Görüş Bildir
Haberler
Bu Sene Real Madrid'i Geçip Şampiyonlar Ligini Kazanabilecek En Değerli 10 Takım

Bu Sene Real Madrid'i Geçip Şampiyonlar Ligini Kazanabilecek En Değerli 10 Takım

Tivibu
29.09.2017 - 17:31

Son 2 senenin şampiyonu Real Madrid, 743 Milyon Euro’luk piyasa değeriyle, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin en değerli takımı. Fakat bu sene işleri daha da zor olacak. İşte Real’i tahtından etmek isteyen en değerli 10 takım:

1. Barcelona

Real Madrid'in en büyük rakibi yine her zaman olduğu gibi; 692 Milyon Euro'luk değeriyle Barcelona. Neymar'ın gitmesiyle gücünü kaybetmiş gibi görünse de, sol kanatını Dembele ile güçlendirdi. Bir de unutulmaması gerek ki Messi gibi bir oyuncu hala Barcelona'da! 😌

Değeri: 692 Milyon Euro

En Değerli Oyuncusu: Lionel Messi (120 Milyon Euro)

2. Manchester City

Transfere harcadığı paralarla her zaman adından söz ettirmeyi başaran İngiliz devi Mendy, Walker, Bernardo Silva gibi isimlerle bu yıl da kadrosunu güçlendirdi. Şu anda Premier Lig'de lider durumda. Hala formunu koruyan ve attığı gollerle takdir toplayan Agüero ve Kevin De Bruyne ise en değerli oyuncuları.

Değeri: 618,25 Milyon Euro

En Değerli Oyuncuları: Sergio Agüero (65 Milyon Euro)

Kevin De Bruyne (65 Milyon Euro)

3. Chelsea

Londra'nın en büyük iki kulübünden biri olan Chelsea, Abramovich'in kulübü satın aldığından beri her zaman üst sıralarda! Bu yıl Real Madrid'den aldığı Morato transferiyle forvet hattını güçlendirdi. Diego Costa'yı ise 1 Ocak 2018'de gitmek üzere tekrar Atletico Madrid'e sattı. Ama yine de bir yarı final oynayıp finali zorlayacak güçte.

Değeri: 611,30 Milyon Euro

En Değerli Oyuncusu: Eden Hazard (75 Milyon Euro)

4. Bayern Munih

Geçtiğimiz yıl BundesLiga'da beklenmeyen bir çıkış yapan Leipzig'in önünde 15 puan farkla şampiyon oldu. Güçlü kadrolarıyla her zaman Alman futbol ekolünün temsilcisi olan Bayern, bu kupayı çok kazandı ve hala kazanma potansiyeli de var. Müller, Lewandowski ve kalecileri Neuer hala en önemli silahları tabii bu sene bir de Real Madrid'den kiraladıklar James Rodríguez var...

Değeri: 603 Milyon Euro

En Değerli Oyuncusu: Robert Lewandowski (80 Milyon Euro)

5. Manchester United

Mourinho'nun yönetimindeki kırmızı şeytanlar lige iyi bir başlangıç yaparak 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik aldılar. Bu yıl şampiyonluk için mücadele edip o eski, rakibine korku salan günlerine dönecek gibiler. Kadrolarına genç santrafor Lukaku'yu kattılar ve gol şanslarını güçlendirdiler. Orta sahalarında ise geçtiğimiz yıl Juventus'tan transfer ettikleri en değerli oyuncuları Pogba var. Bakalım bu sene kupayı alıp hasretleri giderebilecekler mi?

Değeri: 562,50 Milyon Euro

En Değerli Oyuncusu: Paul Pogba (75 Milyon Euro)

6. Paris Saint-Germain

Bu yıla en iddialı başlayan takımların başında şüphesiz ki Paris Saint-Germain geliyor. Neymar gibi bir oyuncuyu 222 Milyon Euro'ya aldılar. Bununla da kalmayıp Mbappé'yi kiraladılar. Zaten Di Maria, Cavani, Lucas gibi isimlerle güçlü olan kadrolarını daha da güçlendirdiler. Paris Saint-Germain bu sene en büyük favorilerden biri.

Değeri: 545,25 Milyon Euro

En Değerli Oyuncusu: Neymar Jr. (100 Milyon Euro)

7. Juventus

Bir futbol kulübü olarak büyük zorlukların üstesinden gelen Juventus'un o eski gücünü toplamasını tabii ki herkes istiyor. Del Piero'lu, Trezeguet'li 2000'li yılların Juventus'unu çok özledik. Yine de her şeye rağmen büyük bir efor sarf edip toparlandılar diyebiliriz. Defanslar tecrübeli stoper Chiellini'ye emanet, forvet hatlarında da genç yıldız Dybala ve en değerli oyuncuları Higuain var. Bakalım bu sene Juventus bir sürpriz yapıp o eski şaşalı günlerine geri dönebilecek mi?

Değeri: 525,10 Milyon Euro

En Değerli Oyuncusu: Gonzaio Higuain (75 Milyon Euro)

8. Atletico Madrid

İspanya'nın güçlü takımlarından Atletico Madrid, bir türlü şeytanın bacağını kırıp Şampiyonlar Ligi kupasını kazanamadı. 2013-14 ve 2015-16'da iki kere final oynamalarına rağmen en büyük rakipleri Real Madrid'e kaybederek 2. oldular. Kemikleşmiş kadroları ile her zaman en iyi mücadeleyi veriyorlar. Forvetlerindeki Fransız golcü Griezmann en büyük silahları.

Değeri: 511 Milyon Euro

En Değerli Oyuncusu: Antoine Griezmann (80 Milyon Euro)

9. Tottenham Hotspur

Yetiştirdiği oyuncularla ve Premier Lig'de aldığı galibiyetlerle her zaman adından söz ettirmeyi başaran takım Tottenham, bu yıl kupayı alsa birçok kişi tarafından sürpriz olarak görülür. Ama inanın ki Tottenham oynadığı futbolla bu kupayı en çok hak edenlerden biri. Bu yıl kadrolarını Ajax'tan aldıkları savunma oyuncusu Davinson Sánchez ile güçlendirdiler. Forvette ise gol makinesi Harry Kane var. 

Değeri: 486,75 Milyon Euro

En Değerli Oyuncusu: Harry Kane (60 Milyon Euro)

10. Borussia Dortmund

Alman futbol ekolünün güçlü temsilcilerinden Borussia Dortmund da pek çok takımı zorlayacak ekiplerden biri. BundesLiga'ya iyi bir başlangıç yaptılar. Her zaman oynadıkları futbolla ve galibiyeti isteyen tavırlarıyla rakiplerinin korkulu rüyası. Dinamo Kyiv'den takımlarına kattıkları sağ kanat oyuncusu Yarmolenko ile de kadrolarını güçlendirdiler. Favoriler arasındalar.

Değeri: 406,53 Milyon Euro

En Değerli Oyuncusu: Pierre-Emerick Aubameyang (65 Milyon Euro)

Tüm Türkiye, toplam değeri 8 Milyar Euro’yu bulan UEFA Şampiyonlar Ligi’ne, Avrupa Ligi’ne ve İtalya Serie A Ligi’ne Tivibu’da seyirci kalıyor.

Tüm Türkiye, toplam değeri 8 Milyar Euro’yu bulan UEFA Şampiyonlar Ligi’ne, Avrupa Ligi’ne ve İtalya Serie A Ligi’ne Tivibu’da seyirci kalıyor.

Dünyaca ünlü yıldızları izleyebileceğiniz maçlar ve çok daha fazlası ayda sadece 5TL’ye Tivibu Süper Paket’te sizi bekliyor.

Başvurmak için hemen tıklayın, Türk Telekom Tivibu ile Avrupa futboluna seyirci kalın!