Görüş Bildir
Haberler
Bu Yaz da Ekran Adeta Çiçek Açtı! Yaz Dizilerinin Göz Kamaştıran 12 Kadın Oyuncusu

etiket Bu Yaz da Ekran Adeta Çiçek Açtı! Yaz Dizilerinin Göz Kamaştıran 12 Kadın Oyuncusu

Yaz dizilerinde yine bu sezon da yakışıklı erkek başroller kadar, güzel kadın başroller de dikkat çekiyor. İşte size bu sezonun en dikkat çekici kadın başrol oyuncuları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Özge Gürel – Dolunay

1. Özge Gürel – Dolunay

‘’Kiraz Mevsimi’’ dizisinde Öykü karakteri ile karşımıza çıkan Özge Gürel yeni dizisinde Nazlı ile ekrana geri döndü.  Salı akşamları yayınlanan ve birinciliği kimselere kaptırmayan ‘’Dolunay’’ bu yazın en dikkat çeken dizilerinden biri.

2. Yağmur Tanrısevsin – İki Yalancı

2. Yağmur Tanrısevsin – İki Yalancı

Bir süredir ekranlardan uzak kalan güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin, ‘’İki Yalancı’’ dizisi ile iddialı bir dönüş yaptı. Dizi ilk bölümünden itibaren reytinglerde ilk sıralarda yer alıyor.

3. Ayça Ayşin Turan - Meryem

3. Ayça Ayşin Turan - Meryem

Son yayınlanan dizisi ‘’Altınsoylular’’ ile hayal kırıklığı yaşayan güzel oyuncu ‘’Meryem’’ dizisi ile bu yaz ekranda boy gösterecek. Bakalım yeni dizisi ile istediği gibi bir çıkış yakalayabilecek mi? Hep beraber izleyip göreceğiz.

4. Öykü Karayel – Kalp Atışı

4. Öykü Karayel – Kalp Atışı

‘’Kuzey Güney’’ dizisinden sonra sessizliğe bürünen Öykü Karayel bu yazın en çok konuşulan oyuncularından birisi oldu. Yeni dizisi ‘’Kalp Atışı’’ ile kariyerinde en büyük sıçrayışı yaşıyor.

5. Nilay Deniz – Ateş Böceği

5. Nilay Deniz – Ateş Böceği

‘’Aşk Yeniden’’ dizisi ile hayatımıza hızlı bir giriş yapan Nilay Deniz bu kez ‘’Ateş Böceği’’ ile izleyici karşısına çıktı. Seçkin Özdemir ile başrolü paylaştığı dizi özellikle gençlerin en beğendiği yaz dizilerinden birisi oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hazal Filiz Küçükköse – Rüya

6. Hazal Filiz Küçükköse – Rüya

‘’Kara Sevda’’ dizisindeki Zeynep karakteri ile oyunculuğunu uçuran Hazal Filiz Küçükköse, bu kez başrol oynadığı ‘’Rüya’’ ile ekrana geliyor. Bakalım güzel oyuncunun dizisi ne kadar başarılı olacak onu da zaman gösterecek

7. Melis Tüzüngüç – Kanatsız Kuşlar

7. Melis Tüzüngüç – Kanatsız Kuşlar

En son ‘’Baba Candır’’ dizisinde Ceylan rolünde izlediğimiz Melis Tüzüngüç bu kez karşımıza dram ağırlıklı ‘’Kanatsız Kuşlar’’ dizisi ile çıktı. Dizi Perşembe akşamların şuan en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor.

8. Açelya Topaloğlu – Meryem

8. Açelya Topaloğlu – Meryem

En büyük çıkışını ‘’Kaçak Gelinler’’ ve ‘’İnadına Aşk’’ dizileri ile yapan Açelya Topaloğlu bu kez kötü kadın rolü ile geri dönüyor. Dizi 02 Ağustos’da ekran macerasına başlıyor olacak.

9. Tuvana Türkay – Deli Gönül

9. Tuvana Türkay – Deli Gönül

‘’Yer Gök Aşk’’ dizisinde Bade olarak izleyiciyi mest eden güzel oyuncu şimdi ise ‘’Deli Gönül’’ dizisi ile ekranda boy gösteriyor.

10. Başak Parlak – Şevkat Yerimdar

10. Başak Parlak – Şevkat Yerimdar

Güzeller güzeli Başak Parlak, ‘’Şevkat Yerimdar’’ dizisi ile sinemada gösterdiği başarının aynısını televizyonda gösteriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Simay Barlas- Adı Efsane

11. Simay Barlas- Adı Efsane

Geçtiğimiz sezon ‘’Hayat Bazen Tatlıdır’’ ile adını duyuran Simay Barlas son dönemin en dikkat çeken oyuncuları arasında yer alıyor.  ‘’Adı Efsane’’ dizisinin yenilenen kadrosunda oldukça dikkat çeken bir rolle yine adından söz ettiriyor.

12. Seranay Aktaş – Meryem

12. Seranay Aktaş – Meryem

Katıldığı ‘’Survivor’’ yarışması ile ününe ün katan güzel yıldız dur durak bilmiyor. Çok sayıda dizide konuk oyuncu olarak yer bulan Seranay Aktaş bu kez ‘’Meryem’’ dizisi ile ekranda kendisine yer bulmaya hazırlanıyor.

Sizce Bu Sezonun En İyi Kadın Oyuncusu Hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
358
159
122
44
36
32
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Adamlar Game of Thrones, Breakin Bad gibi efsane diziler yapsın her bölümü 45 dk 55 dk arası tutsun ve bunu yaparken sinema tadında izlettirsin, sen hala fak... Devamını Gör

Ali Ahmet

Svirisinek gibiler yaz gelince aynı konulu dizilerle ortaya çıkıyorlar.Dizi 4-5 bölüm sonra pert.

Orhan Sezer

kalp ağrısı ne ya ,ateş böceği yerine kırkayak falan yazmamışlar allahtan shakshalajak