Görüş Bildir
Haberler
Bu Erkek Ünlüler Hakkında Düşündüklerin Senin Hakkındaki Bir Gerçeği Söylüyor!

etiket Bu Erkek Ünlüler Hakkında Düşündüklerin Senin Hakkındaki Bir Gerçeği Söylüyor!

27.02.2018 - 20:40

Birbirinden yakışıklı ve başarılı ünlülerimize yaptığın yorumlar bakalım bize senin hakkında hangi gerçeği anlatacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İbrahim Çelikkol?

1. İbrahim Çelikkol?

2. Tolga Sarıtaş?

2. Tolga Sarıtaş?

3. Kıvanç Tatlıtuğ?

3. Kıvanç Tatlıtuğ?

4. Burak Özçivit?

4. Burak Özçivit?

5. Mert Fırat?

5. Mert Fırat?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kenan İmirzalıoğlu?

6. Kenan İmirzalıoğlu?

7. Berkay Hardal?

7. Berkay Hardal?

8. Çağatay Ulusoy?

8. Çağatay Ulusoy?

9. Murat Boz?

9. Murat Boz?

10. Boran Kuzum?

10. Boran Kuzum?
İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Mehmet Günsür?

11. Mehmet Günsür?

12. Ekin Mert Daymaz?

12. Ekin Mert Daymaz?

13. Barış Arduç?

13. Barış Arduç?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İyi niyetinin kurbanısın!

Verdiğin cevaplara göre sen hayatın boyunca iyi niyetinin kurbanı olmuşsun. Sürekli herkesi kendinden fazla düşünmen ve insanlara gereksiz yere fazla güvenmen seni hep hüsrana uğratmış. Elbette sahip olduğun bu özellikler çok güzel sonuçta bu senin saf ve temiz ruhunu gösteriyor. Fakat yaşadığımız dünyada bunlar fazlaca suistimal edilebiliyor. Maalesef sen henüz insanları tam tanıyamamışsın. Tabii ki hepsi için kötü ve art niyetli diyemeyiz ama senin etrafındakiler için sanırım bunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Hayatın boyunca hep etrafındaki insanları kendinden fazla düşündün. Bunun karşılığında ne aldın peki? Biz söyleyelim: Fazlasıyla kötülük... Aslında insanlar senin bu iyi yönlerini suistimal ettiklerinin farkında değiller. Kusura bakma ama burada da senin hatan var. Onlar ne hata yaparsa yapsın, seni ne kadar üzerlerse üzsünler hep sustun, içine attın. 'Amaan canım o kafasına takmaz, o buna alınmaz.' bu sözleri çok duydun değil mi? İşte sen üzüntünü belli etmedikçe insanlar da ince fikirli davranmıyor. Seni senden başka kimse düşünmez. Hep bu sözleri hatırlat kendine. Elbette istisnalar olmuştur ama en önemlisi her zaman hayatının önceliğine kendini koymalısın. Bırak biraz da onlar düşünsün...

Hala içindeki çocuğun aklıyla hareket ediyorsun!

Verdiğin cevaplara göre senin biraz fazla çocuksu olduğunu söyleyebiliriz. Bu kötü bir şey değil aksine senin içindeki masumiyetten geliyor. Fakat hayatının merkezine bu çocuğu koyman ve o kafayla hareket etmen her zaman iyi sonuçlar getirmiyor sana. Yani söylemek istediğimiz biraz yerine göre hareket etmen gerektiği... Seni de çok iyi anlıyoruz, o masumiyeti bir türlü bırakamıyorsun elden. Saf ve temiz kalbin zaten seni çocuksu yapan. Böyle olduğu için çok fazla da üzülüyorsun. Kalbin çok kolay kırılıyor mesela. Her şeye çok çabuk alınıyorsun. Bir de sinirlendiğinde fazla sert ve  ani tepkiler veriyorsun. Bu huyunu da mutlaka törpülemen gerekiyor. Çocuksu hallerinin bununla da bağlantısı var. Aniden parlayıp aniden sönmen bu yüzden işte. Bir hışımla kalp kırıyorsun sonra da hatanı fark edip gönül almak için çabalıyorsun. İçin dışın bir diyebiliriz senin için. İşte iyi ve kötü yanlarıyla sana bu gerçeği söylememiz gerektiğini hissettik. Umarız bize kızmazsın :)

İnsanlardan içten içe nefret ediyorsun!

Verdiğin cevaplara göre senin insanlara karşı bir nefret beslediğini söyleyebiliriz. Bu duygunu her ne kadar bastırmaya çalışsan da kimseye kendini yakın hissedememen ve sevgi besleyememen aslında bunun işareti zaten. Elbette etrafında arkadaşların var ama onlarla olan bağının bir yere kadar olduğunu düşünüyorsun. Bu konudaki fikirlerin hakkında sana haksızsın diyemeyiz. Çünkü insanlar senin çok canını yakmış. Ne zaman birine güvensen hep sırtından bıçaklanmışsın. Sen kime iyilikle gittiysen o sana kötülükle gelmiş. Bu durum da seni insanlardan uzaklaştırmış. İnsanlığa, aşka ve sevgiye olan umudunu yitirmişsin. Her şey sana yalan gibi geliyor. Senin düşüncene göre dostların bir gün var bir gün yok... Kabul ediyoruz zor şeyler yaşayınca ve güvenini kaybedince insan, nefret duygusuyla doluyor. Fakat emin ol bir yerlerde senin umudunu yeniden yeşertecek ve sana iyi gelecek birileri var. Yalnızca biraz sabretmen gerekiyor. Sen sevmeyi de sevilmeyi de çok hak ediyorsun. Lütfen umudunu kaybetme.

Takıntılısın!

Verdiğin cevaplara göre sen ayrıntılara fazla takılan ve kendini harap etmeye epey meyilli birisin. Biri sana iyi bir şey söylese dahi hep sanki arkasında başka bir şey gizliymiş gibi düşünüyorsun. Sürekli kafanda insanların sana olan davranışlarını değerlendiriyorsun. Bu bir noktaya kadar güzel bir şey, herkes düşünür zaten. Fakat sen aklından bunu çıkarma aşamasına bir türlü geçemiyorsun. Takıntın yüzünden hayatında kaybettiğin insanlar bile olmuş. Üzgünüz ama bu durumda karşı tarafa hak veriyoruz... Çünkü sürekli seni sorgulayan senden şüphe duyan bir insanın hayatında yer almak hiç kolay değil. Fakat seni de anlıyoruz, insanlara güvenmekte yaşadığın zorluklar ve eski tecrübelerin seni böyle olmaya itmiş. Ayrıca takıntılı olman bazen sana yarar da sağlıyor. Sen her ayrıntıyı çok iyi hatırlayabilen ve her anı çok güzel değerlendirmek için uğraşan biri oldun bu sayede. Sevdiklerinle alakalı en ufak detayları bile önemsiyorsun ve buna göre hareket ediyorsun. Bu da karşı tarafı epey mutlu da ediyor aslında. 

Anlayacağın üzere iyi ve kötü yanlarıyla sahip olduğun bu özellik karmaşık bir hayat sunuyor sana.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
792
174
139
73
57
53
52
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Jenny Humphrey

Burak Özçivit için seçenektekilerin hiçbirini düşünmüyorum.

Arda Doğan

İnsanlardan içten içe nefret ediyorsun! Etmemek mümkün değil ki zaten.Şu sitedeki onlarca haberi okuyup da hala insanları seviyorsanız sıkıntı.

sena

insanlardan nefret ediyormuşum olabilir evet canım yandı baya tabi, ama insandan ziyade insanlıktan nefret ediyor olabilirim