Görüş Bildir
Haberler
Bu Koku Testi Sende En Dikkat Çeken Özelliği Söylüyor!

etiket Bu Koku Testi Sende En Dikkat Çeken Özelliği Söylüyor!

10.01.2020 - 13:00

Sevdiğin ve sevmediğin kokular sende en dikkat çekici şeyi ortaya çıkarabilir. Nasıl mı?

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Güne hangi kokuyla başlamak istersin?

2. Bu kokulardan hangisi kafanda güzel anılarını canlandırıyor?

3. Hangi kokunun sana huzur verdiğine inanırsın?

4. Nasıl parfümleri tercih edersin?

5. Asla katlanamam dediğin koku bunlardan hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Garip ama ben yine de seviyorum dediğin koku hangisi?

6. Garip ama ben yine de seviyorum dediğin koku hangisi?

7. Bu kokulardan hangisi seni daha çok mutlu eder?

8. Son olarak zorlu bir soru geliyor: Kilometrelerce öteden hangisinin kokusunu alabilmeyi dilerdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

En dikkat çeken özelliğin; zekan!

Sen bir insanda kesinlikle en dikkat çekici şeye sahipsin. Hayata olan bakış açın ve farklı duruşun sayesinde, senle iki kelam edip de etkin altına girmemek mümkün dahi değil. Zekanı öyle güzel kullanıyorsun ki, hayran olmamak elde değil. Eğlenilmesi gereken yerde senden komiği, ciddiyet anlarında ise senden mantıklısı yok. Bu yüzden haliyle zekanla dikkat çekiyorsun. Ara ara insanlara tepeden baktığın için eleştirilsen de, bu senin elinde değil biliyoruz. Ne de olsa bu senin alamet-i farikan!

En dikkat çeken özelliğin; tavırların!

Senin kendine ait bir kütleçekimin var, senin manyetik alanından kaçış çok zor yani. Tavırların, jest/mimiklerin, konuşman hep kendine has. Gülüşünse çok tehlikeli, tam bir kapan; senin gülüşüne takılan bir daha çıkamaz oradan. Yüksek bir empati gücün var ayrıca, insanların neyden hoşlanıp neyden hoşlanmadığını saniyeler içinde anlayabilirsin. Son olarak çok güzel/yakışıklı olduğunu söylemek bize düşmez; fakat sende öyle acayip bir şey var ki, adeta bulaşıcı bir hastalık, aşın da yok!

En dikkat çeken özelliğin; gülüşün!

Sen görüp görebileceğimiz en enerjisi yüksek insanlardan birisin. Etrafında olup da, o enerjinin girdabına katılmamak mümkün dahi değil. Ah bir de bütün buna o eşsiz ve içten gülüşün eklenmiyor mu? Tadından yenmiyor! Sen gülünce sanki bahar geliyor bir yerlere, sen gülünce sanki çiçekler açıyor bozkırların en orta yerinde, sen gülünce sanki dünyada iyilik kazanmaya başlıyor.  İşte bu nedenle sen gül, hatta hep gül olur mu?

En dikkat çeken özelliğin; esprilerin!

Komiksin, zekisin ve her şeyden önce esprilerin orijinal. Hazırcevapsın ve bu yüzden insanlar seni karşısında görünce hep R yapıyor; soktuğun laflar, evlat acısına eş! Sen çekiciliğin başkanına sahipsin bir kere: Espri kabiliyetini çekici bulmayan insan çok yok, bulmayanlarsa zaten çöp. Bu yüzden etkileyemeyeceğin insan: 404 Not Found! En azından biz bulamadık!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
765
395
230
50
42
36
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?