Görüş Bildir
Haberler
Bu Saçma Sapan Görseller Nasıl Bir İnsan Olduğunu Söylüyor!

etiket Bu Saçma Sapan Görseller Nasıl Bir İnsan Olduğunu Söylüyor!

Aburoski
26.11.2018 - 17:10

Saçma sapan görsellerle seni bir güzel anlatacağız. Görsellere verdiğin tepkiler senin nasıl bir karakterin olduğunu bize fısıldayacak.

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Odaya girip arkadaşını bu şekilde gördüğünde ne tepki verirdin?

1. Odaya girip arkadaşını bu şekilde gördüğünde ne tepki verirdin?

2. Deniz Akkaya'nın fotoğraftaki aksesuarını bir yıl boyunca takman karşılığında 1 milyon dolar verseler ne yaparsın?

2. Deniz Akkaya'nın fotoğraftaki aksesuarını bir yıl boyunca takman karşılığında 1 milyon dolar verseler ne yaparsın?

3. Buna sence gerek var mıydı?

3. Buna sence gerek var mıydı?

4. Sence yanıyorlar mı?

4. Sence yanıyorlar mı?

5. Yeni evlisin ve eşin sana sürpriz olarak böyle bir tuvalet hazırlamış. Ne yaparsın?

5. Yeni evlisin ve eşin sana sürpriz olarak böyle bir tuvalet hazırlamış. Ne yaparsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Düşüncelerini alalım!

6. Düşüncelerini alalım!

7. Sence bunu neden yaptılar?

7. Sence bunu neden yaptılar?

8. Örnekteki saçmalıkları yaptıkları için belli bir yaş üstüne sosyal medya yasaklanmalı mı?

8. Örnekteki saçmalıkları yaptıkları için belli bir yaş üstüne sosyal medya yasaklanmalı mı?

9. Yenir mi yenmez mi?

9. Yenir mi yenmez mi?

10. Affeder misin?

10. Affeder misin?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Disiplinli görünmeyi seviyorsun!

Saçma sapan görsellere verdiğin tepkilere göre sen disiplini seven bir insansın. Kontrol eşittir sen demek! İnsanlar senin bu disiplinli tavrından dolayı biraz çekiniyor ama yakın arkadaşların senin pamuk gibi bir kalbin olduğunu bildiği için disiplinli ve soğuk görünmeni problem etmiyorlar. İlk girdiğin ortamlarda insan seninle konuşmaya bile çekiniyor. İlk izlenimin insanlar üzerinde olumlu olmasa da 2. buluşmada aslında ne kadar iyi bir insan olduğunu anlıyorlar.  Sert disiplinli görünsen de aslında çok hassas bir insansın. Ürkek bir kedi yatıyor senin içinde. 

Bir de insanlara karşı güven problemi yaşıyorsun. Çok az insana güvenirsin. İnsanların düşüncelerini bile sana doğru gelmediği sürece kabul etmiyorsun. Sana düşüncelerini kabul ettirmek için sağlam bir delile ihtiyaçları oluyor. Öyle her şeye inanacak göz yok sende. Aynı zamanda kendi düşüncelerine de değer veren bir insansın.

İnsanların seni beğenmesine ihtiyaç duyuyorsun!

Saçma sapan görsellere verdiğin tepkilere göre sen insanların seni beğenmesine ihtiyaç duyuyorsun. Bu senin ruhunu okşayan şeylerden biri. İnsanlar seninle ilgili güzel yorumlar yaptığında dünyanın en mutlu insanı sen oluyorsun. Seni bu yorumlar motive ediyor. Günün daha güzel geçiyor. En ufak kötü yorumlara da gelemiyorsun anında modun düşüyor ve günün berbat geçiyor. İnsanların yaptığı yorumlara göre de şekillenmiyorsun tabii ki. 

Ve aynı zamanda bazı zayıf yönlerin var fakat bu zayıf yönler elbette ki senin hayatını zora sokacak şeyler değil. Bu zayıf yönlerinin neler olduğunu sen de gayet iyi biliyorsun. Ama o kadar profesyonelsin ki bu eksi yönlerini artı yönlerinle kapatmayı çok iyi biliyorsun. Zaten bunu başarabildiğin için de rahatsın. Kendini çok iyi tanıyan bir insansın. Bu nedenle bu zayıf yönlerle kolay baş ediyorsun.

Çok fazla düşüncelisin!

Saçma sapan görsellere verdiğin tepkilere göre sen çok fazla düşünceli bir insansın. Her şeyi kafasına takan, attığı adım sonucunda ne olacağını bile düşünen birisin. Bu nedenle de beynin çok yorulmuş. Kendini hep bu düşüncelere dalarak boğmuşsun fakat şimdi bunlardan kurtulmanın zamanı gelmiş. Kendine yeni bir sayfa açmanın tam vakti! Artık saçma sapan düşünceleri bir kenara at ve kendine bir güzellik yap. 

Aynı zamanda da  potansiyeli olan, yetenekleri olan birisin fakat bu zamana kadar bu yeteneklerinin pek farkına varmamışsın. Bir an önce içindeki o güzel potansiyeli dışarı çıkarmalısın. Çünkü bu yetenekleri ortaya çıkarman kesinlikle senin yararına olacak. Bak o zaman teşekkür edeceksin bize. Sende cahillikten eser yok. Gayet aklı başında bir insansın.

Sevecen ve bir o kadar da karamsarsın!

Saçma sapan görsellere verdiğin tepkilere göre sen sevecen bir insan olduğun kadar karamsarsın bir insansın da! İnsanlar senin bu sevecen, şirin halini çok seviyor fakat içinde aslında fırtınalar kopuyor. İnsanlara söyleyemediğin şeyler var ve zaten de içini insanlara açmak istemiyorsun. Bu iyi olduğu kadar da kötü bir durum. Kendini başkalarına açmak sana uygun gelmiyor. Bunun doğru olduğunu düşünmüyorsun. Bazı zamanlar da dışa dönük, sosyal eğlenceliyken, bazı zamanlarda da içe dönük, soğuk olan bir insansın. 

Ayrıca da sen her zaman kendini garantiye alıp o şekilde hareket ediyorsun.. Hayatında hiçbir şey rastgele oluyor. Planlarını daima önceden belirleyip ona göre hareket ediyorsun çünkü bazı şeylerin senin planlamadığın gibi gelişmesinden hiç hoşlanmıyorsun. O yüzden her gün için planın bellidir ve daima o planları uyguluyorsun. Eğer farklı bir durum olduysa  da mutlaka onu halledip kendi planlarını uyguluyorsun.

Hassas bir insansın!

Saçma sapan görsellere verdiğin tepkilere göre sen hassas bir insansın. Kötülüklere karşı pozitifsin ve her zaman başına gelen olumsuz durumlara karşı daha da kötüsü olmadığı için şükrettin. Arkadaşlarının senin için ne kadar önemli olduğunu söylememize gerek bile yok. Senin için aileden sonra arkadaşların geliyor. Sevgilin de değil. Onları kaybetmek şu hayatta en son başına gelmesini isteyeceğin şey. 

Arkadaşlarının yaptığı hataları da kolayca affediyorsun. Bağışlayıcı bir yapın var. Elbette ki sana yapılan kötülükleri affetmen gurursuz olduğun anlamına gelmiyor. İnsanlar öyle zannedebilir fakat öyle değil! Senin kafan onlardan çok farklı çalışıyor. Kimseyi üzmeyen, üzmekten korkan birisin. Sen bu kadar hassas olsan da başkaları elbette ki seni üzecek. Onlara karşı umursamamazlık zırhını çıkar!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
508
168
142
86
44
40
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın