Görüş Bildir
Haberler
Bu Nasıl Bir Vicdansızlık? Denizli'de Plastik Bidon İçinde Boş Araziye Atılmış Bebek Cesedi Bulundu

Bu Nasıl Bir Vicdansızlık? Denizli'de Plastik Bidon İçinde Boş Araziye Atılmış Bebek Cesedi Bulundu

Batuhan
23.01.2019 - 19:31 Son Güncelleme: 24.01.2019 - 09:08

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde plastik bidon içinde araziye atılmış bebek cesedi bulundu. Göbeğindeki klipsten hastanede doğduğu belirlenen ve en az 3 ay önce öldüğü sanılan bebeğin ölüm nedeni ise otopsi ile ortaya çıkacak.

DHA'da yer alan habere göre, göbeğindeki klipsten hastanede doğduğu belirlenen ve en az 3 ay önce öldüğü sanılan bebeğin cinsiyeti, cesedin çürümüş olması nedeniyle belirlenemedi.

Çobanlar buldu

Çobanlar buldu

Bugün saat 11.00 sıralarında Yakayurt Mahallesi yakınındaki arıtma tesisi yanında bulunan tarla kenarında sürü otlatan çobanlar, bir plastik bidon içinde bebek cesedi olduğunu fark etti.

Jandarma inceleme yaptı

Jandarma inceleme yaptı

Durum jandarmaya bildirildi. Olay yerine gelen Sarayköy İlçe Jandarma Karakolu ekipleri, çevrede inceleme yaptı. Jandarma Olay Yeri İnceleme Timi de bebeğin cesedinin bulunduğu yerde delil araması yaptı.

Otopsi yapılacak

Otopsi yapılacak

Yapılan incelemelerin ardından bebek cesedi, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Evelyn Mchale

Sebebi her ne olursa olsun bu vahşiliktir. O meleğin ahı iki dünyada da bırakmasın yakanızı.

Pasif Kullanıcı

yavru hasretiyle yanıp tutuşanlar dururken değer kıymet bilmez ilkel aşşağılıklar bildiğin amip hızıyla çoğalabiliyor koyacak yer bulamıyorlar gel sinirlenme

nazan

Boğazım düğümlendi