Görüş Bildir
Haberler
Bu Kişilik Analizi Testine Göre Sen İkili İlişkilerinde Nasıl Bir Tipsin?

etiket Bu Kişilik Analizi Testine Göre Sen İkili İlişkilerinde Nasıl Bir Tipsin?

Bakalım ikili ilişkilerinde sen nasıl bir tipsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak; arkadaş ortamında nasıl bir tipsin?

2. Diyelim ki sevgiline gece yarısı bir telefon geldi ve sen açtın. Telefondaki tanımadığın bir kız/erkek ve sevgilinle görüşmek istediğini söyledi. Nasıl tepki verirsin?

3. Bunlardan hangisi sana göre fiziksel etkileşim ve duygusal yakınlaşmaları en doğru şekilde tanımlar?

4. Hayatın genelde ...?

5. Hoşlandığın kişi seni teknesine davet etti. Marinaya geldiğinde ...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ya haksızlıkla nasıl savaşırsın?

7. Bunlardan hangisi sana daha çok hitap ediyor?

8. Birlikte olduğun kişi ile akşam yemeği yiyeceksin. Aşağıdakilerden hangisini yapması seni fazlasıyla etkiler?

9. Son olarak aşağıdaki renklerden seni en iyi tanımladığını düşündüğün rengi seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ben merkezci ve kararlı!

Ben merkezci ve kararlı!

Sen genel olarak ilişkilerinde daima kendini ve hayatını ön planda tutuyorsun. Bu durum özellikle ikili ilişkilerinde büyük problemler yaratıyor. Zaman zaman bunu törpülemeye çalışsanda pek başarılı olamıyorsun çünkü bir başkası için kendinden, doğrularından vazgeçmek sana pek mantıklı gelmiyor ve beni seven böyle sevsin diyorsun. Belki de bu durum zamanında yaşadıklarından ya gördüklerinden kaynaklı kendini korumak için aldığın bir önlemdir. Ancak unutma ki ilişkiler özellikle de aşk, biraz fedakarlık gerektirir. Aslına bakarsan bizce şu zamana kadar karşına sana kendini bile unutturacak kadar sevebileceğin biri çıkmamış. Gerçekten aşık olduğun ve değer verdiğin zaman kendindeki değişime sen bile inanamayacaksın!

Sabır timsali!

Sabır timsali!

Sen resmen fedakarlığın vücut bulmuş halisin! Gerek arkadaşlık gerekse aşk ilişkilerinde her zaman kendinden ödün veren taraf sen oluyorsun. İnsanlara karşı sevgi dolusun ve onlara karşı inanılmaz sabırlısın. Herkesi mutlu etmeye çalışıyor gerekirse sırf huzursuzluk çıkmasın diye kendi istediklerinden vazgeçebiliyorsun. Özellikle de ilişkilerinde hayatına giren kişiye gerçekten çok özverili yaklaşıyor, onu her şeyin üstünde tutuyorsun. Ancak çoğu zaman bu hareketlerinin kıymeti bilinmiyor ve tabiri caizse tepene çıkılıyor. İlişkilerin bittikten sonra elinden gelen her şeyi yaptığın için vicdanın rahat olsa da yine de üzülen ve yıpranan taraf hep sen oluyorsun. Bizce biraz kendini de düşünmeye çalışmalı,insanlara hak ettiğinden fazla değer vermemeye alışman gerekiyor. Umarız karşına kıymetini bilecek insanlar çıkar!

Denge odaklı!

Denge odaklı!

Sen ilişkilerinde

ne zaman kendini ne zaman karşı tarafı düşünmen gerektiğini

çok iyi biliyorsun. İnsanlara karşı genel olarak fedakar ve

öz verilisin ama olayların sana zarar verdiğini hissettiğin anda

anında net bir şekilde çizgilerini çekebiliyorsun. Çünkü

arkadaşlığın da sevgililiğin de birbirini değiştirmeden,

karşındakini olduğu gibi kabul ederek yürütülmesi gerektiğinin

farkındasın. Hayatına aldığın insanı gerçekten çok sevsen

bile senin bu iyi niyetini süistimal ettiğini hissettiğin anda

arkana bile bakmadan çekip gidebilecek kadar da keskin bir insansın.

Bu yüzden seninle olan kişi sınırlarını bilmeli ve seni

gerçekten anlayabilmeli!

Mükemmeliyetçi!

Mükemmeliyetçi!

Senin hayatına birini dahil etmen gerçekten çok zor! Genel olarak insan ilişkilerinde ince eleyip sık dokuyorsun. Çünkü zamanının ve kendinin kıymetini bildiğinden kimse için boşa çabalamak ve zaman kaybetmek istemiyorsun. Kendince koyduğun kurallara, prensiplere uymayan hiçbir insana karşı tahammülün yok. Hele ki söz konusu gönül işleri olduğunda bu tutumun daha da artıyor. Hayatına birini almış olmak için almak istemediğinden her şey kafanda mükemmel olmadan bir ilişkiye başlayamıyorsun. Ya da senin için bu kadar zor olmasına rağmen birini hayatına almışsan ve işler kafandaki gibi gitmediyse tereddüt etmeden noktayı koyuveriyorsun. Bu durum çevren tarafından kendini beğenmişlik ya da soğukluk olarak algılansa da aslında en doğru olanı yapıyorsun.

Empati ustası!

Empati ustası!

Sen bir bakışta karşındakinin ne hissettiğini ne düşündüğünü anlayabiliyorsun! Bu yüzden ilişkilerinde karşındakinin yerine kendini kolayca koyabiliyorsun. Başkalarını mutlu ettikçe mutlu olan bir yapın olduğu için zaman zaman kendinden biraz fazla fedakarlıkta bulunuyorsun. Ancak zaman geçtikçe bunu daha dengeli bir hale getirmeye başarmışsın. Kimseyi yargılamaman ve onları anlamaya çalışman özellikle ikili ilişkilerinde bir çok problemi ortadan kaldırıyor. Her şeyi konuşarak halletmeye çalışıyor, bir şekilde orta noktayı bulabiliyorsun. Öyle tahmin ediyoruz ki seninle birlikte olan insanlar genel olarak yanında rahat ve huzurlu hissediyor ve ilişkiniz bitmiş bile olsa sizi hep iyi hatırlıyorlar. Ne diyelim herkes biraz da olsa senin gibi olsa keşke!

İkna edici!

İkna edici!

Sen hayattan ne istediğini bilen ve kuvvetli bir zekaya sahip birisin. Özellikle beraber olduğun insanın hareketlerini adeta kitap gibi okuyor ve zamanı geldiğinde herhangi bir konuda onu ikna edebilmek, etkileyebilmek adına bunlardan faydalanıyorsun. Ancak bunları yaparken karşındakini manipüle etmiyor onun ne hissettiğini veya hissedeceğini de düşünüyorsun. Yine de bir süre sonra her şeyin senin istediğin gibi olması karşındakini isyan ettiriyor ve ciddi problemlere yol açıyor. Bu özelliğini ustalıkla ve hissetirmeden uygulasan da bizce biraz törpülemelisin. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1807
521
279
152
71
69
61
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Asmr Seer

Empati ustası! Sen bir bakışta karşındakinin ne hissettiğini ne düşündüğünü anlayabiliyorsun! Bu yüzden ilişkilerinde karşındakinin yerine kendini kolayca k... Devamını Gör

Selinay

Denge odaklı! Sen ilişkilerinde ne zaman kendini ne zaman karşı tarafı düşünmen gerektiğini çok iyi biliyorsun. İnsanlara karşı genel olarak fedakar ve öz... Devamını Gör