Görüş Bildir
Haberler
Bu Ay Ne Denesek Diye Kara Kara Düşünenlere: Mart Ayına Özel Seks Pozisyonları

etiket Bu Ay Ne Denesek Diye Kara Kara Düşünenlere: Mart Ayına Özel Seks Pozisyonları

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yatak odasında en ateşli kişiler bile zaman zaman yeni seks pozisyonlarına ihtiyaç duyar. Aksi takdirde seks hayatınız sıkıcı olmaya başlayacaktır. O zaman şimdi gelin cinsel yaşamınızı renklendirecek mart ayına özel seks pozisyonları neymiş keşfedelim!

Keyifli okumalar!

1. Cowgirl

1. Cowgirl

Bu pozisyonda verici partner sırt üstü uzanmalıdır. Alıcı partner de verici partnerin üzerine oturmalıdır. Yani tüm kontrol alıcı partnerde olacaktır. G noktası uyarımı için uygun bir pozisyondur.

2. Wheelbarrow

2. Wheelbarrow

Veren partner alan partnerin bacaklarını tutarken ayağa kalkar. Alıcı partner ellerini dengelemek için kullanır. Elleri yerde olan kişi el arabasına benzediği için bu ismi almıştır. İki taraf için de iyi bir antrenman.

3. Spooning

3. Spooning

Seksin yavaş ilerlemesini istiyorsanız, bu pozisyonu deneyebilirsiniz. Çoğu deneyen özellikle G noktası uyarımı için harika olduğunu söylüyor.

4. Yab-yum

4. Yab-yum

Partnerlerden biri bacakları çapraz olacak şekilde dik oturur ve diğer partner onun üzerine oturur. Bacaklarını arkaya atar ve sırtı sarar. Bu pozisyon cinsel yakınlık oluşturmanızı sağlayabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Simple Scissors

5. Simple Scissors

Her iki partnerin bacakları makasın bıçaklarını taklit eder. Rahat ve yoğun uyarım yaşamanızı sağlayan bir pozisyondur.

6. The Butterfly

6. The Butterfly

En zevkli pozisyonlardan biri olarak kabul edilir. Bu pozisyonda klitoris uyarılabilir. Her bir partner için rahattır ve çok yönlü seks pozisyonudur.

7. The Cross

7. The Cross

Bu pozisyon samimi ve tempolu seks yaşamanızı sağlar. Vibratör kullanarak bu pozisyona renk katmanız mümkündür.

8. The Lazy Dog

8. The Lazy Dog

Ten teması açısından en güzel pozisyonlardandır. Özellikle yorucu bir gün geçirdiyseniz, bu pozisyon size uygun olabilir.

9. Reverse Cowgirl

9. Reverse Cowgirl

Üstte olmayı seven partneriniz için uygun bir pozisyon olabilir. Her iki taraf için de orgazmı daha olası kılar. Klitorisin uyarılmasını sağlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Victory

10. Victory

Partnerin biri sırt üstü yatarken bacaklarını v şeklinde açar. Her iki partner için potansiyel orgazm olarak tanımlanır. Derin ve yoğun orgazma izin verir.

11. Arch

11. Arch

Bu pozisyonu yatağın üzerinde denemeniz daha kolay olur. Köprüyü yapan kişi üzerinde çok fazla ağırlık olacaktır. Bu sebeple köprüyü yapan kişi güçlü ve esnek olmalıdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
88
41
27
20
18
13
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın