Görüş Bildir
Haberler
Bu VAIO, Windows Phone İle Geliyor

Bu VAIO, Windows Phone İle Geliyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Microsoft’un Windows Mobile girişimleri ipin ucunda. Ancak görünen o ki, ülkede Windows 10 telefonların sayısı Windows 7 ve 8’den çok daha fazla olmasına rağmen, Japon firmaların bu durumdan haberleri yok. Yakın tarihte zarar eden dizüstü bilgisayar bölümünü kapatan firma şimdi VAIO ismi altında bir Windows Phone ile geliyor; VAIO Phone Biz ile tanışın!

Eğer Microsoft’un kalın ve plastik gövdeli Lumia modelleri sizi hayal kırıklığına uğrattıysa, VAIO Phone Biz size “Keşke Japonya’dan telefon alabilsek.” dedirtecek. Görünen şu ki, firmanın daha önce ürettiği diz üstü bilgisayar, başarıya gitmelerinde etkili bir tecrübe olabilir. VAIO malzeme kalitesini ve sağlamlığını testlerde oldukça başarılı bir şeklide gösteriyor. 1080p çözünürlükte 5.5 inch LCD ekranla gelen telefon, 13 megapiksel arka kamera, 3GB RAM ve Qualcomm Snapdragon 617 işlemciye sahip. Bu işlemci orta seviye bir işlemci olsa da Windows 10’un Continuum adı verilen masaüstü modunu destekliyor.

VAIO, Phone Biz modelini Nisan ayında 424$’dan satışa sunacak. Şirket aynı zamanda bu telefon için NTT Docomo isimli bir firma ile, internet ve uygulama desteği için bir ortaklık ilişkisi içerisinde.

Kaynak: http://www.theverge.com/2016/2/3/1091...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın