Görüş Bildir
Haberler
Bu Doğru/Yanlış Testine Göre Ne Kadar Paranoyaksın?

etiket Bu Doğru/Yanlış Testine Göre Ne Kadar Paranoyaksın?

Aburoski
15.12.2018 - 19:11

Seninle ilgili doğru/yanlış cevaplarını vereceğin sorular sorduk. Verdiğin cevaplara göre de paranoyak bir insan olup olmadığını söyleyeceğiz! 

Testi çöz ve öğren! 

Not: Bu bir eğlence testidir;)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da!

3. Tek başıma sinemaya/tiyatroya gitmeyi çok seviyorum.

4. Banyoda bu zamana kadar hiç işemedim.

5. Bu yıl ne yazık ki hiç aşık olmadım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşlarımın arkasından dedikodularını yaparım.

7. Tiktok uygulamasını indirdim ve severek izliyorum.

8. Önemli buluşmalara sürekli geç giderim.

9. İnsanlardan sakladığım önemli bir sırrım var.

10. Sevişme esnasında eski sevgilimi düşündüğüm zamanlar oluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sevgilim fotoğraflarda iyi çıkmadığı için arkadaşlarıma hep "Gerçekte daha iyi." diyerek açıklama yaparım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşırı derecede paranoyaksın!

Verdiğin cevaplara göre sen aşırı derecede paranoyak bir insansın. Bu paranoyaklığın senin hayatını çok fazl zorluyor. Sürekli bir tedirginlik ve olumsuzluk içerisindesin. Aslında yaşadıkların senin bu şekilde olmana neden olmuş. İnsanlara hiç güvenmiyorsun. Paranoyaklık durumunu aşman için öncelikle etrafındaki insanlara güvenmen gerekiyor. Sürekli olarak tehlikeli durumlarla karşılaşacakmışsın gibi hissediyorsun. Bu nedenle de hep kuşkulu durumdasın. Biraz kafanı boşaltmaya hatta bir süre hiçbir şeyi düşünmemeye ihtiyacın var. Her şeyi kafasına takan bir insansın. her şeyi düşünüyorsun bu nedenle de beynin ve bedenini artık yorulmuş. Yalnız kalmak sana iyi geliyor. İnsanların içinde kendini güvende hissetmiyorsun. Sanki herkes sana kötülük yapacakmış gibi hisler var içinde. Herkesin sana haksızlık yaptığını da düşünüyorsun. Sıradan olan şeyleri içinde çok fazla büyütüyorsun. O basit şeylerden olmayacak anlamlar çıkarıp kendini yiyip bitiriyorsun. Sesler, hareketler ve insanlar hep seni tedirgin etmiş. Bunları artık bir kenara bırak ve derin bir nefes al, rahatla!

Aşırı olmasa da paranoyaksın!

Verdiğin cevaplara göre sen aşırı derecede olmasa da biraz paranoyaksın! İnsanlara güvenme konusunda sıkıntın var ve basit şeyler büyük anlamlar çıkarıyorsun. Senin problemin sadece bu. Öyle insanların sana karşı birleşip kötülük yapacaklarını falan düşünmüyorsun elbette ki ama güven konusu senin için büyük bir problem. Öncelikle bunu çözmen gerekiyor. Senin insanlara, onların da sana güvenmesi gerekiyor. Aksi halde yalnız kalacaksın. Etrafında kimse olmayacak. Bunu yaşamanı ne sen ne de biz isteriz. Umarız ki bu söylediklerimizi dikkate alırsın. Bir diğer sıkıntın basit şeyleri büyük büyük sorunlar haline getirmen, onlara anlamlar yüklemen. Hayatındaki gerçekleşen basit konulardan bile aslı astarı olmayan anlamlar çıkarıyorsun. Bu anlamlar da haliyle seni yıpratıyor. Artık her şeyi akışına bırakmayı ve basit durumları hayatının ortasına yerleştirmemeni rica ediyoruz. Artık kafanı bunlardan arındırmalısın. Nasıl olsa aşırı derecede paranoyak değilsin. Bu nedenle bu 2 durumdan kolayca sıyrılabilirsin. Hadi bakalım görelim seni. :)

Paranoyak olacaksın!

Verdiğin cevaplara göre sen yakın zamanda paranoyak bir insana dönüşeceksin. Bu nasıl oluyor diye soracak olursan; etrafında gerçekleşen olaylar ya da etrafındaki insanlar seni bu yöne doğru itecek. Onlar hep senin güvenini altüst etmiş. Sen insanlara güvenmek istedikçe onlar hep sana kötülük yapmış. Artık hiçbir insana güvenmeyip onların sana kötülük yapacağını düşünmeye başlamışsın. Yakında bu düşüncelerin daha da yoğunlaşacak. Bir an önce çevrendeki bu 'kötü' insanları hayatından çıkarmalısın. Çünkü bu senin için bir dönüm noktası. Çıkardın çıkardın yoksa ciddi anlamda paranoyak bir insana dönüşeceksin ve dönüştüğünde de yalnız kalacaksın. insanlar senin düşüncelerinden davranışlarından sıkılarak seni yalnızlaştıracak. Bunları yaşamak istemiyorsan tedbiri elden bırakmamalısın. İnan bize bu durumun içine düştüğünde bir daha çıkması senin için zor olacak. Umarız ki dediklerimizi düşünür, buna göre kendine bir yol belirlersin. :)

Paranoyak değilsin!

Verdiğin cevaplara göre sen paranoyak değilsin. Gayet kafası rahat bir insansın. İnsanlara güvenmek anlamında hiçbir sorun yaşamıyorsun. Zaten etrafındakiler de çok iyi insanlar ve anlayışlılar. İnsanın paranoyak olup olmamasında çevresi çok etkili oluyor. Küçük sorunları da hayatının merkezi koymasın hatta küçük, basit şeyleri çok umursamıyorsun. Her şey geçer, oluruna varır diye düşünüyorsun. Gayet eğlenceli de bir insansın. Yanındaki insanlar seninle olmaktan keyif alıyor. Yakınlarına da çok güveniyorsun. Aynı şekilde onlar da sana güveniyor. Problem yaşamayı da sevmiyorsun. Genellikle alttan almayı tercih ediyorsun. Aman paranoyaklık senden uzak dursun. Sen böyle çok güzelsin. Beynini asla boş şeylerle doldurma. Umarız ki hayatı istediğin gibi yaşarsın. Kimsenin seni üzmesine izin verme. Her şeyi akışına bırakarak yaşa. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
256
200
74
51
41
35
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ördekkaç

Bu yıl ne yazık ki hiç aşık olmadım ne yahu? Her yıl aşık mı oluyorsunuz?

Gece Güneş

Sorular saçma.

izole-piyon

tik tok sorusu tek başına yeter :d