Görüş Bildir
Haberler
Bu Renk Testi Sana Yıllardır Duymayı Hak Ettiğin Şeyi Söylüyor!

etiket Bu Renk Testi Sana Yıllardır Duymayı Hak Ettiğin Şeyi Söylüyor!

01.02.2018 - 13:33

Başla bakalım :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir siyah seç.

2. Bir kırmızı seç.

3. Bir pembe seç.

4. Bir beyaz seç.

5. Bir yeşil seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir kahverengi seç.

7. Bir mavi seç.

8. Bir mor seç.

9. Bir sarı seç.

10. Bir gri seç.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Artık biraz da kendini düşün!

Sürekli çevrendeki insanları mutlu etmeye çalışıyorsun bunun için elinden gelenden fazlasını da yapıyorsun. Peki bu daha ne kadar böyle devam edecek? Tamam bu çok güzel bir şey, insanlar için çabalıyorsun ama sen ne olacaksın? Seni kim düşünecek? Biz söyleyelim kimse senin gibi değil, seni de senden başka kimse düşünmüyor. Yıllarca kendi canının sıkılması, üzülmen pahasına başkalarının mutluluğu için çabaladın. Lütfen artık bir dönüp kendinle ilgilen. Bu uğurda o kadar çok yorulmuşsun ki yüzünde sahte bir gülümsemeyle mutluyum imajı vermeye çalışıyorsun. Neden, çünkü insanlara sana nasılsın diye sormasın diye. Bunu sordukları zaman tüm gardını düşüreceksin ve o imaj yok olacak sen de buna alışık değilsin. Her zaman güçlü olan sendin çünkü. Hep yardıma ihtiyacı olan diğerleriydi. Senin yardımsever yönünü çok takdir ediyoruz ama kendini bu uğurda harcama. Sadece dengeyi tutturman yeterli. Kendine bu kadar yüklenme sen de hepimiz gibi bir insansın. Bir yere kadar dayanabilirsin. Arkadaşların sana sahip olduğu için çok şanslılar ve bunun farkındalar. Tabii bunu suistimal etmelerine de müsade etme. Bu konuşmayı artık birinin seninle yapması gerekiyordu ve bbu görevi biz üstlenelim dedik. Kendine çok iyi bak çünkü sen çok değerlisin :)

Özgüvenli olmayı sonuna kadar hak ediyorsun!

Etrafındaki insanların boş konuşmalarına sakın aldırma. Eminim ki en ufak bir başarında kendini takdir ettiğinde etrafındaki insanlardan 'ne kadar egoist' söylemini duyuyorsun. Sen egoist değilsin, bu özgüvendir. Seni o kadar çok bastırmışlar ki sen de zamanla hiçbir başarını konuşmamaya başlamışsın. Bu çok yanlış bir şey. Sen söylemezsen insanlar da fark etmez. Herkesin kendi hayatı önemlidir çünkü. Senin kadar akıllı ve başarılı bir insanın kendinden ufak övgülerle bahsetmesi kadar doğal bir şey olamaz. İnsanların yanlış yaklaşımları seni bastırmış. Bu sebeple ne yaparsan yap, ne kadar başarılı olursan ol hep susmuşsun. Lütfen artık bu huyundan vazgeç. Senin başarıların insanlara örnek olabilir ya da tavırların. Neden doğru ve kaliteli şeyler yaptığında susasın ki? Her iltifatı her özgüvenli söylemi sonuna kadar hak ediyorsun bunu sakın unutma. Kendini görmemezlikten gelme çünkü sen özelsin :)

Bazen bencil olmalısın!

Senin bu aşırı alçakgönüllü hallerin ve sessizliğin ne olacak böyle? Ne zaman yapabileceğin bir iş olsa hemen kendini geri çekip başkalarının öne atılmasını bekliyorsun. Neden yapıyorsun bunu? Kimse sana bu zamana kadar teşekkür etti mi onlara her konuda öncelik verdiğin için? Ben söyleyeyim, hayır. İnsanoğlu nankördür derler ya hani işte bu maalesef çoğu zaman geçerli olan bir cümle. Herkesin senin gibi olmasını çok isterdik. Fakat durum böyle değil. Her seferinde kendini geri çekmen ve başkalarına öncelik tanıman nedeniyle okul, iş ,arkadaşlık her konuda istemediğin pozisyonlarda kalmışsın. Her ne kadar onlara öncelik verdiğin için kendini mutlu gibi hissetsen de günün sonunda yalnız kaldığında anladın aslında mutsuz olduğunu. Bazı durumlar bencillik yapmak gerektiğini lütfen kendine hatırlat. Buna bencillik dememizin sebebi de bu şekilde beynimize kazınmış olması. Aslında bencillik bile değil, hak edenin işi alması. Bu dediklerimizi aklında tutmaya çalış ve en azından bir değerlendir. Uyguladıktan sonra sen de bize hak vereceksin.

Senden yalnızca 1 tane var!

Bunu artık birinin sana söylemesi gerekiyordu. Çünkü sen bunu epeydir unutmuş gibisin. Senin özel biri olduğunun farkında mısın? Muhtemelen değilsin çünkü bu lafları genelde söyleyen sen oluyorsun. Sana söyleyen ise yok. Sana bunu söylememeleri senin özel olmadığını göstermez. Biz buna halk arasında kıskançlık diyoruz. Aksine sen o kadar özel ve değerlisin ki insanlar bunu sana söylemeye korkuyor. Sanki bunun farkına vardığında onların hayatından çıkacakmışsın diye düşünüyorlar. Yani asıl sebep seni kaybetmekten korkuyorlar. Halbuki sen o kadar iyi ve kalbi güzel birisin ki senin için statü, dış görünüş, maddesel hiç bir şeyin önemi yok. İnsanları her zaman kalbine göre değerlendiriyorsun. Bazen hatalar da yapıyorsun tabii. İnanıyorsun çünkü herkese, bu da herkesi kendin gibi sanmadan kaynaklanıyor. Artık kendinin farkına var ve insanlara verdiğin değeri kendine de ver lütfen :)

İnsanların ne düşündüğünü umursama!

Evet çağımızın vebası olan bir problem sende de var maalesef. Her hareketinde aman kimse üzülmesin, aman kimse kötü bir şey söylemesin diye düşünüyorsun. Hayatı neden işkence haline getiriyorsun? Sen zaten yanlış şeyler yapmıyorsun ki, aksine çok ince fikirli bir insansın. Yanlış yapsan bile bu senin yanlışın kime ne? Şunu sakın unutma yaptığı şeyler için değil yapmadığı şeyler için pişman olur insan. Bırak arkandan kim ne konuşursa konuşsun. Sen de insansın doğru yanlış her şeyi yapmaya hakkın var. Denemeden doğru mu yanlış mı olduğunu nasıl bilebilirsin ki? Ayrıca bu hayatı başkaları için değil kendin için yaşa. Sana verilen bir hayat var yalnızca. Bunu da insanların ne diyeceğini düşünerek geçirme. Tabii ki sana canın ne isterse yap, insanları rahatsız et demiyoruz. Zaten bazı etik kurallar vardır ve sen de bunun bilincindesin. Bahsettiğimiz şey kendi hayatınla alakalı isteklerin. Biliyoruz bir anda bu değişimi yapmak kolay değil ama en azından bunu her gün kendine hatıratırsan yavaş yavaş alışmaya başlayabilirsin. Söylediklerimiz umarız kulağına küpe olur, kendine iyi bak :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1731
719
259
110
82
59
54
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?