Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre En Büyük Zaafını Söylüyoruz!

Burcuna Göre En Büyük Zaafını Söylüyoruz!

Entel Feridun
17.02.2024 - 10:01

Senin en büyük zaafın ne, burcunu seç söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seçer misin?

Sevgili Koç senin zaafın netlik!

Sevgili Koç senin zaafın netlik!

Sen belirsizliklere dayanamıyorsun. Bir şey ya siyahtır ya beyaz, senin için ortası yoktur. Bir şeylerin olması için beklemek sabırsızlığını tetikliyor. Kendini gergin ve endişeli hissediyorsun. Sonra da ani öfke patlamaları yaşıyorsun. Oysa tam tersini düşün. İsteklerini açıkça söyleyen bir partner, iş yerinde yoluna koyulan işler ve dahası... Ne kadar güzel olurdu!

Sevgili Boğa, senin zaafın sadakat!

Sevgili Boğa, senin zaafın sadakat!

Sen ilişkilerinde dürüst olmaya ve samimiyete çok önem veriyorsun. Boğa burçları için güven ön plandadır. Her türlü ilişkinde sana sadık olunmasını beklersin. Güvensizliğe asla tahammülün yok. Herkesin açıkça kendini ifade ettiği, ihanet ve aldatmaların olmadığı bir dünya ne güzel olurdu!

Sevgili İkizler, senin zaafın merak!

Sevgili İkizler, senin zaafın merak!

Şu hayatta seni en çok tetikleyen şey merak duygusu. İlk kez girdiğin bir yeri didik edersin, ilk kez tanıştığın insana bir sürü soru sorarsın, sırlar ve dedikodular seni alevlendirir. Yerinde duramazsın! Bu bir bakıma güzel, bir bakıma kötü. Merak duygusu seni şüpheye itebilir. Öğrenemediğin şeyler yüzündense anksiyete duyabilirsin.

Sevgili Yengeç, senin zaafın anlayış!

Sevgili Yengeç, senin zaafın anlayış!

Yengeç burçları için ilişkiler oldukça önemlidir. Aile, arkadaşlar ve aşk ilişkileri için savaşçı bir yapınız var. Siz özel hayatınızda ne kadar verici ve fedakarsanız karşınızdakinden de biraz anlayış bekliyorsunuz. Hepsi bu! Ve bu yapıcılık sizi adeta büyülüyor. Biraz ılımlı ve hoşgörülü olan herkese hayran oluyorsunuz.

Sevgili Aslan, senin zaafın takdir edilmek!

Sevgili Aslan, senin zaafın takdir edilmek!

Aslan burçlarının alkış alma ihtiyacını mutlaka duymuşsunuzdur. Siz de bir Aslan olarak başarmak istiyor ve hep birinci olmak arzusu taşıyorsunuz. Aslan burçları sahnede olmayı severler. Özgüveni yüksek olan birisiniz. Bu nedenle beklentileriniz de yüksek. Elinizi attığınız işlerde lider olursunuz. Bu nedenle takdir edilmek ve beğenilmek hoşunuza gider.

Sevgili Başak, senin zaafın kontrolü sağlamak!

Sevgili Başak, senin zaafın kontrolü sağlamak!

Başak burçları olarak biraz mükemmeliyetçi olduğunuz doğrudur. Bu nedenle kontrolcü bir kişiliksiniz. Bu zaman zaman yorucu olsa da her şeyin kontrol altında olduğunu bilmek sizi müthiş rahatlatıyor.

Sevgili Terazi, senin zaafın güzellik!

Sevgili Terazi, senin zaafın güzellik!

Terazi burcu, genellikle uyum arayan, dengeyi sağlayan, eğlenceli ve estetik duygusu gelişmiş bireyleri temsil eder. Bu burcun insanları, doğuştan gelen bir şıklık, zarafet ve denge arayışı ile bilinirler. Bu nedenle sen de etrafındakilerden uyum bekliyorsun. Zarif tavırları ve dengeli yaklaşımı ile Terazi burcu adaletli ve uyumlu kişiliğini mükemmel bir şekilde sergiler. Sen de hem dış dünyanda hem de iç dünyanda güzellik arayışındasın.

Sevgili Akrep, senin zaafın cesaret!

Sevgili Akrep, senin zaafın cesaret!

Akrep burçları, genellikle gizemli, güçlü ve araştırmacı kişiliklerdir. Senin tutkulu yönün 'her yol mübahtır' düşüncesini tetikliyor. Bu nedenle hayatını cesaretle yaşıyorsun. Gizlin saklın yok. Korku duygusu nedir, bilmezsin. Cesaretli biri ile karşılaştığında ise bu yönünden çok etkilenirsin.

Sevgili Yay, senin zaafın doğruluk!

Sevgili Yay, senin zaafın doğruluk!

Yay burçlarının hayat felsefesi olanı olduğu gibi görmektir. Birçok acı gerçekten kaçmazsın, kabullenirsin. Hayatın 'şu andan' ibaret olduğunu iyi bilirsin. Ertelemeden hemen harekete geçersin. Hızlı ve ani kararlar bazen kötü sonuçlansa bile içinden geldiği gibisindir. Birine karşı üzücü de olsa doğruyu söylersin. Dokuz köyden kovulsan da...

Sevgili Oğlak, senin zaafın saygı!

Sevgili Oğlak, senin zaafın saygı!

Oğlak burcu, genellikle kararlı, çalışkan ve hedef odaklı kişileri temsil eder. Oğlak burcunun en belirgin özelliklerinden biri olan disiplin, hayatının her alanında kendini gösteriyor. Bu nedenle Oğlaklar bu çabalarının görülmesini ister. Görülmekten de öte bunun bir karşılığı olmalıdır: Saygı! Ayrıca saygı duydukları kişilere de büyük hayranlık beslerler.

Sevgili Kova, senin zaafın sıra dışılık!

Sevgili Kova, senin zaafın sıra dışılık!

Kova burcu, genellikle yenilikçi, bağımsız düşünen ve insan haklarına duyarlı bireyleri temsil eder. Sen de farklılıklara saygı duyan, ilham verici tavırları ve hayatı kendi kurallarına göre yaşama cesareti gösteren birisin. Kova burcu, hayatı kendi istediği gibi yaşama özgürlüğüne sahip, güçlü karakterlerdir. Bu nedenle özgürlükçü ve yenilikçi ruhlardır.

Sevgili Balık, senin zaafın derinlik!

Sevgili Balık, senin zaafın derinlik!

Balık burcu, genellikle duygusal derinliği olan, hayal gücü gelişmiş ve empatik bireyleri simgeler. Bu burç, hayatın daha hassas ve ince detaylarına dikkat çeker, öyle ki bu detaylar çoğu insanın gözünden kaçabilir. Balık burçları bu özellikleri nedeniyle derin meselelerden konuşmaktan memnun olurlar. Mistik ya da gizemli konularla ilgilenirler. Derin bakışlı, kapalı kutu tipler ilgilerini çeker.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
22
9
6
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın