Görüş Bildir
Haberler
Burcu Binici Sevgilisi Muhammed Mustafa Baygül İle Dudak Dudağa Görüntülendi! Muhammed Mustafa Baygül Kimdir?

Burcu Binici Sevgilisi Muhammed Mustafa Baygül İle Dudak Dudağa Görüntülendi! Muhammed Mustafa Baygül Kimdir?

GNS
28.12.2021 - 18:52

Son olarak Söz ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) gibi dizilerle ekran karşısına geçen güzel oyuncu Burcu Binici geçtiğimiz gün sevgilisi Muhammed Mustafa Baygül ile dudak dudağa görüntülendi. Salaş tarzlarıyla dikkat çeken çift Bebek'te birlikte yemek yedi. Kameralardan kaçma girişiminde bulunmayan Burcu Binici ve Muhammed Mustafa Baygül'ün birkaç haftadır birlikte olduğu öğrenildi. Peki Burcu Binici'nin sevgilisi Muhammed Mustafa Baygül kimdir? Muhammed Mustafa Baygül kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir süredir ekranlardan uzak duran güzel oyuncu Burcu Binici geçtiğimiz gün erkek arkadaşı Muhammed Mustafa Baygül ile Bebek'te objektiflere takıldı. Kendisinden yaşça küçük sevgilisiyle dudak dudağa görüntülenen oyuncu kameralardan kaçma girişiminde bulunmadı. Peki Burcu Binici'nin sevgilisi Muhammed Mustafa Baygül kimdir? İşte detaylar...

Burcu Binici ve Muhammed Mustafa Baygül Birlikte Görüntülendi

Burcu Binici ve Muhammed Mustafa Baygül Birlikte Görüntülendi

Oyuncu Burcu Binici yeni bir ilişkiye başladı. Bir süredir herhangi bir projede yer almayan Binici'nin kendisinden yaşça küçük sevgilisi ile yemek yemeye gitmesi dikkatleri çekti. Bebek'te objektiflere yansıyan ikilinin samimi halleri gözden kaçmadı.

Dudak Dudağa Yakalandı

Dudak Dudağa Yakalandı

35 yaşındaki güzel oyuncu Burcu Binici'nin milli basketbolcu Muhammed Mustafa Baygül ile birkaç haftadır birlikte olduğu öğrenildi. 29 yaşındaki Muhammed Mustafa Baygül ve sevgilisi Binici'nin samimi halleri objektiflere yansıdı. Taksi bekledikleri esnada öpüşen ikili dikkatleri çekti.

Muhammed Mustafa Baygül Kimdir?

Muhammed Mustafa Baygül Kimdir?

3 Haziran 1992 doğumlu olan Muhammed Mustafa Baygül esasen Ankaralıdır. 1.95 boyundaki milli basketbolcu daha öncesinde Galatasaray, Darüşşafaka gibi takımlarda yer almıştır. Güncel olarak 2019 yılından beri Türk Telekom'da 5 numaralı formayı giyen Muhammed Mustafa Baygül şutör gard pozisyonunda oynamaktadır.

Muhammed Mustafa Baygül'ün Forma Giydiği Takımlar:

  • 2010–2011 Galatasaray

  • 2011–2012 Darüşşafaka

  • 2012–2013 Hacettepe

  • 2013–2015 TED Ankara Kolejliler SK

  • 2015–2017 Pınar Karşıyaka

  • 2017–2019 Darüşşafaka

  • 2019–günümüz Türk Telekom

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın