Görüş Bildir
Haberler
Bu Nasıl İnsanlık? Yerde Yatan Hamile Kediyi Ara Sokağa Götürüp Tekmeledi: 3 Yavru Hayatını Kaybetti

etiket Bu Nasıl İnsanlık? Yerde Yatan Hamile Kediyi Ara Sokağa Götürüp Tekmeledi: 3 Yavru Hayatını Kaybetti

Yasin Arslan
11.03.2018 - 18:29 Son Güncelleme: 12.03.2018 - 08:47

Bağcılar'da bir kişi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 10 metre mesafedeki eczanenin önünde yatan hamile kediyi önce ara sokağa götürdü, daha sonra yere çarptı ve tekmeledi. Yaklaşık 2 hafta tedavi altında kalan kedinin karnındaki 3 yavrusu öldü. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda kediye işkence yapan kişinin kimliği ise henüz belirlenemedi. 

Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan olay 23 Şubat 2018’de meydana geldi.

Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan olay 23 Şubat 2018’de meydana geldi.

Hürriyet gazetesinden Ceylan Sever'in haberine göre, eczanenin önünü kendisine ev edinmiş hamile sokak kedisi, görüntülerde sokaktan geçen bir kişi tarafından boynundan kaldırılarak götürülüyor.

Kediyi eczanenin önünden alan şahıs ara sokağa gidiyor.

Kediyi eczanenin önünden alan şahıs ara sokağa gidiyor.

Sokakta bulunan bir kamera, kedinin bu kişi tarafından yere vurularak tekmelendiğini görüntülüyor. Bir süre hareketsiz kalan kedi daha sonra hızla kaçıyor. Saldırgan ise hızlı adımlarla uzaklaşıyor.

Kedi saldırgandan kaçtıktan bir kaç saniye sonra yere yığılıyor.

Kedi saldırgandan kaçtıktan bir kaç saniye sonra yere yığılıyor.

Bayılan hamile kedi sokaktaki vatandaşlar tarafından veterinere götürüldü. Kedinin iç kanama geçirdiği tespit edilince tedavi altına alındı. Öldüğü tespit edilen 3 yavrusu karnından alınan kedi, 2 haftalık tedavisinin ardından sokağa döndü.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
741
297
143
52
11
10
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pickle Rick

Ciddi ciddi hayatımı Dexter olmaya adamayı düşünüyorum. Böyle kansız o. çocuklarını (anaları hariç) dilim dilim doğrayıp halka açık yerde teşhir edeceksin.

Pickle Rick

Hele hele tecavüzcüleri işkenceyle öldüreceksin. De Bizde o potansiyel yok... İlk olayda enseleniriz. Adalet bize gelince işler, bir de müebbet yeriz.

Ozan Kırlakoglu

bu adam eminim agzindan Allah i düşürmez , delikanliyim diye geçinir, vatan millet diye atar tutar

Erhan E.

Neden bu görüntüler bizim ülkemizde ayda 3-4 kere yaşanırken, Danimarka, İsveç, İzlanda, Avusturalya, Kanada gibi ateist nüfusun çoğunlukta olduğu ülkelerde ... Devamını Gör

batuhan cimen

Siz İslam sayesinde nefes aldiniz. simdi bana ateistim ya da agnostigim yazmayiniz. kendinizi ifade ediyorsaniz yaradandan oturu. o bir beyin hatta ceitli or... Devamını Gör