Görüş Bildir
Haberler
Bugün Bankalar Açık Mı? 10 Kasım Resmi Tatil Mi?

Bugün Bankalar Açık Mı? 10 Kasım Resmi Tatil Mi?

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, tam 83 yıl önce bugün aramızdan ayrıldı. Bugün tüm yurt genelinde yapılacak etkinliklerle ulu önder Atatürk saygı ve özlemle anılacak. Vatandaşlar, 10 Kasım’ın resmi tatil olup olmadığını araştırıyor. Peki, 10 Kasım’da bankalar açık mı? 10 Kasım’da okullar tatil mi? 10 Kasım’da eczaneler çalışacak mı? İşte 10 Kasım ile ilgili tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ulu önder Atatürk’ün ölüm yıl dönümü sebebiyle yurdun dört bir yanında yapılacak etkinleler sebebiyle vatandaşlar, bu özel günün resmi tatil olup olmadığını araştırıyor. Bankada işi olanlar ya da eczaneye gidecek olanlar iş yerlerinin çalışma saatlerini araştırıyor.

10 Kasım, 2021 yılı resmi tatilleri içerisinde bulunmuyor. Bu sebeple bankalar bugün normal mesailerinden çalışmaya devam edecek. Bankalar genel olarak 09.00-12.30 ve 13.30-18.00 saatleri arasında hizmet veriyor ancak şubelere saat 17.00'a kadar müşteri kabul ediyor.

Aynı şekilde okullar da bugün tatil değil. Öğrenciler normal saatlerinde okullarına gidecek ve Atatürk’ü anma etkinleri düzenleyecek.

Eczaneler de normal mesai saatlerinde hizmet vermeye devam edecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın