Görüş Bildir
Haberler
Bu Mürekkep Testine Göre Seni Hangi Duygu Yönetiyor?

etiket Bu Mürekkep Testine Göre Seni Hangi Duygu Yönetiyor?

Easterling
25.04.2021 - 14:45

Bu mürekkep testine vereceğin cevaplara seni hangi duygunun yönettiğini ortaya çıkarıyor. 

Hazırsan başlayalım! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Görsellere bak ve yakın hissettiğin çok düşünmeden işaretle!

1. Hadi başlayalım! Görsellere bak ve yakın hissettiğin çok düşünmeden işaretle!

2. ?

2. ?

3. ?

3. ?

4. ?

4. ?

5. ?

5. ?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. ?

6. ?

7. ?

7. ?

8. ?

8. ?

9. ?

9. ?

10. ?

10. ?
İçeriğin Devamı Aşağıda

11. ?

11. ?

12. ?

12. ?

13. ?

13. ?

14. Bu da sonuncusu!

14. Bu da sonuncusu!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çoşku!

Son derece iyimsersin ve her zaman her şeyde iyiyi bulmaya çalışırsın. Mutlu kalmayı seçiyorsun çünkü senden alınan her şeyi geri alacağına inanıyorsun.  Çok özverili olduğun için, sahip olduğun coşku ve neşeyi çevrene saçmak için elinden ne geliyorsa yapıyorsun!

Özgüvensizlik!

Kalabalığın ortasında öne çıkan biri olmasan da sessiz düşünürsün, her zaman etrafındaki hayatı izliyor ve ona hayran kalıyorsun. İnsanlara gerçekte değerlerinden daha fazla saygı gösterme eğilimindesin ve bu incinme ve ihanet duygularına yol açabilir. Ancak, bu zorlu deneyimler yalan dedektörünü keskinleştirir ve diğerlerinin iyi ve kötü özelliklerini görmene ve ayırt etmene yardımcı olur. Biraz kendine güvensen aslında potansiyelin çok yüksek.

İhtiyat!

Meraklı bir doğan var senin. İster yeni bir beceri öğrenmek, ister yeni bir yer keşfetmek veya yeni insanlarla konuşmak olsun, gizemleri ve bilgileri ortaya çıkardığın kendini tamamen tatmin olmuş hissediyorsun. Bu nedenle seni dört duvar arasında tutmak imkansız. Neyse ki bu maceracı ruhunu dizginleyen bir ihtiyata sahipsin.

Hiddet!

Sen tutkulu bir insansın. Senden kurtulmak çok kolay çünkü her şeyi önemsiyorsun. Ancak tutku ve özenle birlikte cesaret ve liderlik gelir. Kenarda duracak biri değilsin. Bunun yerine her türlü savaşa hazırsın. İnsanlar sana güveniyor çünkü aklındaki her şeyi söylüyorsun, seni ne zaman üzeceklerini biliyorlar ve tam olarak ne istediğini ve ne beklediğini biliyorsun. Başkalarının düşüncelerini ve duygularını yönetmesi zor olsa da, hem kendinle hem de başkalarıyla yüzleşmekle ilgili hiçbir sorunun yok. Bu özellikler seni yüksek duygusal zekaya sahip harika bir yönetici yapar.

Kaygı!

Sen tam  bir strateji uzmanısın. Her açıdan kendini yüksek stresli durumlardan geri çekme eğilimindesin. Bu yüzden de son teslim tarihli işlerde çalışmaktan nefret ediyorsun. Bazen kaygının ve endişenin seni ele geçirdiğini hissediyor olsan da, gayretin sayesinde hep ayakta durmayı başardın.

Keder!

Başkalarının senin hakkında ne düşündüğü konusunda sürekli endişeleniyorsun. Kendi kafana sıkışıp kalma eğiliminde olsan da, duygularını kabul etmekte rahatsın. Bazı şeyler hakkında o kadar derin düşünme eğilimindesin ki, bir şeyin ne zaman birinin zihninde ağır bir ağırlığa sahip olduğunu veya bir sorun olduğunu kolayca anlayabiliyorsun.

Kin!

Seçici ve telaşlı olsan bile, bu özellikler aynı zamanda düşünceli ve titiz olduğun anlamına da gelir. Kimse bir işi senden daha metodik veya kapsamlı bir şekilde yapamaz. Mükemmeliyetçi olma eğilimindesin ve her zaman küçük ayrıntıları arayıp bulursun. Yapıcı olsa bile hiçbir eleştiriden hoşlanmazsın çünkü yaptığın her şeye o kadar çok düşünce ve çaba sarf edersin ki bu seni cesaretlendirir ve işinin takdir edilmediğini hissettirir. .

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
353
77
74
44
34
19
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arzu Güner

Hiddet! Beni bu kadar iyi tanımandan bazen korkuyorum ONEDİO ;)

nagumi

Kin

Robert

Kin! TABİKİ doğru