Görüş Bildir
Haberler
Bugün Sokağa Çıkma Yasağı Var Mı? Bakkal ve Market Saat Kaçta Kapanacak?

Bugün Sokağa Çıkma Yasağı Var Mı? Bakkal ve Market Saat Kaçta Kapanacak?

Türkiye’de yaklaşık olarak üç aydır uygulanan sokağa çıkma yasağının akıbeti konuşuluyor. Hafta içinde yapılan Kabine toplantısından, sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili karar çıkmadı. Yakın zamanda normalleşme adımlarının atılması bekleniyor. Peki, bugün sokağa çıkma yasağı var mı, saat kaçta başlayacak? Bakkal ve marketler kaçta kapanacak? İşte vatandaşların merak ettiği sokağa çıkma yasağı ile ilgili son gelişmeler…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bugün Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı?

Bugün Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı?

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye göre; hafta içleri saat 21.00’de başlayan sokağa çıkma yasağı, takip eden gün sabah saat 05.00’de sona eriyor. Hafta sonları ise cuma akşam 21.00’de başlayan yasak, hafta sonu boyunca 56 saat sürüyor. Bakanlık ayrıca, ikinci bir açıklamaya kadar yasakların devam edeceğini de duyurmuştu. Bu sebeple bu akşam 21.00’de sokağa çıkma yasağı başlayacak ve cumartesi ile pazar günler sürecek.

Bakkal ve Marketler Kaçta Kapanacak?

Bakkal ve Marketler Kaçta Kapanacak?

Yine bakanlığın genelgesine göre, vatandaşların günlük ihtiyaçlarını karşıladığı bakkal, market, kasap, kuruyemişçi gibi işletmeler, hafta içi akşam saat 20.00’de kapanıyor. Ancak adı geçen işletmeler hafta sonu da hizmet vermeye devam edecek. Bakkal ve marketler, hafta sonu yasağı boyunca saat 10.00’da açılacak ve 17.00’de kapanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın