Görüş Bildir
Haberler
Bu Ay Sonu Gerçekleşecek Nadir Gökyüzü Olayı Mavi Ay Burcunuzu Nasıl Etkileyecek?

Bu Ay Sonu Gerçekleşecek Nadir Gökyüzü Olayı Mavi Ay Burcunuzu Nasıl Etkileyecek?

Fulin
09.01.2018 - 13:51

Bu ay sonunda gezegenimizde Mavi Ay isimli çok nadir bir kozmik olay gerçekleşecek. Bu olağan dışı olay, astrolojik olarak burçları da sert bir biçimde etkileyecek. Burcunuzun nasıl etkileneceğini merak ediyorsanız, yanıtını bulmak üzere sizi aşağıya davet ediyoruz.

Her şeyden önce Mavi Ay'ın ne olduğunu merak ediyorsanız sizi şuraya alalım:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç ♈️

Gelecek günlerde tecrübe edeceğimiz Mavi Ay hadisesi aynı zamanda bir Ay tutulması olduğundan, bu Koç burcu için iyi bir haber demek. Mavi Ay ile birlikte Koçlar iç dünyalarında bir dengeye ulaşacak, yakın çevrelerinden daha büyük destek görmeye başlayacak ve aile yaşantıları pozitif anlamda zirve yapacak. Koçlar,uzun süredir kuramadıkları iş-ev dengesini de kurup, üstüne üstlük çevrelerindeki ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunacaklar. Kısacası bu Mavi Ay ile Koçlar neye ihtiyaç duyuyorlarsa onu alacaklar.

Boğa ♉️

Boğalar Mavi Ay öncesinde gerçekleşecek yeni ay periyodundan itibaren özel bir döneme girmiş olacaklar. Bu dönemde entelektüel geçmişlerinin bir ödülü olarak onlara yeni kapıların açıldığını görecekler. Önceki dönemlere üzerine yatırım yaptıkları ve çok çalıştıkları şeylerin fayda ve geri dönüşlerini gördükçe Boğalar çok mutlu olacak; ancak bu noktada yaptıklarının sonuçlarını ele alırken kullanacakları yöntemler çok önemli. Bu yöntemlere göre bir anda rüzgar tersine dönebilir. Boğalar bu dönemde ortaklık şeklinde bir iş ilişkisine girecek ise başarılı olacaklar.

İkizler ♊️

Mavi Ay ile birikte İkizlerin iletişim kanallarında gözle görülür bir biçimde değişim gözlenecek. Beklenmedik haberler alabilir ya da hayatınızın gidişatını değiştirebilecek görüşmeler yapabilirsiniz. İkizlerin bir süredir üzerinde çalıştığı bir şey varsa ya da uğruna çok fazla uğraş verdiği potansiyel bir ilişkisi varsa; bu konular pozitif yönde kırılacak.

Yengeç ♋️

Yengeçler bu olay ile tekrar birer ilgi odağı haline gelecekler ki bu durumu onlardan daha çok seven herhalde yoktur. Yengeçler için mali anlamda haberler de iyi. Örneğin serbest çalışan bir Yengeç, bu dönemde çok parlak bir fikir ile zengin olma yolunda ilk adımı atabilir. Kısacası bu alanda risk almak için daha iyi bir dönem olamaz.

Aslan ♌️

Aslanlar özellikle Ocak ayının ikinci yarısında önemli bir boyutta karmaşa yaşayabilirler. Bu süreçte bir şeyleri değiştirmek için verdiğiniz çaba onları yorabilir ve sahip oldukları yetenekleri bu durumdan olumsuz anlamda etkilenebilir. Eğer Aslanlar bu süreçte sabırlı ve kontrollü davranırsa, sonuçta her şey yoluna girecek. Bu noktada önemli olan anahtar davranış gerekli adımları kontrolle ve sabırla atmak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak ♍️

Başaklar için genel anlamda güzel bir ay olacağını söylemek mümkün. Özellikle Başaklar kendilerini yeni bir flörtün kanatlarına bırakmışlarsa, bir sonraki adımı atmak için mükemmel bir döneme girmiş bulunuyorlar. Bu sadece romantik ilişkilerle sınırlı değil; iş ortaklıkları da buna dahil. Yani yeni bir iş, aşk, proje var ise Başaklar, hemen tam ortasına atlamalı.

Terazi ♎️

Aslında Mavi Ay hadisesi, 21 Ağustos'ta yaşanan Güneş tutulmasından bugüne bir süreç. Bu süreçte Teraziler teknoloji ve ilişkiler konusunu kesinlikle gözden geçirmeli. Bunu yaptıklarında çoktan sonlandırmaları gereken arkadaşlık ilişkilerini görecekler. Terazilerin bu dönemde bu değişimleri yapacak güçlerinin zirvesinde olduklarını çok iyi bilmeleri gerekiyor.

Akrep ♏️

Aynı Koç burcunda olduğu gibi Akrep de iç dünyalarındaki dengeyi bu dönemde bulacaklar. Bu denge hem iş hem de aile ilişkilerinde onlara çok iyi gelecek. Ancak bu yolda giderken bir Koç burcu mensubunun sarf edeceği efordan çok daha fazlasını ortaya koymaları gerekecek. Ayrıca Akrep burcu için en net öngörü olarak; kariyerlerinde bir dönüm noktası görülüyor. Akrepler bunun için fazla heyecanlanmayın, çünkü bu dönüm noktasına çok uzun bir süredir hazırlandınız ve tecrübeniz ile bunun üstesinden çok basit bir şekilde geleceksiniz.

Yay ♐️

Çok önemli ve büyük bir şey üstünde mi çalışıyorsunuz ya da uzun zamandır ufak ufak ilerlettiğiniz bir projeniz mi var? Eğer öyleyse, size çok mükemmel bir haberimiz var. Onca zamandır üzerinde çalışacağınız her ne ise, inanılmaz bir değer görmeye başlayacak. Örneğin uluslararası alanda iş arayan Yay varsa, bu ay sonuna kadar başvuru mercisinden önemli bir davetiye almaları muhtemel gözüküyor.

Oğlak ♑️

Oğlak burcunun çok iyi bir yönetici olduğunu biliyoruz; ancak bazı zamanlar fazla bilgiçlik taslaması sebebiyle karşılarındakini harekete geçirebiliyor. Eğer bu dönemde de Oğlak burçları çok önemli bir kararın eşliğinde ise bu kararı çok dikkatli bir şekilde alması gerekiyor. Bu kararın içeriğinde; cinsellik, finansal, mantıksal bir temel yatıyor. Oğlakların karar anında kullandıkları mantıklı taraflarına güvenebilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova ♒️

Kovalar özellikle kişisel ilişkilerinde çok önemli bir döneme giriyor. Bu da demek oluyor ki evlilik ya da nişan gibi konularda bir hareket yaşanabilir. Bunun yanında işsel anlamda bir sözleşmeye imza atma durumu ortaya çıkabilir. Bu gelişmeler karşısında Kova burcunun, Mavi Ay'ın geçmesini beklemesi gerekiyor. Yani Kova, bir şey imzalayacaksa, Şubat'ı beklemeli.

Balık ♓️

Terazi burcuna benzer bir şekilde geçtiğimiz sene gerçekleşen Güneş Tutulması hadisesinin etkileri Balık burcunda da zirveye taşınacak ve sonuçlanacak. Balıklar iş anlamında birçok talep alacak ve bunları eksiksiz bir biçimde yerine getirecek. Bu da onlar için bir kariyer zaferi olarak nitelenebilir. Uzun zamandır bekledikleri şansların gerçeğe dönmesi onları mutlu edecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
32
17
8
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hv.p.cvs.

bu burç işi çok sakat. en ufak şeyden etkileniyorlar.

Neslihan Nisan

hic inandirici degil hepsine iyi seyler yazilmis

ziyaretçi dedikya

Arkadaşım aslanı oku ve dil bilgisi dersi al