Görüş Bildir
Haberler
Bu Kıskançlıkta Kaçıncı Seviye? Game of Thrones'da Açık Sahneler Olduğu İçin Sevgilisine İzleme Yasağı Koyan Kadın

Bu Kıskançlıkta Kaçıncı Seviye? Game of Thrones'da Açık Sahneler Olduğu İçin Sevgilisine İzleme Yasağı Koyan Kadın

Günümüzün en popüler dizilerinden biri olan Game of Thrones'un finalini tüm dünya nefesini tutmuş bir şekilde bekliyor. Eğer siz de sıkı bir Game of Thrones izleyicisiyseniz desteğinizi bekleyen arkadaşımızın hikayesi ilginizi çekebilir. 

Ladbible'dan sizler için derledik...

Kaynak: http://www.ladbible.com/entertainment...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Herkes gibi diziyi izlemek isteyen arkadaşımız, dizide sütyensiz gezen kadınları gördükten sonra sevgilisinin yaptığı kıskançlık hakkında tavsiyeleriniz için Reddit üstünden yardım istedi.

Reddit üstünden tavsiye istedi...

Reddit üstünden tavsiye istedi...

'Kız arkadaşım dün gece Game of Thrones'u ilk defa izledi ve dizi hakkında söylenmelerine uyandım. Ona göre, dizide memeden başka hiçbir şey yoktu. Daha sonrasında bana sardı ve diziyi izlememin sebebinin sadece bu olduğunu söyledi. Bunların beni tahrik etmediğini, diziyi izlememi kıskandığını söyledim ama o, diziyi değil kadınların memelerini kıskandığını söyledi. Daha öncesinde onunla Magic Mike (Striptiz Kulübü) izlediğim için çifte standart uyguladığını düşünüyorum. Şu an benimle konuşmuyor. Sizce haksız mıyım?'

Mağdur sevgili, takipçilerine kız arkadaşının kendisinden diziyi izlemeyi bırakmasını istediğini ve tartıştıklarından beri onunla konuşmadığını söyledi. 

Kullanıcı, paylaşımın ardından tekrar düzenleme yaparak spoiler istemediğini de ekledi.

Yorumlar gecikmedi.

Yorumlar gecikmedi.

Tahmin edeceğiniz gibi bu paylaşımın ardından yorum yağmuru yaşandı. Reddit kullanıcılarından biri 'Kıskançlıkta yeni bir seviye. Bu beni biraz ürküttü ama bulunduğun durum için üzgünüm. Kesinlikle haksız değilsin' dedi.

  • 'Kaç kurtar kendini.'

  • 'Bu tarz bir davranışa katlanmak istediğin ilişkinin olumlu yönleri ne?' 

  • 'Ortada, bu tavra değecek hiçbir şey yok.'

Yalnız değilsin mağdur sevgili:

Yalnız değilsin mağdur sevgili:

Yorum yapan bir diğer kişi ise: 'Eski kız arkadaşım, çekici bulduğum ünlüler konusunda beni sürekli darlıyordu, ona bir isim verdiğimde artık o kişilerin olduğu hiçbir şeyi benimle izlemeyeceğini, bu olaydan nefret ettiğini söyledi. Ben de yapmayı bıraktım ama daha sonrasında yumuşadığına ikna etti ve eğer seçenek sunsa içlerinden hangi iki ünlüyü seçeceğimi sordu. Ben de söyledim ve yine aynı şey başıma geldi' diyerek, başına gelen benzer bir olayı paylaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nispet yapanlar da vardı tabii...

Nispet yapanlar da vardı tabii...

Başka bir kullanıcını ise sağlık ve güven çerçevesi içinde olan ilişkilerde bu tarz ufak tefek kıskançlıkları asla anlayamayacağını söyledi ve  kıskanç olmadığı için üstüne alınmadığını ekledi. Hatta, diziyi nişanlısıyla birlikte izlediğini ve kimin daha seksi olduğu konusunda konuştuklarını dile getirdi.

Tavsiye ve övünme arasındaki farkı karıştırmış gibi görünüyor.

Duygularımıza tercüman oldular.

Duygularımıza tercüman oldular.

Kıskanç kız arkadaşının büyümesi gerektiğini, boyun eğmemesini, davranışlarını değiştirmemesini, bunun komik olmadığını ve kız arkadaşından başka karşı cinsi hayatına almamasının imkansız olduğunu söyleyen takipçileri, belki de mağdura hayatının tavsiyelerini verdiler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
33
20
8
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın