Görüş Bildir
Haberler
Bu Hobi Testi Senin Fobini Söylüyor!

etiket Bu Hobi Testi Senin Fobini Söylüyor!

21.01.2018 - 17:25

Evet hobiler iyi ki var, peki ya fobi? Sen de çok iyi biliyorsun ki bununla yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor. Şimdi gel bakalım senin fobin neymiş, onu öğrenelim :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ne tarz aktiviteler hoşuna gider?

2. Hangisinin sana hediye alınmasını isterdin?

3. Sence hangisi daha zor?

4. Sen hangi sıfatla ünlü olmak isterdin?

5. Bu dekorlardan hangisine sahip olmak istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşlarınla bir araya geldiğinde ne yaparsınız?

7. Bir koleksiyonun olsa ne üzerine olurdu?

8. En sevdiğin dersi soralım bir de?

9. Son olarak, hobi kelimesi senin için ne ifade ediyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Klostrofobi!

Klostrofobi!

Verdiğin cevaplara göre senin klostrofobin yani kapalı alan korkun var. Hayatının önemli bir bölümünü de etkileyen bu kapalı alan korkusu özellikle asansör gibi küçük ve dar yerlerde senin bazen nefes problemi yaşamana ve panik atak geçirmene sebep oluyor. Bir çok insanın da sahip olduğu bir fobi olan klostrofobinin istek durumunda tedavi edilmesi de çok zor değil. Kapalı alanda sıkışıp kalmaktan kim korkmaz ki zaten?

Hayvan Fobisi!

Hayvan Fobisi!

Verdiğin cevaplara göre senin hayvan fobin var. Zararlı-zararsız tüm hayvan türlerinden korkmanın bir sebebi var. Genelde çocuklukta yaşanan bir travma sonucu oluşan bir fobi bu. Yalnızca yılan, böcek gibi zararlı olabilecek hayvanlardan korkuyorsan eğer fobin hafif derecede demektir. Fakat kedi, köpek gibi canlılardan da korkuyorsan bu senin için eminiz ki epey zor bir durumdur. Merak etme her şeyin olduğu gibi bunun da bir çözümü var.

Aktrofobi!

Aktrofobi!

Verdiğin cevaplara göre senin aktrofobin yani yükseklik korkun var. Kimin yok ki? Açık bir şekilde söylemek gerekirse herhalde yükseklikten korkmayan insan sayısı çok azdır. Balkonda, cam kenarında, yüksek binaların şeffaf camlı evlerinde asla rahat hissedemezsin kendini. Diğer bir çok fobiye göre merak etme seninki çok da sıkıntılı değil.

Hidrofobi!

Hidrofobi!

Verdiğin cevaplara göre senin hidrofobin yani su korkun var. Yalnızca suyun içinde olmaktan değil aynı zamanda çok şiddetli olduğunda su içmek bile senin için bir işkence haline gelebiliyor. Bu problem de fobinin bir parçası zaten. İnsanlarda çok sık görülen bir fobi değildir. Çok şiddetli ve rahatsız edici bir durumda ise tedavi edilebilir.

Odontifobi!

Odontifobi!

Verdiğin cevaplara göre senin odontifobin yani dişçi korkun var. Lafı pek uzatmaya gerek yok. Bu da insanlarımızda çok yaygın görülen bir korku. Dişçiye gitmek her zaman bizim için bir işkence olmuştur. İstemsiz bir sebeple içimizi korku kaplar. Bilmiyoruz neden? Ama kesinlikle haklı bir fobi olduğuna hem fikiriz...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3072
2533
785
549
533
356
292
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
buseee2873

ulan sende hayvan fobisi var dedi. 2 köpeği bir kedisi olan ve küçüklüğünden beni hamster kaplumbağa be kuş beslemiş biri olarak söylüyorum böceklerden bile... Devamını Gör

Anksiyetik_Koala

Hobi testi diye başladım sonunda hangi fobim olduğunu söyledi, ayrıca kapalı alan korkum falan da yok.

layd hamdiye

Klostrofobi! evet maalesef..:((