onedio
article/comments
article/share
Haberler
Bülent Arınç Camilerden Her Gün Dua ve Salavat Okunmasına Tepki Gösterdi

etiket Bülent Arınç Camilerden Her Gün Dua ve Salavat Okunmasına Tepki Gösterdi

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, koronavirüs salgını nedeniyle camilerden her gün dua ve salavat okunmasını eleştirdi. Arınç, 'Bana kalırsa bu bir bid'attır' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Gazeteci Kemal Öztürk'e röportaj veren Başbakan eski yardımcısı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, Bülent Arınçkoronavirüs nedeniyle camilerden her gün dua ve salavatlar okunmasına tepki gösterdi.

"Bana kalırsa bu bid'attır"

Arınç, 'Her gün yatsı ezanı okunuyor, camide kimse yok, zaten namaz da kılınmıyor. Ama arkasından 15 dakika salavatlar mevlid-i şerifler, dualar... Böyle bir şey bir defa olur benim bildiğim' dedi. 

İnsanların nefret mi ettirildiği yoksa dini duygularının daha canlı mı tutulduğu sorusunun anketçiler tarafından araştırılması gerektiğini belirten Arınç, 'Bana kalırsa bu bid'attır' ifadelerini kullandı.

Arınç'ın sözleri sosyal medyayı ikiye böldü. Destekleyenler de vardı, eleştirenler de 📌

Arınç'ın sözleri sosyal medyayı ikiye böldü. Destekleyenler de vardı, eleştirenler de 📌
İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
459
232
177
54
36
16
12
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın