Görüş Bildir
Haberler
Burak Yılmaz'dan, Hamzaoğlu'na Duygusal Veda

Burak Yılmaz'dan, Hamzaoğlu'na Duygusal Veda

Enver K.
21.11.2015 - 10:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'da görevine son verilen Hamza Hamzaoğlu'nun önceki günkü vedasında gözyaşları sel oldu.

Veda turlarının en duygusal anı, Hamzaoğlu'nun zaman zaman sorun yaşadığıBurak Yılmaz ile girdiği diyalogdu. Sarı kırmızılı futbolcu, Hamza Hamzaoğlu'na sarılıp ağladı: “Hocam herkes bu süreçle ilgili beni günah keçisi yaptı. Gidişiniz için beni suçluyorlar. Benim asla böyle bir tavrım olamaz. Lütfen bunu böyle bilin.”

Galatasaray'da görevine son verilen Hamza Hamzaoğlu'nun önceki günkü vedasında gözyaşları sel oldu. Saat 17.30'da Florya'ya gelen Hamzaoğlu bütün takımın hazır bulunduğu soyunma odasına girdi ve duygusal bir konuşma yaptı. Tecrübeli teknik adam öğrencilerine, 'Sizinle büyük başarılara imza attık. Hepiniz çok değerli oyuncularsınız. Zaman zaman kırıldık, üzüldük ama birlikte de sevindik. Galatasaray'a sahip çıkın. Yine şampiyon olun.. Hepiniz lütfen hakkınızı helal edin.. Benim süre buraya kadarmış. Hepinizi seviyorum' dedi.

'Beni günah keçisi yaptılar'

Oluşan derin sessizliği, 'Hocam hakkımız helal olsun. Siz de bize hakınızı helal edin' diyen oyuncuların sözleri böldü. Zaman zaman sorun yaşadığı Burak Yılmaz, Hamzaoğlu'nun boynuna sarılarak dakikalarca hıçkırıklara boğulunca, Hamzaoğlu da sükunetini koruyamadı ve gözyaşlarını tutamadı. O esnada Burak'ın ağzından, 'Hocam herkes bu süreçle ilgili beni günah keçisi yaptı. Gidişinizde beni suçluyorlar. Benim asla böyle bir şeyim yok. Lütfen bunu böyle bilin' sözleri döküldü. Hamzaoğlu da, 'Oğlum ben seni yakından tanıyorum. Söylenenlere asla inanmadım ve inanmayacağım' yanıtıyla öğrencisini teselli etmeye çalıştı. Veda turları sürerken bu sefer Hollandalı yıldız Sneijder, 'Dede' diye hitap ettiği Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcısı Yıldırım Uran'a sarıldı ve yanaklarından öptü. Hollandalı futbolcu,'Neden böyle oldu, neden gidiyorsunuz! Ben bir şey anlamadım' diyerek şaşkınlığını ifade etti.

Fotomaç

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
5
4
3
2
2
0