Görüş Bildir
Haberler
Bu Kelime Arama Testinde Gördüğün İlk İngilizce Kelimelere Göre Zekanın Türü Ne?

etiket Bu Kelime Arama Testinde Gördüğün İlk İngilizce Kelimelere Göre Zekanın Türü Ne?

Gördüğün ilk kelimelere göre zekanın türü ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. İlk gördüğün kelime hangisi?

3. İlk gördüğün kelime hangisi?

4. İlk gördüğün kelime hangisi?

4. İlk gördüğün kelime hangisi?

5. İlk gördüğün kelime hangisi?

5. İlk gördüğün kelime hangisi?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlk gördüğün kelime hangisi?

6. İlk gördüğün kelime hangisi?

7. İlk gördüğün kelime hangisi?

7. İlk gördüğün kelime hangisi?

8. İlk gördüğün kelime hangisi?

8. İlk gördüğün kelime hangisi?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Duygusal Zeka!

Duygusal Zeka!

Gördüğün ilk kelimelere göre senin zekanın türü: Duygusal! Sen insan ilişkileri konusunda tam bir uzmansın; empati gücün çok yüksek olduğundan, neredeyse insanların kafasının içine girebiliyorsun diyebiliriz. İnsan sarrafısın yani, yeni tanıştığın birisine hemen notunu verirsin ve o kişinin o notu hak etmediği daha görülmemiştir. Ayrıca sana hislerin insanı demek gayet yerinde olur. Hep içgüdülerini dinliyorsun ve asla yanılmıyorsun! Son olarak hassas, duyarlı ve iyi bir dinleyici olduğunu da söyleyelim, ki senin gibi birisi, herkese lazım!

Müzikal Zeka!

Müzikal Zeka!

Gördüğün ilk kelimelere göre sen müzikal zekaya sahipsin! Müzik senin için her şey demek; müzikle besleniyor, müzikle yaşıyor, müzikle yatıp müzikle kalkıyorsun. Hayatındaki bütün anıların müzikle kodlanmış: Üzüntünde de o var, sevincinde de... İşte senin o barışçıl, affedici ve saygılı kişiliğin bu müzikal zekandan ileri gelmekte. Müzikle yaşayan adamdan zarar gelmez kısacası!..

Dilsel Zeka!

Dilsel Zeka!

Gördüğün ilk kelimelere göre sen dilsel zekaya sahipsin. Dilsel zeka, aslında sayısal zeka ile duygusal zekanın bileşkesinden ibarettir. Hem sayısal zeka kadar analitik hem de duygusal zeka kadar sezgiseldir. Kendini görsellerle değil, sözcüklerle daha iyi ifade edebiliyorsun ayrıca. Bu yüzden gramere ve edebiyata yeteneğin vardır diyebiliriz. Son olarak senin çok rahat yabancı dil öğrenebileceğini eklemek gerek. Bugüne kadar öyle bir girişimin yoksa, bizce denemelisin!

Felsefik Zeka!

Felsefik Zeka!

Gördüğün ilk kelimelere sen felsefik zekaya sahipsin. Sen cevaplardan çok, sorularla ilgilenenlerdensin; çünkü biliyorsun ki doğru sorulmuş soru her şeyden daha önemli ve temeldir. Ayrıca ne olursa olsun, kendini kandırmayan bir yapın var, her şeye rağmen 'gerçek' diyorsun! Sen büyük resmin insanısın, küçük ayrıntılara takılıp asıl olanı asla kaçırmıyorsun zira! Yorum ve analiz senin işin, ey beyni derin insan!..

Sayısal Zeka!

Sayısal Zeka!

Gördüğün ilk kelimelere göre sen sayısal zekaya sahipsin! Senin beynin adeta bir makine gibi çalışıyor: Tıkır tıkır, objektif ve kusursuz! Bu yüzden insan ilişkileri, duygu, his, sezgi gibi şeyler senin için ikinci plandadır. Bilim kafası var sende yani: Meraklı, analizci, şüpheci ve araştırmacı. Tümevarımların şahane, tümdengelimlerinse fantastik....

Yaratıcı Zeka!

Yaratıcı Zeka!

Gördüğün ilk kelimelere göre sen yaratıcı zekaya sahipsin. Senin beyninin içi lunapark gibi eğlenceli, çiçek bahçesi gibi rengarenk; fakat bir yandan da tam randımanlı çalışan bir fabrika gibi sürekli meşgul. Bu beyin sen istemesen bile olayları farklı ve orijinal algılıyor, bilgiler sende farklı süzülüyor yani. Yaratıcı derken aklına sadece sanat gelmesin; mesela sen adi bir yumurta bile yapsan illaki sağına soluna senin imzan, senin tadın siner: Orijinal olmak böyle bir şey!..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
311
114
80
46
19
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Putler

#6 Trump gördüm seçeneklerde yok.

melike doğan

Müzikal Zeka! Müzikal Zeka! Gördüğün ilk kelimelere göre sen müzikal zekaya sahipsin! Müzik senin için her şey demek; müzikle besleniyor, müzikle yaşıyor, ... Devamını Gör

ayprenses

Sayısal zeka da bu neye göre belirleniyor yani buna inanıcak değilim herhalde