Görüş Bildir
Haberler
Bu Testte Hangi Kişilik Tipine Ait Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Bu Testte Hangi Kişilik Tipine Ait Olduğunu Söylüyoruz!

Mücadeleci, eğitimci, emekçi, aykırı, tüccar. Bu beş kişilik tipinden hangisine aitsin?

Öğrenmenin tek yolu elbette bu test!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6 Bu görselin sende hissettirdiği duygu daha çok hangisi olabilir?

#6 Bu görselin sende hissettirdiği duygu daha çok hangisi olabilir?

#7 Bu görsel hakkında ne dersin?

#7 Bu görsel hakkında ne dersin?

#8 Son olarak: Bu görsel hakkında ne dersin?

#8 Son olarak: Bu görsel hakkında ne dersin?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Aykırı" kişilik tipi!

"Aykırı" kişilik tipi!

Verdiğin cevaplara göre sen aykırı kişilik tipi çıktın! Senin hayatın boyunca farklı ve eşsiz bir perspektifin oldu yani ortalama insanlardan hep daha farklı olanı, hep köşeye kenara sıkışan ayrıntıları gördün! Sen dışarıdan sana empoze edilmeye çalışılan bilgilere kendini kapatarak, kendi doğrularına göre kendini geliştirdin ve bu durumdan da oldukça mutlusun. Aykırı bir kişilik olmana rağmen sosyal hayatında ortamlara uyum sağlamada on numarasın. Ömrün boyunca kişisel özgürlüğünü tüm her şeyin üstünde tuttun ve hep böyle devam edecek!

"Eğitimci" kişilik tipi!

"Eğitimci" kişilik tipi!

Verdiğin cevaplara göre sen eğitimci kişilik tipi çıktın! Senin hayattaki ana rolün başka insanlara ilham olmak ve bilgi aktarmak. Yani kısaca bilgelik diyebiliriz! Sen son derece zeki ve idealist bir insansın. İdeallerin uğruna bu zamana kadar elinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştın ve bunda başarılı oldun. Sen insanlara verdiğin tavsiyelerle bilinirsin ve insanlar da senin bilgeliğinden yararlanmak için seni hayatlarında önemli bir yerde tutarlar. Bunların hepsi güzel özellikler tabii ama birazcık da kendini düşünüp kendine tavsiyeler versen fena olmaz hani!

"Emekçi" kişilik tipi!

"Emekçi" kişilik tipi!

Verdiğin cevaplara göre sen emekçi kişilik tipi çıktın! Sen hayatın boyunca çevren tarafından yararlı ve yardımsever bir insan olarak tanındın. Seni sen yapan özelliğin işte bu yardımseverliğin. Senin topluma ait derin bir aidiyet duygun var. Aile, ülke ve toplum senin sadık ve duygusal bağlarla bağlı olduğun olgular. Sendeki iş ahlakı çok üst düzeyde. Günümüzde herkes işinden gücünden kaytarma derdinde ama bunlar sana göre şeyler değil. Sen insanlığa hizmet edebilmek adına büyük fedakarlıklar yapacak bir karakterdesin!

"Mücadeleci" kişilik tipi!

"Mücadeleci" kişilik tipi!

Verdiğin cevaplara göre sen mücadeleci kişilik tipi çıktın! Senin motivasyon konusunda sınırları zorlayan ve kendini zorlamaktan zevk alan bir yapın var. Sen kendini geliştirmek adına elinden geleni ardına koymuyorsun ve diğer insanların da kendinlerini geliştirebilmesi adına onlara ilham olup yardımcı oluyorsun. Sana yakın olanlar insanlar için bir koruma görevi görüyorsun. İnsanlar senin yanında kendini güvende hissediyor. Sen de insanların dürüstlüğüne göre onlara değer biçiyorsun tabii. Sen mücadelenle insanlara örnek olmak ve ilham vermek için doğmuşsun!

"Tüccar" kişilik tipi!

"Tüccar" kişilik tipi!

Verdiğin cevaplara göre sen tüccar kişilik tipi çıktın! İnsanların pek sevdiği bir tip olduğun söylenemez ama senin de umrunda değil zaten! Zekisin ve bu zekanı hem kendi gelişimin hem de kazancın için kullanıyorsun. Bu konuda da oldukça başarılısın. Eleştirildiğin de çok oluyor ama insanların hakkına girmedikten sonra bizce bi sorun yok. Nerede bir yenilik var nerede tutacak bir şey var hemen onu yakalarsın ve uygularsın. Yenilikçisin yani. Bu özelliğin seni diğer insanlara göre 2-3 adım öne atıyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1144
441
210
203
88
84
49
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın