Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Ne Kadar Sosyal Biri Olduğunu Söylüyor!

etiket Bu Test Ne Kadar Sosyal Biri Olduğunu Söylüyor!

Azar
25.07.2018 - 11:26

Gerçekten ne kadar sosyal bir insan olduğunu merak ediyorsan hemen testi çöz ve öğren! 😉

1. İlk olarak, telefonda yabancı biriyle konuşurken zorlanıp zorlanmadığını öğrenmek istiyoruz. Mesela yemek siparişi vermek için bir telefon görüşmesi yapman lazım, ne yaparsın?

2. Flört ettiğin kişiyle buluşma planı yaptınız, fakat son dakika şehir dışından arkadaşları geleceğini ve onlarla görüşmesi gerektiğini söyledi ve planınıza arkadaşlarının dahil olmasından rahatsız olup olmayacağını sordu. Ne dersin?

3. İş yerinde öğlen yemeği saati geldi ama yakın arkadaşlarının hepsi önemli bir toplantıda. Ne yapacaksın?

4. Bir arkadaşının doğum günü partisi var ama orada tanıdığın çok insan yok ve yine de ısrarla gitmeni istiyor. Gider misin?

5. Biraz daha kendinden bahset bakalım: Çok yakın arkadaşım dediğin kaç kişi vardır?

6. Peki moralin bozuk olduğunda genellikle yalnız kalmak mı istersin arkadaşlarınla kafa dağıtmak mı?

7. Biraz da gönül işlerine değinelim: Birinden çok hoşlanıyorsun, hiç muhabbetiniz yok ama çok tanışmak istiyorsun. Ne yapacaksın?

8. Son olarak telefonunda ne kadar vakit geçirdiğini öğrenebilir miyiz?

Senin sosyalliğin tam kıvamında!

Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin gayet geniş bir arkadaş çevren, çok da iyi dostların var. Yani sosyallikle ilgili hiçbir problemin yok! Yeni insanlar tanımak sana iyi geliyor, hatta yaşam enerjini buradan alıyorsun. Bu kadar çok insan tanımak da seni epey bir olgunlaştırmış çünkü insanların bütün yüzlerini görmüş, ilişkiler anlamında birçok olaya şahit olmuşsun. E daha iyisi var mı bundan? Yani, yeni dostluklar dışında... Sen de böyle düşünüyorsan sosyalliğine sosyallik katmak, yepyeni insanlarla tanışmak için sana harika bir önerimiz var! Hemen Azar’ı telefonuna indir ve videolu görüşme özelliğiyle bir sürü insanla tanış!

Biraz daha sosyalleşsen hiç fena olmaz!

Verdiğin cevaplardan anladığımız üzere senin sosyallikle ilgili öyle çok büyük bir sıkıntın yok. Yani öyle herkese kendini açmasan da en azından can dostum dediğin birkaç kişi var çevrende. Ama yine de arada sırada hayatından sıkılmıyor, yeni bir şeyler aramıyor değilsin. Bu nedenle yeni insanlar tanımanın, hayatındaki bu monotonluğa bir son vereceğini ve sana oldukça iyi geleceğini düşünüyoruz. Peki bunu nasıl mı yapacaksın? Sosyalliğine sosyallik katmak, yepyeni insanlarla tanışmak için sana harika bir önerimiz var! Hemen Azar’ı telefonuna indir ve videolu görüşme özelliğiyle bir sürü insanla tanış!

Çok yalnızsın demek istemiyoruz ama...

Bu testi neden çözdüğünü anlamak hiç de zor değil! Kendini o kadar yalnız hissediyorsun ki artık kendinde bir problem olup olmadığını sorgulamaya başlamışsın. Ama bunun nedenini de anlıyoruz tabii, çevrendeki sahte insanlardan sıkılmış olman anlaşılmayacak bir şey değil ki. Yine de herkese bu kadar kendini kapatmak ne kadar doğru bir davranış sence? Etrafında biraz daha insana yer açsan, bir şans daha versen insanlara belki de çok şaşıracaksın! Gör bak, çok güzel arkadaşlıklar edinecek hatta belki hayatının aşkıyla tanışacaksın! Nasıl mı peki? Yepyeni insanlarla tanışmak için sana harika bir önerimiz var! Hemen şimdi Azar’ı telefonuna indir ve videolu görüşme özelliğiyle bir sürü insanla tanış!

HEMEN AZAR’A GİR
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
214
84
61
45
42
30
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Çok yalnızsın demek istemiyoruz ama. Bu testi neden çözdüğünü anlamak hiç de zor değil! Kendini o kadar yalnız hissediyorsun ki artık kendinde bir problem ol... Devamını Gör

kaossever

Sosyallik ortalama zekaya sahip insanlar için daha önemlidir. Genelleme yaparsak insanların zeka seviyesi arttıkça kendilerini geliştirmeye olan istekleri d... Devamını Gör

Nehir Braderin

Senin sosyalliğin tam kıvamında! Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin gayet geniş bir arkadaş çevren, çok da iyi dostların var. Yani sosyallikle... Devamını Gör