Görüş Bildir
Haberler
Bu Test ile Mutluluğu İliklerinize Kadar Hissetmenizi Sağlayacak Şeyi Söylüyoruz!

etiket Bu Test ile Mutluluğu İliklerinize Kadar Hissetmenizi Sağlayacak Şeyi Söylüyoruz!

Aylak Madam
06.06.2017 - 23:06

Hayat koşturmacasından sıkıldın mı?

Ruhunun en derinleri bile mutluluğa aç mı?

Üzülme, yalnız değilsin.

Tek ihtiyacın olan seni neyin mutlu edeceğini öğrenmek ve o yöne doğru koşmak!

Hazırsan başlayalım ve senin mutluluk reçeteni yazalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bize şunu söyle: Mutluluk kapını çaldı ve içeri hoyratça girdi. Ne yaparsın?

2. Peki günün en sevdiğin zamanı hangisi?

3. Birazcık da seni mutlu eden şeylerden bahset bize! Mesela bunlardan hangisi sana kendini daha iyi hissettirir?

4. Şimdi hayal dünyana doğru küçük bir tura çıkıyoruz: Seni inanılmaz derecede mutlu eden bir şey mucizevi bir şekilde oldu diyelim. O an vereceğin tepkiyi anlat bize!

5. Yoğun bir dönem geride kaldı, rahatlamaya ihtiyacın var. Nasıl bir tatil sana iyi gelir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ruhun gıdası müzik seni hangi yolla mutlu ediyor peki?

7. İyi düşün ve son olarak bunlardan hangisinin seni gerçekten mutlu edeceğini söyle bize!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Büyük başarılar elde etmek!

Büyük başarılar elde etmek!

Sen mutluluğu ruhunun en derinlerinde hissetmek istiyorsan, kesinlikle ama kesinlikle büyük başarılar elde etmelisin. Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen, hayallerini gerçekleştirdikçe mutlu olan, hayatının her anında üretmeyi seven birisin. Üretmeye ve başarmaya olan bu tutkuna sıkı sıkı sarıl. Azmin ve kararlılığın sana daha çok büyük başarılar getirecek zaten. İşte o gün mutluluğu öyle bir tadacaksın ki, tadı damağından hayatının sonuna kadar silinmek bilmeyecek!

Yoğun rutinine biraz ara vermek!

Yoğun rutinine biraz ara vermek!

Sen mutluluğu ruhunun en derinlerinde hissetmek istiyorsan, kesinlikle ama kesinlikle yoğun rutinine biraz ara vermelisin! Çünkü anladığımız kadarıyla sen baya çalışkan birisin. Buna bir de sosyalliğin eklenince kendine zaman ayırmaya ve kafanı toplamaya vakit bulamıyorsun. Oradan oraya koşturmaktan öylesine yorulmuşsun ki, durup bu yorgunluğun farkına varacak vaktin bile yok. Ancak artık durmanın ve biraz olsun nefes almanın vakti geldi. Şimdi aç haritayı; sadece kendi kendini dinleyebileceğin sakin bir yerler keşfet. Ardından da yola koyul. Özlemini duyduğun mutluluğun sana tıpış tıpış gelişini izlemeyi de sakın ola unutma!

Yeni hobiler edinmek!

Yeni hobiler edinmek!

Sen mutluluğu ruhunun en derinlerinde hissetmek istiyorsan, kesinlikle ama kesinlikle yeni hobiler edinmeli, yeni aktivitelerle kendini keşfetmelisin. Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen aşırı dışa dönük ve öğrenmeye aç birisin. Kendine bir şeyler kattın mı, senden mutlusu yok! Son zamanlardaki durgunluğunun sebebi de tamamen bu. Şimdi yerinden kalkmanın ve harekete geçmenin vakti geldi. Dışarıda keşfedilmeyi bekleyen daha pek çok aktivite var, haydi şimdi mutluluğa koşmanın tam vakti. Sakın geç kalma ve şunu unutma: Biz bekleriz, ama zaman asla!

İlişkilerini düzenlemek!

İlişkilerini düzenlemek!

Sen mutluluğu ruhunun en derinlerinde hissetmek istiyorsan, kesinlikle ama kesinlikle sevdiklerinle ilişkilerini düzeltmelisin! Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen çok cana yakın ve içten birisin. Etrafında seni seven pek çok insanın olması da zerre şaşırtıcı değil. Ancak son zamanlarda hayat koşturmacasında ilişkilerini biraz ihmal etmişsin. Şimdi işleri bir kenara bırakmanın ve sevdiklerinin sıcaklığı ile mutluluğu kucaklamanın tam zamanı!

Paylaşmak!

Paylaşmak!

Sen mutluluğu ruhunun en derinlerinde hissetmek istiyorsan, paylaşmayı hayatının en merkezine koymalısın. Çünkü sen bu hayatı sadece kendi için değil, herkes için yaşayan birisin. Öylesine yardımsever, öylesine iyi niyetli birisin ki; hala senin gibi insanların kaldığını görmek bizi inanılmaz şaşırttı. Senin için mutluluk gizli melek kanatlarının altında gizli. Onları ortaya çıkarmak istiyorsan, etrafındakilerin yardımına koşmalısın. Bu küçük bir kedinin başını okşamak da olabilir, arkadaşının derdini dinlemek de... Kanatlarını aç ve mutluluğun ayaklarının dibine düşüşünü izle. Güzel yüreğinden öpüyoruz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1460
684
244
236
88
86
72
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?