Görüş Bildir
Haberler
Bu Ses Testi Senin Diğer İnsanlardan Olan Farkını Ortaya Koyuyor!

etiket Bu Ses Testi Senin Diğer İnsanlardan Olan Farkını Ortaya Koyuyor!

Trex
22.03.2018 - 16:53

Bazı sesler uyuz eder, bazı sesler keyif verir. Bu seslere tepkini ver sana diğer insanlara göre farklı olan yönünü söyleyelim.

Not: Ses senin için ne kadar iticiyse, puanını o kadar yüksek tut.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çatal tencerenin dibine sürttüğünde çıkarttığı sese puanını ver!

1. Çatal  tencerenin dibine sürttüğünde çıkarttığı sese puanını ver!

2. Tırnağın tahtaya sürtünme sesine puan ver!

2. Tırnağın tahtaya sürtünme sesine puan ver!

3. Yemek yerken duyulan ağız şapırdatma sesine puan ver!

3. Yemek yerken duyulan ağız şapırdatma sesine puan ver!

4. Mangaldan ateşin üstüne damlayan yağ sesine puan ver!

4. Mangaldan ateşin üstüne damlayan yağ sesine puan ver!

5. Sivrisinek sesine puanını ver!

5. Sivrisinek sesine puanını ver!
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Islığa puanını ver!

6. Islığa puanını ver!

7. Duvara köpük sürüldüğünde çıkan sese puanını ver!

7. Duvara köpük sürüldüğünde çıkan sese puanını ver!

8. Para sayma makinesinin çıkarttığı sese puanını ver!

8. Para sayma makinesinin çıkarttığı sese puanını ver!

9. Topuklu ayakkabının çıkarttığı sese puanını ver!

9. Topuklu ayakkabının çıkarttığı sese puanını ver!

10. Horlayan kişinin çıkardığı sese puanını ver!

10. Horlayan kişinin çıkardığı sese puanını ver!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Dünyanın en sıcak kalbine sahipsin!

Dünyanın en sıcak kalbine sahipsin!
wallpaperrs.com

Evet, doğru okudun; sen dünyanın en sıcak kalbine sahipsin! Kalbinin içi resmen ağzına kadar sevgi ve merhametle dolu, bu da seni dünyadaki en iyi insanlardan birisi yapıyor. Fedakarsın, kendine zarar verecek bile olsan sevdiklerin için her şeyi yaparsın. Dahası inanılmaz cömertsin, kimseden hiçbir şeyini sakınmazsın. Hatta verebileceğin kadar çok şey verirsin karşındakine ve bunu içinden geldiği için yaparsın. Günümüzdeki insanların senden öğrenecek çok şeyi var güzel insan!

Dünyanın en ince insanısın!

Dünyanın en ince insanısın!
1.bp.blogspot.com

Sen gerçekten dünyanın en ince ve düşünceli insanısın. İnsanları zaten seviyorsun, ama bir de senin asıl yakınlarına karşı ayrı bir sevgin var, bambaşka bir boyutta bu sevgi! Onlar için yapmayacağın şey yok resmen. Dahası, onlara yaptığın küçük sürprizler ve jestler ile daima mutlu etmek hayattaki yegane amacın gibi. Ayrıca onları kırmaktan, ölmekten bile daha çok korkuyorsun. Bu yüzden de ağzından çıkan her cümleyi bile içinde en az beş kez düşünüp öyle söylüyorsun. Fakat bazen bunu abartıp, onları kendinden bile öne koyuyorsun. Elbette bu kötü bir şey değil fakat bir gün sana zarar verebilecek bir durum. Bizce birazcık da kendini düşünmelisin, sadece küçük bir tavsiye!

Modern dünya Polyanna'sısın!

Modern dünya Polyanna'sısın!
ste.india.com

Sen ciddi anlamda modern dünyanın Polyanna'sısın! Bu gerçekten çok güzel bir şey. Bir kere senin bardağının yarısı daima dolu, bu yüzden hiçbir zaman kendini zor durumda hissetmiyorsun. Ayrıca daima insanların içindeki iyiliğe ve en karanlık tünellerin bile sonundaki ışığa odaklısın. Çevrendekiler de bunu çok iyi bildiği için ne zaman moralleri bozulsa, bir dertleri olsa direk sana geliyorlar. Sen de içindeki en güzel enerjileri onlara aktarıp kendilerini daha iyi hissetmelerine yardımcı oluyorsun. Keşke bizim hayatımızda da senin gibi biri olsa be güzel insan!

Mizahta uzaysın!

Mizahta uzaysın!
saboteur365.files.wordpress.com

Sen gerçekten mizahta almış başını yürümüş, adeta uzaya ulaşmış durumdasın! Hayatı daima tiye alır, hiçbir şeyi çok fazla düşünmez, sadece keyif almaya ve eğlenmeye çalışırsın. Hayatta en çok sevdiğin şeylerden birisi de etrafındakileri güldürmek, yaptığın esprilerle onları kahkahalara boğmak! İnan bize, bunu çok iyi yapıyorsun! Çevrendekiler de senin bu özelliğini çok iyi biliyor ve seni çok seviyorlar. Sana bir şey söyleyelim mi? Senin kafan gerçekten çok farklı çalışıyor: Kesinlikle her gün karşılaşabileceğimiz tiplerden biri değilsin yani. Ayrıca inanılmaz zekisin! Zaten zeki olmasan o esprileri nasıl yapacaksın değil mi? Hayran kaldık güzel dostumuz, seninle oturup iki kelam etmek isterdik doğrusu!

Empati ustasısın!

Empati ustasısın!
s77.photobucket.com

Sen ciddi anlamda bir empati ustasısın! Fakat bizce bunda sezgilerinin kuvvetli olmasının parmağı büyük; çünkü etrafında kendini kötü hisseden bir insan olduğunda anında anlıyorsun ve onun moralini düzeltmek için elinden geleni yapıyorsun. Dahası, insanlara karşı inanılmaz anlayışlısın; çeşitli durumlar karşısında kendini onların yerine koyup 'Ben olsam ne yapardım?' diye sık sık düşünüyorsun. Bu yüzden de kolay kolay kimseye kızmıyor, aksine hep merhametle yaklaşıyorsun. Sen bir insanın sahip olabileceği en iyi dostsun be güzel insan!

Korkusuz savaşçısın!

Korkusuz savaşçısın!
media.licdn.com

Sen gerçekten korkusuz bir savaşçısın. Cesursun, adaletlisin ve özgür ruhlusun! Seni sinirlendiren veya üzen durumlar karşısında oturup kalmazsın. Daima doğru olduğunu düşündüğü şey için sesini çıkarır, ayağa kalkar, gerekirse savaşırsın. Sonuç önemli değil, ister kazan ister kaybet sen doğru olanı düşündüğün şeyi yaparsın. 'Hiç yapmamaktansa yapıp başarısız olmak daha iyidir' felsefesiyle hayatına devam edersin. Ne diyelim güzel insan, takdir ettik açıkçası! Senin gibi cesur insanlar her yere lazım!

Sözünün erisin!

Sözünün erisin!
cdn.tinybuddha.com

Sen gerçekten adamın/kadının dibisin! Senin için söz senettir, verdiğin sözü tutmaman gibi bir şey söz konusu değil yani. Bu yüzden de asla tutamayacağını bildiğin sözler vermezsin hatta. Dürüstsün de, ağzından yalan söz çıktığı görülmemiştir bugüne kadar. Bu yüzden de yalancılardan, döneklerden, verdiği sözlerin arkasında durmayan ve sorumsuz insanlardan nefret edersin. Mümkün olduğunca da bu tür insanları hayatına sokmamaya çalışırsın. En doğrusunu yapıyorsun güzel kardeşimiz! Keşke herkes senin gibi olsa değil mi?

Potansiyelinin farkında bir realistsin!

Potansiyelinin farkında bir realistsin!
www.cslctx.org

Sen gerçek bir realistsin; hayal dünyasından olabildiğince uzaksın yani! Kendi potansiyelinin tamamıyla farkındasın: Yapabileceklerin ve yapamayacaklarını çok iyi biliyorsun. Bu yüzden asla boş hayallere kapılıp kendi kendini üzmüyorsun. Daima yapabileceğinin en iyisini yapmaya uğraşıyorsun, ama imkansızı da istemiyorsun. Çevrendekilere de bunu yapmalarını söylüyorsun fakat onlar senin kadar soğukkanlı değil bu konuda, o yüzden seni anlamazlarsa hiç uğraşma, elinde sonunda kendileri öğrenecekler!

Güvenilen dağlar sensin!

Güvenilen dağlar sensin!
i1.tribune.com.pk

Evet, doğru okudun: Güvenilen o dağlar sensin ve sana asla kar yağmıyor! Senin bu hayatta en çok önem verdiğin şey kesinlikle güven! Birisi sana güvendiyse onu asla ama asla hayal kırıklığına uğratmazsın: Bu yüzden insanlar sana bir sırrını verdiği zaman o sırrın seninle mezara kadar gideceğini bilirler. Durum bu olunca doğal olarak karşındaki kişilerden de daima aynı hassasiyeti bekliyorsun. İlişkilerini her zaman güven üzerine kuruyorsun. Günümüzde senin kadar güvenilir insan bulmak çok zor be güzel insan!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
838
394
232
106
35
27
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Dünyanın en ince insanısın!-ben insanları seviyorum?odpieprz się...

kamburbalina

"Hic yapmamaktansa yapip basarisiz olmak daha iyidir" -korkusuz savasci

nazan

Dünyanın en ince insanısın! hklsın birazz da kendimi düşünmeliyim hep diyorum ama imkansız