Görüş Bildir
Haberler
Bu Psikolojik Test Aslında Olmak İstediğin Kişilik Tipini %100 Anlatıyor!

etiket Bu Psikolojik Test Aslında Olmak İstediğin Kişilik Tipini %100 Anlatıyor!

Hepimizin kendi kafasında kurduğu ve olmak istediği bir kişilik tipi vardır. Her ne kadar ona ulaşmaya çalışsak da bazen yeterli gelmez. Bu psikolojik test senin aslında olmayı istediğin kişilik tipini ortaya çıkaracak! 

Eğer hazırsan;

Haydi teste'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. Öncelikle bu görsele baktığın zaman ne hissediyorsun?

3. Öncelikle bu görsele baktığın zaman ne hissediyorsun?

4. Bir ortamda herhangi konu açıldığında fikirlerini rahatça söyleyebiliyor musun?

5. Peki karar verirken duyguların ne kadar etkili olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu ülkelerden hangisinde yaşamak isterdin?

7. İnsanlara olan güvenine 5 üzerinden kaç puan verirsin? ( 1 = Hiç, 5 = Çok )

8. Son olarak, her zaman planlı ve programlı bir şekilde hareket edenlerden misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Umursamaz ve mantıkçı kişilik tipine sahip olmak istiyorsun!

Sen normalde çok duygularınla hareket eden bir insansın. Bu yüzden çok fazla kırıldığını ve değer görmediğini düşünüyorsun. İnsanlar senin gibi duygusal olan insanları çok hafife alıyor gibi hissediyorsun. İnsanlara illa sert yaklaşmak gerektiğini düşünüyorsun. Çünkü ancak o zaman onlar için daha değerli olacağının farkındasın. Hayatındaki insanları bir şekilde alttan alıyorsun ve yaptıkları çoğu şeyi görmezden geliyorsun. Bu durum onlara bir kapı açıyor aslında. Çünkü o zaten beni sever, beni düşünür, bana dayanamaz düşüncesiyle yaklaşıyorlar. Bu durum seni içten içe rahatsız ediyor. Artık sen de umursamaz davranmak istiyorsun. Daha güçlü ve mantıkçı bir kişilik tipine sahip olmak istiyorsun.

Pozitif ve kendinle barışık bir insan olmak istiyorsun!

Sen o kadar karamsar bir insansın ki her zaman en kötüsünü düşünüyorsun. Bu durum seni ister istemez depresyona sürüklüyor. Artık sen de pozitif bir insan olmak istiyorsun. İçsel dünyanda yaşadığın bir sürü şey var ama bunu dışarı yansıtmıyorsun. Ne varsa kendi içinde yaşamaya çalışıyorsun. Zaman zaman kendinle çeliştiğin noktalar oluyor. Başına gelen en küçük olumsuzluklarda bile büyük bir karamsarlığa kapılıyorsun. Sanki her şey daha kötüye gidecek gibi hissetmeye başlıyorsun. Ne yaparsan yap hayatın düzene girmeyecek ve hep böyle olumsuzlukları çekecekmişsin gibi hissediyorsun. Bu yüzden insanlardan uzaklaşıp kendini yalnızlaştırmayı tercih ediyorsun. Artık bunun sana zarar verdiğinin de farkındasın. Pozitif ve kendiyle barışık bir insan olmak istiyorsun.

Düşünen değil düşünülen taraf olmak istiyorsun...

Sen hayatını belli bir disipline göre yaşayan bir insansın. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorsun. Hiçbir şeyi riske atmak istemiyorsun. Her zaman mantıklı olanı yapmak zorunda gibi hissediyorsun. Duygularını bastırmaya çalışıyorsun ama artık çok yorulmuşsun. Hayata tüm gerçekçiliğinle bakmaya çalışıyorsun. Çünkü ne zaman duygularınla hareket etsen sonunda çok üzülüyorsun. Bu yüzden genelde bir karar alacaksan hep neden sonuç ilişkisine bakarak hareket ediyorsun. Kafana yatmayan hiçbir işe girişmiyorsun. İnsan ilişkilerinde de oldukça mantıkçı davranan bir kişiliğe sahipsin. Öyle kimseye kolay kolay güvenmiyorsun. Hemen samimi olmuyor, mutlaka karşındaki insanı kendi içinde sınava sokuyorsun. Hayatına hep mantıkçı bakış açısıyla bakıyorsun. Kimsenin seni üzmemesi için elinden geleni yapıyorsun. Hayatını düzene sokmak için de var gücünle çabalıyorsun. Ama sen de artık rahatlamak istiyorsun. Düşünen taraf değil artık düşünülen taraf olmayı yeğliyorsun. Kendini bi salmak istiyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
703
173
136
61
57
56
54
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mrt Özn

Umursamaz ve mantıkçı kişilik tipine sahip olmak istiyorsun!Doğru

Berna

Umursamaz ve mantıkçı kişilik tipine sahip olmak istiyorsun

Melis Nur Aksin

Pozitif ve kendinle barışık bir insan olmak istiyorsun! Sen o kadar karamsar bir insansın ki her zaman en kötüsünü düşünüyorsun. Bu durum seni ister istemez ... Devamını Gör