Görüş Bildir
Haberler
Bu Kıyağı Babalar Oğluna Yapmıyor! Penis Boyuna Göre İdeal Seks Pozisyonlarını Söylüyoruz!

etiket Bu Kıyağı Babalar Oğluna Yapmıyor! Penis Boyuna Göre İdeal Seks Pozisyonlarını Söylüyoruz!

Hayır dualarınızı duyar gibiyim. Tamam tamam teşekküre lüzum yok. Okuyun, paylaşın, bol bol faydalanın. Sonuçta sizin için çalışıyoruz. Babaların bile oğullarına yapmadığı bu kıyak cinsel hayatınızı yeniden şekillendirmenize yardımcı olacak.

Daha mutlu bir seks hayatı için penis boyunuza göre ideal seks pozisyonları neymiş görelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk olarak dalga boyunu neye göre baz alacağımızı söyleyelim.

İlk olarak dalga boyunu neye göre baz alacağımızı söyleyelim.

Geçtiğimiz yıllarda toplamda 15.500 erkeğin katıldığı 17 farklı 'ortalama penis boyu' araştırmasını bir kasede harmanlayan bilim insanları ortalama dalga boyunun kolbaşının kır atı gibi şahlanmış haldeyken 13.12 cm olduğu kanaatine varmıştı. Hareketin olmadığı, tüm radarların kapalı olduğu anlarda ise bu uzunluk 9.16 cm olarak tespit edilmişti. Yine hücum borusunu duymuş durumdayken penisin çevresi ortalama 11.66 cm'yken yat borusu duyulduğunda 9.31 cm olarak ölçülmüştü. Bu veriler eşliğinde artı eksi 1-2 cm pipişkoya sahip erkekler için fit tanımını kullanacağız. Diğerleri kategorileri ise bu artı eksi 1-2 cm'yi de işin içine katarak uzun, kısa, kalın, ince olarak kategorilendirebilirsiniz.

Eğer tam anlamıyla fit diye tabir ettiğimiz bir penise sahipseniz...

Eğer tam anlamıyla fit diye tabir ettiğimiz bir penise sahipseniz...

Fit dediğimizde hemen rehavete kapılmamanız gerekiyor çünkü fit demek her zaman en iyisi demek olmuyor. Partnerinizin vajinasının yapısı da ideal pozisyon için önemli. Eğer fit bir penise sahipseniz değişik açıları ve değişik pozisyonları denemelisiniz. Ayrıca bu pozisyonları denerken partneriniz de zaman zaman bacaklarını olabildiğince açıp zaman zaman da sıkıca kapatarak ideal aralığı bulmak için denemeler yapmalı. Kısacası bu kategori için ideal pozisyonu kendi kendinize belirlemeniz gerekiyor. Belinize kuvvet.

Dev adamları böyle alalım...

Dev adamları böyle alalım...

Evet gencolar eğer büyük bir penisiniz varsa nah benimki kocaman diye hava attığınız kıraathanelerinizden dışarı çıktığınızda işler pek de istediğiniz gibi gitmeyebilir. Çünkü 8-17 cm arası değişen ortalama vajina derinliği sizin küçük devinizin isteklerini pekala karşılayamayabilir ya da karşılayabilse bile bu partnerinizin pek hoşuna gitmeyebilir. Sonuçta keyif almak için yapılan bir atraksiyonun acı seanslarına dönüşmesinin hoş olmayacağını tahmin edebiliyorsunuzdur umarım. Ancak korkmanıza gerek yok. Uzmanların tavsiyelerini dinlerseniz bu işin üstesinden oldukça kolay bir şekilde gelebilirsiniz. Hal böyle olunca kontrolü biraz partnerinize bırakmanızda fayda var. Partnerinizin üstte olduğu pozisyonlar iyi bir seks hayatı için partneriniz ve sizin ihtiyacınız olan şey. Vajinanın doğal sınırlarını zorlamak partnerinize zevk değil acı verecektir. E bunun size dönüşünün de pek hoş olmayacağı aşikar. Bırakın derinliği ve hızı partneriniz ayarlasın. Nasıl rahat edecekse öyle hareket etsin. Cowgirl ve reverse cowgirl en ideal pozisyonlar. Bunların yanı sıra eğer illa üstte olacağım diyorsanız misyoner pozisyonunu da deneyebilirsiniz. Ancak bir şartla. Partneriniz bacaklarını ne kadar birbirine yakın tutarsa sizin derinlere doğru inmeniz o kadar zorlaşacaktır. Dolayısıyla da vajinayı zorlamadan mutlu mesut bir şekilde seks yapmaya devam edebilirsiniz.

Hanimiş benim bamyalarım?!

Hanimiş benim bamyalarım?!

Eğer minnak bir penise sahipseniz üzülmeyin. Doktorlar yıllardır boşu boşuna bas bas bağırmıyorlar ne uzunu ne kalını en kıymetlisi içinde çok kalanı diye. Tabii ki görsel açıdan fit ya da görece daha büyük bir penis bazı kadınlar için daha çekici olabilir fakat bunu ilk sıraya yerleştirmediklerini de belirtmeden geçmeyelim. Yani performans önemli performans. Görsel açıdan harika, göz kamaştıran bir kuş yalnızca 15 saniye ötüyorsa o kuşun salın gitsin. İşe yaramaz çünkü. Önce performansınızı arttırın. Konu pozisyona geldiğinde ise sizin için en ideali kesinlikle doggy style. Bu pozisyon hem daha derin bir penetrasyon sağlamanıza yardımcı olurken hem de elleri boşta bırakıp ekstra işler yapabilmenize olanak sağlıyor. Sihirli eller görev başındayken fazlasıyla etkili olabilir.

Kazma sapları, soba boruları onlayn mı?

Kazma sapları, soba boruları onlayn mı?

Onlinelarsa onları da böyle alalım. Kazma sapı gibi soba borusu gibi kalın penise sahip olan beyler bizi iyi dinleyin. 'Cart Ayşe Teyze' olsun istemiyorsanız eğer ilk başta partnerinizin üstüne hanzo gibi atlamamanız gerek. İlk kuralımız centilmen olmak. Güzel bir ön sevişme faslı partnerinizin gevşeyip rahatlamasına yol açacaktır. Böyle olunca da penetrasyon çok daha rahat sağlanacaktır. Gerekirse bol bol kayganlaştırıcı kullanmaktan kaçınmayın. Bu size ve partnerinize ilişki sırasında çok büyük kolaylık sağlayacaktır. Pozisyon seçiminde ise doggy style iyi bir başlangıç olabilir. Önce yavaş yavaş doggy style pozisyonunda başlayan ilişkiyi daha sonra partnerinizi dizlerinizin üzerine doğru oturtarak devam ettirebilirsiniz. Ayrıca ilişki sırasında partnerinizin bacak aralığının olabildiğince açık olması uzmanlar tarafından tavsiye edilmekte.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak kibar, centilmen yani ince beyler...

Son olarak kibar, centilmen yani ince beyler...

Aslında sizin için her pozisyon uygun olabilir. Sadece partnerinizin bacaklarının olabildiğince kapalı olmasını göz önünde bulundurun. Bu hem siz hem de partneriniz için çok daha keyifli olacaktır. İnce bir penise sahipseniz partnerinizin yüz üstü yattığı pozisyon en ideal pozisyonlardan biri denebilir ama yine de sizin için herhangi bir sınırlandırma yok. Çeşitli pozisyonları deneyerek seks hayatınıza oldukça renklendirebilirsiniz.

Bu önemli bilgileri Afrodizyak etkili biber salçası abiniz sırf sizler için araştırıp yazdı. Merak etmeyin Afro abiniz tecrübelerini sizlerle paylaşmaya devam edecek. Haydi şimdi hepinize kolay gelsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
460
260
147
77
64
52
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kasar Yaza

Benim kabul edilmeyen içeriğe bakıyorum, bi' de bu içeriğe bakıyorum. Gerçekten çabalamaya değmez.

Enigma

Ben de ilk ve son galerimden sonra bıraktım.Seks satar doğru işte.

haylaz adam

100 voltluk ampul gibi aydınlandık. teşekkürler

Pasif Kullanıcı

sen ne diyon nirvanaya ulasanlar var .

Ercan

rezillik ama bu...yapmayın lütfen gayet genç arkadaşlarda girebiliyor bu siteye.