Görüş Bildir
Haberler
Bu Testi Çöz, Senin Ne Kadar Güçlü Bir Kadın Olduğunu Söyleyelim!

etiket Bu Testi Çöz, Senin Ne Kadar Güçlü Bir Kadın Olduğunu Söyleyelim!

Güçlü kadın olmak zor iştir. Sen bu zorluğun üstesinden gelebiliyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, seni sırtından vuran bir insanı sonrasında affettiğin oldu mu?

2. Çok zor durumda olduğunda birinden yardım alır mısın?

3. Aşık olduğun adam için kendini tehlikeye atar mısın?

4. Peki bunlardan hangisi senin için daha önemli?

5. Hayatını bir renk ile anlamlandır bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dışarı çıkmadan önce mutlaka makyaj yapanlardan mısın?

7. İnsanlara hayır demekten çekinir misin?

8. Ve son olarak, topuklu ayakkabı mı spor ayakkabı mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seni hiçbir şey yıkamaz!

Sen o kadar güçlü bir kadınsın ki seni kimseler yıkamaz! Her zaman kendi bildiğini okuyan bir insansın. Kendi kararlarını her zaman kendin verirsin. Kimseye ihtiyacın yok senin. Erkekler konusuna geldiğimizde ise kendini kolay kolay kaptırmazsın. İpler her zaman senin elindedir. Öyle herkese de güvenmezsin. Zordur seninle geçinebilmek. Valla korkulur senden tatlım. Şu zamana kadar başından hep kötü olaylar geçmiş. Seni derinden yaralayan insanlar girmiş hayatına. Ama bu olaylar seni güçlü bir kadın haline getirmiş. Ayaklarının üzerinde öyle bir duruyorsun ki insanlar adeta sana tapıyor. Dışarıdan bakıldığında bile güçlü bir kadın olduğun anlaşılabiliyor. E tabii bunun zorlukları da var. Aslında içinde fırtınalar koparken kimseye yansıtmamak. Hep karşı tarafı dinlemek ve sorunlarını çözmek. Senin hiç derdin yokmuş gibi hep sana sırtlarını dayamaları gibi. Aslında birçok şeyi kendi içinde yaşıyorsun. Ama dışarı asla ama asla yansıtmıyorsun. Onlar sadece senin gülen yüzünü görüyorlar. Harikasın!

Güçlü durmaya çalışıyorsun!

Sen o kadar çok şey yaşamışsın ki artık yorulmuşsun. İçten içe kendini yiyip bitiriyorsun. Evet bu olaylar karşısında yıkılmaz bir güçlü kadını sergiliyorsun. Fakat çok yorulmuşsun sen. Dışarıdan bakıldığında o dimdik ayakta duran kadının içinde aslında küçük bir çocuk var. Hem çok kırılgan hem de çok narin. Seni etkileyen bu olaylar karşısında ne kadar güçlü durmaya çalışsan da bir yanın kırık dökük. Birilerinin seni iyileştirmesini bekliyorsun ama her seferinde seni daha da kırıp döküyorlar. Bundan dolayı kendi kendine ayakta durmaya çalışman ve kimseden minnet duymaman. Dışarıdaki duruşun, kalkışın, oturuşun ve giyinişin ile o güçlü kadını sergiliyorsun resmen. Erkeklere olan güvenin de tamamen gitmiş. Çünkü seni derinden yaralayan bir erkek girmiş hayatına. Ondan sonra bir daha ne birini sevebilmiş ne de güvenmişsin. Seni kırıp döken ne varsa hayatından uzaklaştırmışsın ve güçlü durmaya çalışıyorsun. Gerçekten mükemmel bir kadınsın!

Artık güçlü duramıyorsun!

Önceleri çok güçlü bir kadındın ama artık yeter! Güçlü durmanın bir kadın için verdiği zorlukları en iyi sen bilirsin. O kadar çabaladın ettin ama artık yoruldun. İnsanlar sen güçlüsün diye daha çok üstüne geldi. Dışarıdan o güçlü duruşunla senin kırılmaz bir insan olduğunu düşündüler. Bundan dolayı hiç düşünmeden seni üzdüler. Sen onlara kırıldığını göstermedikçe daha da üstüne geldiler. Sen de daha fazla dayanamadın artık. İnsanların bu düşüncesiz davranışları seni yerle bir etmeye yetti. Dışarıdan hala o asil ve güçlü duruşun herkesi etkilese de artık eskisi gibi değilsin. İnsanlar ne düşünürse düşünsün umurunda değil artık. Olduğun gibi görünmeye, duygularını gizlemeye gerek duymuyorsun. Seni anlayanların yanında olmasına izin veriyorsun. Her ne kadar yorulduysan da bu yaptıkların da seni çok güçlü kılıyor. Unutma bir kadın olarak kimseye muhtaç değiliz. Kendi ayaklarımızın üzerinde durabilir, bizi üzen herkese karşı meydan okuyabiliriz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1835
661
250
112
101
65
52
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın