Görüş Bildir
Haberler
Bu Test ile Senin Empati IQ’nu Söylüyoruz!

etiket Bu Test ile Senin Empati IQ’nu Söylüyoruz!

Easterling
06.12.2021 - 15:56

Empati kurmak insanları anlamak bir yana karar vermeyi ve anlaşmazlıkları çözmeyi sağlar. Peki sen ne kadar iyi empati kurabiliyorsun? 

Öğrenmek için teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım, kalabalık bir yerde yalnız kaldığını gördüğün bir insan için üzülür müsün?

2. İnsanlar senden duygularını gizlediğinde nasıl hissediyorsun?

3. Gergin bir insanın yanında sen de gerilir misin?

4. Hiç aşırı mutlu olduğunda mutluluktan ağladığın oldu mu?

5. Duygusal bir şarkı dinlediğinde ya da bir dram filmi izlediğinde hemen ağlayanlardan mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak yanındaki insanların modu seni kolaylıkla etkiler mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Empati IQ'n aşırı yüksek!

Sadece onlara bakarak diğer insanların ne hissettiğini anlıyor gibisin. Bu yüzden mutsuz veya kızgın insanlarla konuşmayı duygusal olarak zor buluyorsun. İnsanlar sırları konusunda sana güvenirler ve genellikle senden tavsiye isterler. Çok hassas ve savunmasızsın. Bazen duyguların ve düşüncelerin seni geceleri uykusuz bırakıyor.

Empati IQ'n yüksek sayılır!

Sen kibar, cömert ve samimi bir insansın. Kolay affedebiliyorsun. İnsanları tanımayı ve onlara yardım etmeyi seviyorsun. Yeni ilişkiler kurmakta sorun yaşamıyorsun. Çocukların seninle vakit geçirmeyi sevdiğine bahse girebiliriz. Karar verirken ve çatışmaları çözerken, duyguların sana rehberlik eder genelde. Bireysel çabalar yerine ekip çalışmasını tercih edersin. Aynı zamanda, sürekli olarak başkalarından onay alma ihtiyacı duyuyorsun. Çok kolay hüsrana uğrayabiliyorsun.

Empati IQ'n orta düzeyde!

Çoğu insan orta düzeyde bir empati düzeyine sahiptir. Çok katı insanlardan biri olmasan da, aşırı hassas biri olarak da tanınmıyorsun. Başkalarını, kişisel izlenimlerin ve duyguların yerine eylemlerine dayanarak yargılıyorsun. Duygularını çoğu zaman kontrol edebiliyorsun. Bazen, karşındaki insanı anlayacak empatiden yoksun olduğun için kişilerarası ilişkiler kurmakta zorluk yaşayabiliyorsun.

Empati IQ'n düşük!

Sen insanların duygularını anlamakta aşırı zorlanıyorsun. Bu da insanlarla güçlü bağlar kurmanı engelliyor. Üzgün bir arkadaşın yanında ağladığında tepkisiz kalınca o kadar da yakın olmadığınızı düşünüyor. Yapabileceğin bir şey yok tabi. Sen duygularını daha çok içinde yaşayan bir insansın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
442
155
72
37
34
28
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Empati IQ'n aşırı yüksek! Empati IQ'n aşırı yüksek! Sadece onlara bakarak diğer insanların ne hissettiğini anlıyor gibisin. Bu yüzden mutsuz veya kızgın ins... Devamını Gör

İlknur Çınar

Empati IQ'n orta düzeyde! Empati IQ'n orta düzeyde! Çoğu insan orta düzeyde bir empati düzeyine sahiptir. Çok katı insanlardan biri olmasan da, aşırı hassas ... Devamını Gör

KatsuyaBarka

Empati IQ'n düşük! Sen insanların duygularını anlamakta aşırı zorlanıyorsun. Bu da insanlarla güçlü bağlar kurmanı engelliyor. Üzgün bir arkadaşın yanında ağ... Devamını Gör