Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Hangi Dizi Karakteri ile Kanka Olurdun?

Burcuna Göre Hangi Dizi Karakteri ile Kanka Olurdun?

Entel Feridun
12.03.2024 - 14:55

Birlikte efsane ikili olacağın, en iyi anlaşacağın dizi karakterini söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seçer misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kızılcık Şerbeti - Alev

Kızılcık Şerbeti - Alev

Bir Koç burcu olarak Kızılcık Şerbeti evreninde Alev'le geleceğiniz gazı bir düşün! O kadar çok eğlenirdiniz ki senin cesur çıkışların Alev ile tamamen örtüşüyor. İşe onun dobralığı da dahil olunca değmesinler keyfinize!

Şahane Hayatım - Şebnem

Şahane Hayatım - Şebnem

Bir Boğa burcu olarak senin en iyi anlaşacağın karakter Şahane Hayatım'daki Şebnem! Onun inatçı kişiliği sana çok yakın. Diğer yandan ikiniz de zamanı gelince intikamınızı soğuk ve sessiz almayı biliyorsunuz. Birlikte eğlenceli suç ortağı olabilirdiniz!

Kızılcık Şerbeti - Nilay

Kızılcık Şerbeti - Nilay

Entrika, dedikodu Nilay'da ne ararsan var! Senin hayat enerjin bu kız olabilirmiş! İkizler burcu olarak her yeni güne yeni bir gündem ile uyanan sana yetişebilecek tek kişi Nilay olurdu.

Kızılcık Şerbeti - Doğa

Kızılcık Şerbeti - Doğa

Sessiz, sakin ancak bir o kadar da inatçı bir kişilik olan Doğa seninle neredeyse birebir örtüşüyor. Tabii bir de düşenin halinden düşen anlar. Yengeç burçlarının aşktan çektiğini bir o bir Allah bilir. Bu yüzden sıkı dostlar olabilrmişsiniz!

Bahar - Bahar

Bahar - Bahar

Bahar dizisi başladığından bu yana hayata inancımız adeta tazelendi. Aslan burçları da biraz böyledir. İnançsızlık onların lügatında yok. Kendilerine hep güvenirler. Bahar senin takdir ettiğin ve hayatında olmasını isteyeceğin bir karakter. İkiniz de oldukça renkli kişiliklersiniz!

Yalı Çapkını - Seyran

Yalı Çapkını - Seyran

Yani diziyi izlerken kaç kez 'Şu Seyran'ı tutsam kolundan da akıl versem biraz' dedin bi' düşün. Seyran senin anaç yönünün ortaya çıkarıyor. Sağlam iki dost olmanızın yanı sıra ona iyi bir akıl hocası olurmuşsunuz!

Kızılcık Şerbeti - Mihri

Kızılcık Şerbeti - Mihri

Diziyi izlerken kaç kez Mihri'nin Metahan'a aşk itirafını durdurmak istedin tahmin edebiliyoruz. Ona 'Yapma be kızım' diyen ve akıl vermesi gereken tek kişi sensin. En iyi dostun olacak Mihri'yi aşk işlerinde biraz çekip çevirmen gerek. Ama zaten bu senin işin!

Kızılcık Şerbeti - Fatih

Kızılcık Şerbeti - Fatih

Akrep burçlarının kulağından tutup adam edeceği arkadaşı olsa olsa Fatih olurdu! Diğer yandan da ortak bir akıl oluşturabilirmişsiniz.

Sakla Beni - Naz

Sakla Beni - Naz

İnadının yanı sıra eğlenceli kişiliğin Naz ile tam uyumlu. Onunla ortalığı kasıp kavuran belalı bir ikili olurmuşsunuz!

Kızılcık Şerbeti - Apo

Kızılcık Şerbeti - Apo

Aile olmak, ne demek sorusuna bir sen bir de Apo en doğru cevabı verirmiş. Siz öyle candan iki dost olurmuşsunuz ki kurallar, kaideler derken hayatınızı yaşamayı unutmayın bari!

Kızıl Goncalar - Cüneyd

Kızıl Goncalar - Cüneyd

Kova burcuna saatlerce kafa patlatacağı Cüneyd gibi arkadaşlar lazım. Felsefe, tarih, inançlar ve adalet hakkında uzun uzun konuşup keyifli vakit geçirebileceğin gerçek dostun Cüneyd'miş!

Kızılcık Şerbeti - Çimen

Kızılcık Şerbeti - Çimen

Çimen'i şöyle bir kenara çekip 'Kız bir adam ini değer mi?' demeyi istemez miydin? Onu hem anlıyor hem de yardımcı olmak istiyorsun. Balık burcu olarak senin ustalığın bu zaten. Çimen'in en iyi arkadaşı olup onu yanlışından döndürebilirdin...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
36
26
19
13
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kassiopeia

kızılcık şerbo fatih çıktı dava edecem bu testi

Ceyda Çetin

Bahar bahar

zrrn shnm123

Keşke bana da ciksaydi kç ne yaw

felsee

Kızılcık şerbeti- doğa