Görüş Bildir
Haberler
Bu Dünyada Yaşıyorsan Sen Zaten Süpermensin!

Bu Dünyada Yaşıyorsan Sen Zaten Süpermensin!

Peyk: Adın Batsın Süpermen

Bağımsız bir müzik grubu olan Peyk, 'Adın Batsın Süpermen' şarkısına klip çekti! Klip o kadar eğlenceli ki, görüntü ritimle beraber su gibi akıyor, grubu da birkaç saniye okey masasında görüyoruz hatta. Bir yandan eğlendirirken diğer yandan tatlı tatlı eleştiriyor Peyk, anlayabilene.

Klipte 100'e yakın Süpermen görüyoruz. Tamamen kolektif olarak çekilen klipte Peyk dostları oynuyor. Böylece Peyk bir kez daha güzel bir klip çekmenin eldeki imkanlarla da mümkün olabileceğini göstererek, müzik piyasasının ticari kalıplarına meydan okuyor. Tanıtımsız, organik olarak paylaşılan klip, müzikseverler arasında yayılmaya devam ediyor. Çocukların klibe ve şarkıya olan ilgisi de oldukça büyük. Ayrıca klip çekimlerinde çocuklar gibi eğlenildiği de çok açık.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Albüm: Lay Lay Lom (2018)

'Adın Batsın Süpermen'

Söz: İrfan Alış

Müzik ve Aranje: Peyk

Mix & Masterin: Serdar Öztop

Stüdyo: Babajım

Tonmeister: Adham Farid

Yönetmen: İrfan Alış

Görüntü Yönetmeni: Gürkan Usanmaz

Post Prodüksiyon: VCS Film ve Müzik Yapım (Cenk Kaptan)

Süpermenler:

Bilal Kandemir, Şevket Sönmez, Erhan Taş, Olcay Bozkurt, Emre Sarıhan, Anneke from Germany, Seçil Altınöz ve kedisi, Ozan Murat, Hakan Cingöz, Müge Çalışkan, Rena Alış, Gül Çalağan, Aspasia Polichronidou, Michalis Kalikakis, Stratis Kalikakis, Jr. Stratis Kalikakis, Nikos Lazakis, Barış Yücedağ, Ayşe Şener, Çağatay Vural, Sena Yiğitcan, Efe Çakınberk, Seda Çakınberk, Zeynel Orak, Burçin Turna (aynı zamanda kamera), Veys Çolak (aynı zamanda kamera), Gezi 'The Dog', Tutku Koç, Hazal Akkerman, Hilal Şenel, Şaziye Özlem, Turan Gürkan Başbuğ, Zehra Bilgin, Muhammed Öz, Mehmet Orak, Bülent Büyükyiğit, Gamze Özekinci, Candaş Koçoğlu, İlayda Evgin, Mustafa Amca, Jeans, Tüpçü Amca, Hasan Keskin, Tuğyan Kurt, Alpiş Ulusoy, Işılay Ulusoy, Doğukan Gök, Nilay Şimşek, Buket Koldaş, Hakan Göktaş, Mustafa Tüner, Lida Urneşli Kayaoğlu, Necla Tüner, Uğur Özkaranfil, Daniel Ivanov, Hazal Özer, Cansu Ölçer, Ibrahim Demir, Güliz Gonca Demir, Noland Band, Peyk Band, 180 Coffee Bakery, Maya Mira Aksesuar, Pasaj Kafe, kuzine sobası ve okey takımı, Kabile Dans Kabile Sahne Sanatları ve Hakan 'The Kızıl' İkinci Cenk 'Inception' Kaptan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın