Görüş Bildir
Haberler
Bu Yıl İzlenmesi Gereken 1 Doların Altındaki En İyi Metaverse Kripto Paraları Listeliyoruz!

etiket Bu Yıl İzlenmesi Gereken 1 Doların Altındaki En İyi Metaverse Kripto Paraları Listeliyoruz!

Metaverse kripto paraları, son zamanlarda önemli fiyat artışları ile dikkat çekiyor. Bazıları tek başına %1000'in üzerinde kazanç sağlıyor. Biz de buraya birim fiyatına göre en düşükten en yükseğe doğru sıralanmış ve 2022'de izlenmesi gereken 1 doların altındaki en iyi Metaverse coinleri listeledik!

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Starlink (STARL) - 0.000025$

9. Starlink (STARL) - 0.000025$

2021 Temmuz ayında piyasaya sürülen Starlink (STARL), kullanıcıların diğer oyuncuları keşfetmelerini, ticaret yapmalarını ve sosyalleşmelerini sağlar. Starlink, gerçekten merkezi olmayan Metaverse olmaya odaklanmıştır. STARL token, Starlink projesinin kripto para birimidir. Son zamanlarda da dijital olarak gayrimenkul, arsa ve eşya satımları yaygınlaştı biliyorsunuz. Bununla beraber yatırımcılar, Starlink projesine ilgi göstermeye başladı. Bunun yanında Facebook ismini 'Meta' olarak değiştirince ilgi daha da arttı diyebiliriz. Analistlere göre STARL token değeri git gide artacak!

8. Radio Caca (RACA) - 0.02$

8. Radio Caca (RACA) - 0.02$

2021 Ağustos ayında piyasaya sürülen Radio Caca, kullanıcıların arazi sahip olabileceği, mülklerinde mağaza inşa edebileceği ve çeşitli oyunlar oynayabileceği gezegen dünyasıdır. Radia Caca aynı zamanda dünyanın her yerinde interneti olan bireyler tarafından işletilebilen merkezi olmayan bir organizasyondur (DAO). Ayrıca bu altcoin projesini Elon Musk'ın annesi Maye Musk da desteklemektedir. Bunun yanında birçok ünlü isim tarafından desteklenen Radio Caca, analistlere göre gittikçe yükselmeye devam edebilir.

7. Bloktopia (BLOK) - 0.040

7. Bloktopia (BLOK) - 0.040

Bloktopia (BLOK), 2021 Ekim ayında piyasaya sürülmüştür. Bu Metaverse projesi, Polygon ağı üzerine inşa edilmiştir. 21 milyon Bitcoin fikrinden esinlenerek oluşturulmuştur. Dünyanın en gelişmiş gerçek zamanlı 3D oluşturma motoru kullanılmıştır. Kullanıcıların gelir elde etmesine ve arkadaşlarıyla oyun oynamasına olanak sağlar. BLOK tokenı ise, kullanıcılara çeşitli ayrıcalıklar sunar. Oyun oynama, emlak sahipliği ve reklam gelirinden gelir elde edebilen kullanıcılar, burada ağ da oluşturabilirler.

6. Star Atlas - 0.086$

6. Star Atlas - 0.086$

Star Atlas, 2021 Eylül ayında piyasaya sürülmüştür. Solana blok zinciri üzerine inşa edilmiş uzay temalı bir oyundur. Çok oyunculu bir çevrim içi oyunudur diyebiliriz. Oyun son dönemlerde de adından sıkça söz ettirmektedir. Oyun içindeki işlemleri yürütmek içinse, merkezi olmayan blok zinciri teknolojisini kullanmaktadır. Amaçları oyuncuların keşfetmesini sağlayıp, başkalarıyla paylaşabileceği sınırsız sanal dünyayı yaratmasına olanak tanımaktır. Oyuncular, Star Atlas coinini kullanarak varlıklarını büyütebilir.

5. IoTeX (IOTX) - 0.10$

5. IoTeX (IOTX) - 0.10$

IoTeX, 2019 Nisan ayında başlatılmıştır. Gizlilik merkezli blockchain altyapısıdır. IOTX, ağa güç sağlayan IoTeX blockchaininin yerel tokenıdır. Android ve iOS cihazlarda bulunan Web3.0 cüzdanına sahip olan IoTeX; borsalar ile diğer benzersiz Metaverse projelerini içerir. 40 üzerinde küresel bir ekip tarafından desteklenir. Bunun içerisinde araştırma bilimcisi ve mühendisler de bulunur. Bu platformun yakın gelecekte insan ve makine ekonomisini daha ileriye taşıyacağı söyleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Alien Worlds (TLM) - 0.17$

4. Alien Worlds (TLM) - 0.17$

Alien Worlds (TLM), 2021 yılının ilk yarısında piyasa sürülen ve WAX blockchainindeki en popüler oyunlardandır. Piyasada da çok fazla bilinmez. Ancak yatırımcısına en çok kazandıran Metaverse projelerindendir. Kullanıcıların Trillium madenciliği yapmasına izin verir. Oynayarak kazanılan bir NFT oyunudur. Alien Worlds projesinde oyuncular madencilik yapmak için bir gezegen seçebilir ve araçlarıyla TLM kazanabilir. Kullanıcılar eğer daha çok kazanmak istiyorlarsa en iyi madencilik aracını satın almak zorundadır. Ayrıca oyuncular farklı gezegenlere seyahat edebilir. Oyun aynı zamanda Ethereum ağında da çalışmaktadır. Bu oyun herkes için ücretsizdir ve oyuncular arasındaki rekabeti tetikler.

3. WAX (WAXP) - 0.43$

3. WAX (WAXP) - 0.43$

WAX, ilk olarak 2017 yılında piyasaya sürülmüştür. Oyun ve NFT'ler için dünyanın en çevre dostu blockchaini olarak bilinir. WAX kullanıcıların kendi pazarında NFT alıp satmasına ve takas etmesine de olanak sağlar. Bu platform birçok oyna-kazan (Play-to-Earn) oyununa ev sahipliği yapar. Aynı zamanda bu platform ilgili her taraf için e-ticaret işlemlerini kolay, hızlı ve güvenli hale getirir.

2. Chromia (CHR) - 0.70$

2. Chromia (CHR) - 0.70$

Chromia, 2019 Mayıs ayında piyasaya sürülen Metaverse platformudur. Gerçek dünyada merkezi olmayan uygulamalar oluşturmayı kolaylaştırır. 'My Neighbor Alice' adlı başarılı oyun Chromia üzerine inşa edilmiştir. Bunun gibi daha birçok başarılı oyun vardır. Kullanıcıların uygulamaları hızlı bir şekilde kodlamasını sağlayan Metaverse platformu, analistlere göre zirvesini yaşamaya hazırlanıyor. Aynı zamanda Chromia coinindeki işlem ücretlerinin düşük olması onu bir adım öne taşıyor!

1. Efinity Token (EFI) - 0.80$

1. Efinity Token (EFI) - 0.80$

Efinity Token (EFI), 2021 Ağustos ayında piyasa sürülmüştür. Polkadot üzerine kuruludur ve Enjin ekibi tarafından geliştirilmiştir. EFI, Efinity ağındaki ilk paratoken olarak biliniyor. Paratoken standardı ise, ERC-20 veya BEP-20 token standartlarına benzerdir. Ancak zincirler arası desteğe izin vermektedir. Saniyede 700 ila 1000 işlem (TPS) işleme kapasitesine sahiptir. Bunun yanında Efinity, işlemi 6 saniyede onaylayarak NFT işlemlerini ana akım uygulamaları için uygun hale getirir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kaplan kaplan

ÜCRETSIZ VE AÇIK KAYNAKLI KRIPTO TICARET BOTLARI PLATFORMU Superalgos, kripto alım satım otomasyonunun tüm önemli yönlerini teknik kullanıcılar tarafından er... Devamını Gör