Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre İlişkilerinde Nasıl Biri Olduğunu Söylüyoruz!

Burcuna Göre İlişkilerinde Nasıl Biri Olduğunu Söylüyoruz!

Ema
20.09.2022 - 18:12

Her kişilik ilişki içerisinde farklı davranabiliyor. Bakalım senin burcunun özellikleri ilişki içerisinde seni nasıl bir karaktere dönüştürüyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Burcunu seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Koçlar kendilerini aşka adarlar!

Koçlar kendilerini aşka adarlar!

Koçlar kendilerini aşka adarlar ancak klasik romantik hareketlerde bulunmaktan kaçındıkları için çevreleri tarafından eleştirilirler. Onların hoşlandıkları kişinin kalbine girme yöntemleri, kendilerine özeldir. Hoşlandıkları kişilere kendilerini fark ettirmek için birbirinden cömert, özel, etkileyici ve şaşalı işlere kalkışırlar. Koç burçları ilişkide başta bağımsızlığına düşkün, kuralları olan ve aykırı karakterler olarak görünürler. Ancak onları tanıdıkça, aslında birine bağlanmayı içten içe istediğini ve uzun soluklu ilişkişlere son derece hazır olduğunu fark edebilirsiniz.

Siz aşkı Boğalara sorun!

Siz aşkı Boğalara sorun!

Boğalar aşkta sonsuz güven arayışındadır. Bu da %100 karşılıklı güven ve bağlılıkla kalıcı bir ilişki anlamına gelir. Onun dışında bu konuda başka bir şeyi ciddiye alması çok geçicidir. Söz konusu Boğa burcu olduğunda aşk hayat içindir ya da hayat sadece aşktan ibaret değildir. Dolayısıyla boğaların aşk hayatı  derin, güçlü, ağır ve yorucu olur ama harika bir yolculuktur.

İkizlerin kendine has bir tavrı vardır!

İkizlerin kendine has bir tavrı vardır!

İkizler burcu en tutkulu anlarda bile eğlenceye gerek duyarlar. Kahkahalar arasında geçen bir ilişki onlar için en önemlisidir. Bazı insanlar onun derin duygulara sahip olmadığını düşünebilir ama bu hiç de doğru değildir. İkizler burcu sevmeyi sever ve bunu büyük bir heves ve özveriyle yapar. Ancak ifade biçimleri farklı olabilir.

Yengeç burcu aidiyeti sever!

Yengeç burcu aidiyeti sever!

Yengeç burçları aşık olduklarında, hele ki bu onlar için bir ilkse, kaybetme korkusundan dolayı hırçın, çekingen, patavatsız ya da umursamaz gibi gözükebilirler. Onlar birine aşık olduklarında, aidiyet ve güven duygusunu en derinden hissetmek isterler. Bu duyguyu kurmanın yolu ise, onlar için her şeyi paylaşmaktır. Bir Yengeç burcu değerli olan bir şeyini paylaşıyorsa -anıları, ders notları, içtiği kahve veya hayalleri- bu karşısındaki kişiye değer verdiği içindir. Ayrıca oldukça evcimen olmarıyla bilinirler.

Aslan burcu, aşk konusunda her zaman baş rolde olmalıdır!

Aslan burcu, aşk konusunda her zaman baş rolde olmalıdır!

Aslan burcu ilişki içinde başarılarının takdir edilmesini, ondan etkilenilmesini ve ona destek verilmesini ister. Bunları yapan bir partner bulamadığında, kendini değersiz ve amaçsız hisseder. Yalnız kalmaktan hiç hoşlanmaz. Aslan burçlarının en büyük yeteneklerinden biri de, kendileriyle iyi anlaşacak insanlarla kurdukları sosyal ilişkilerdir. iİstediğinde yapabileceği sürprizlerin ve edebileceği iltifatların ucu bucağıyoktur.

Başaklar değişimden hoşlanmazlar.

Başaklar değişimden hoşlanmazlar.

Başak burçlarının aşkla ilgili en büyük korkusu reddedilmek ya da oldukları gibi sevilmemektir. Başka bir insan uğruna değişmek onlar için asla ama asla kolay değildir. Akıllarında dönen çeşitli tedirginlikler onların sevdikleri insana çok geç itirafta bulunmalarına neden olabilir. Onlar, kalplerini açabildikleri insanlara aşık olurlar. Eğer bir kez duygularını açmak konusunda cesaret gösterebilirlerse ilişkilerine oldukça bağlı, anlayışlı ve cömert sevgililere dönüşürler.

Terazi burçları uygun olana düşkündür!

Terazi burçları uygun olana düşkündür!

Teraziler için varsa yoksa uygun partner, uygun okul, uygun meslek, uygun ev. Bu yüzden bazen kendileri gibi olmayan insanlara karşı önyargılı bir tavır sergileyebilirler. Zor beğenirler, arzulanmak ve sevilmek ister, onların yazılı olmayan kuralları vardır. Hoşlandıkları insanlara açılmadan önce, her şeyin uygun koşula ulaşmasını beklerler.

Akrepler bağlanmakta zorluk çekerler!

Akrepler bağlanmakta zorluk çekerler!

Akrep burçlarının zihninde iki farklı düşünce bir araya gelir ve bu düşünceler çelişir. Bir tarafları huzura, güvene ve aidiyete önem verir. Ancak zihinlerindeki diğer düşünce, tüm bu isteklerin saçma ve onları yavaşlatan unsurlar olduğunu fısıldayıp durur. Akrep burçları her şeyin bir gün bitebileceğini bir türlü zihninden atamaz.

Yaylar duygularını belli etmekten çekinirler!

Yaylar duygularını belli etmekten çekinirler!

Yay burçları ilk bakışta son derece özgürlüğüne düşkün ve bağımsız gözükürler. Ancak aslında onların en büyük korkusu, kendilerini güvende hissetme duygusunu yitirmek ve partnerleri tarafından ihmal edilmektir. Onlar, birinden hoşlandıklarında panik olurlar ve duygularını çaktırmamak için türlü oyunlar oynamaya başlarlar.

Sorumluluk, güven, sadakat, değer görme ve azim...

Sorumluluk, güven, sadakat, değer görme ve azim...

Oğlaklar karar vererek aldıkları her sorumluluğu en başarılı sonuca ulaştırmaya kafayı fena halde takmış karakterlerdir. Bir flört ya da ilişki de, onlar için son derece keyifli ve sürdürülmesi gereken bir sorumluluktur. Bu yüzden Oğlaklar partnerini daha mutlu etmek için sürekli yeni fikirler bulmak için zihinlerini zorlayacaktır.

Kova burcunu en çok etkileyen unsurlardan biri, karşısındaki insanı çözümlemek için uğraşmaktır.

Kova burcunu en çok etkileyen unsurlardan biri, karşısındaki insanı çözümlemek için uğraşmaktır.

Hava ve Su grubu burçlarının enerjisi, Kova burcunun aradığı gizemliliğe sahiptir. Toprak burçlarının ilişkide beklediği netlik, Kova burcunun ilişki beklentileriyle kesişmekte zorlanır. Ateş grubu burçlarıyla yaşadıkları aşk son derece tutkulu ve keyifli olabilir ancak bu ilişki zaman içinde bir ego savaşı haline gelebilir.

Balık burcu, romantik bir aşkın peşindedir.

Balık burcu, romantik bir aşkın peşindedir.

Balık burcu için partnerinden daha çekicisi yoktur. Ruh eşi olduğuna inandıkları sevgililerine karşı derin bir bağ kurarlar. Derin sezgileri nedeniyle, psişik yeteneklere sahip olabilen Balıklar, konuşulmamış noktaları ve beden dilini çözümleyebilirler. Son derece özverili bir yapıya sahip olan Balık tarafından sevilmek ayrıcalıktır.  Sadık yapıları ile öne çıktıkları için, ailesine değer verir ve harika bir ebeveyn olabilir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
59
16
10
8
6
5
4
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Oğlaklar karar vererek aldıkları her sorumluluğu en başarılı sonuca ulaştırmaya kafayı fena halde takmış karakterlerdir. Bir flört ya da ilişki de, onlar içi... Devamını Gör

Manav Yörük

İkizlerin kendine has bir tavrı vardır! İkizler burcu en tutkulu anlarda bile eğlenceye gerek duyarlar. Kahkahalar arasında geçen bir ilişki onlar için en ön... Devamını Gör

Necla Kaplan

Akrepler bağlanmakta zorluk çekerler!