Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Tam da Annenin Ellerine Layık Bir Anne Terliği Buluyor!

Bu Test Tam da Annenin Ellerine Layık Bir Anne Terliği Buluyor!

Her anne karakterine ve el şekline uygun, ona özel bir terliği hak ediyor. Senin annenin terliğinin hangisi olduğunu öğrenmek için testi çözmen yeterli!

1. Annenin öfkesini bir doğal afete benzetecek olsan bu hangisi olurdu?

2. Annenle tartıştıktan sonra bu cümlelerden hangisi uzun süre kulaklarında çınlıyor peki?

3. Evde fırtınalar koparken kaçıp kendini kurtarmanın en iyi yolunu sorsak sana?

4. Annenin sinirli olduğunu anladığın surat ifadesi bunlardan hangisine daha çok benziyor?

5. Hangisi anneni aşağıdaki görseldeki gibi terliğine başvuracak kadar sinirlendirir?

6. Annenin öfkesini en hızlı söndürecek şey nedir peki?

7. Hazırsan son sorumuz geliyor. Annen terliğini fırlattığında terlik nasıl bir falso ile yol alır?

Klasik anne terliği!

Klasik anne terliği!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla tam da annenin zevkine ve isteğine göre bir terlik bulduk! Bu terlik şıklığının yanı sıra rahatlığı ile annenin vazgeçilmezi olacak! Dahası el ergonomisi için de uygun, fırlatıldıktan sonra boomerang etkisiyle annene geri döner! Bizce bu anneler gününde anneni bu muhteşem terliklerle çok mutlu edebilirsin, ÜSTELİK 2.ÜRÜNE %50 KAMPANYASI BAŞLAMIŞKEN BURAYA TIKLAMAYA NE DERSİN?

Annenin fırlatmaya kıyamayacağı terlikler!

Annenin fırlatmaya kıyamayacağı terlikler!

Verdiğin cevaplar senin annenin sert görünümünün ardında pamuk gibi minnoş bir kalp taşıdığını söylüyor. Bu da demek oluyor ki annenin sana terlik fırlatması için onu gerçekten çileden çıkarman gerek. Stili ise pamuk kalbindense güçlü görünümünü yansıtıyor. Bizce bu anneler gününde anneni bu muhteşem terliklerle çok mutlu edebilirsin, ÜSTELİK 2.ÜRÜNE %50 KAMPANYASI BAŞLAMIŞKEN BURAYA TIKLAMAYA NE DERSİN?

Can güvenliğini tehlikeye atmayacak terlikler!

Can güvenliğini tehlikeye atmayacak terlikler!

Verdiğin cevaplar senin annenin oldukça sabırlı, ama sabrı taştığında da gerçekten çılgına dönebilecek bir karaktere sahip olduğunu söylüyor. Annen onları giyerken rahatından ve stilinden ödün vermeyecek, sabrı tükendiği anda ise bir ok hızıyla kafana doğru uçarken sen de acıtacak mı diye endişelenmeyeceksin! Nasıl anlaşma, harika değil mi? Bizce bu anneler gününde anneni bu muhteşem terliklerle çok mutlu edebilirsin, ÜSTELİK 2.ÜRÜNE %50 KAMPANYASI BAŞLAMIŞKEN BURAYA TIKLAMAYA NE DERSİN?

Can düşmanın, korkulu rüyan!

Can düşmanın, korkulu rüyan!

Verdiğin cevaplar senin annenin şefkatli ve anaç görünümünün arkasında gerçek bir savaşçı gizlediğini anlatıyor bize. Gerçek bir savaşçının ise mutlaka gerçek bir silahı olmalı! Attığını tam 12'den vuracak, vurduğunda ise kemiklerine kadar sızlatıp kim olursa olsun aklını başına devşirtecek. Kullanırken de annen rahatlığından asla ödün vermeyecek. Bizce bu anneler gününde anneni bu muhteşem terliklerle çok mutlu edebilirsin, ÜSTELİK 2.ÜRÜNE %50 KAMPANYASI BAŞLAMIŞKEN BURAYA TIKLAMAYA NE DERSİN?