Görüş Bildir
Haberler
Bu 8 Soruluk Üzülürüm/Üzülmem Testi Senin Psikolojik Sorununu %100 Ortaya Çıkaracak!

etiket Bu 8 Soruluk Üzülürüm/Üzülmem Testi Senin Psikolojik Sorununu %100 Ortaya Çıkaracak!

Bu üzülürüm/üzülmem testi senin psikolojik olarak neler yaşadığını ortaya serecek. Özellikle psikolojik sorununu açığa çıkaracak! 

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çok kötü olduğun bir zamanda yakın arkadaşını arıyorsun ama işi olduğu için gelemeyeceğini söylüyor?

2. Yolda yürürken eski sevgilini yeni sevgilisiyle görsen?

3. Cebindeki 100 TL'yi kaybettin. Bunun için çok üzülür müydün?

4. İş yerinde birlikte çalıştığın ama sevmediğin bir insanı işten çıkardılar?

5. Arkadaşlarınla birlikteyken sevmedikleri bir kişinin dış görünüşü hakkında epey alay ediyorlar. Onun adına üzülür müydün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eski sevgilinin WhatsApp'tan seni engellediğini fark ettin?

7. Yakın arkadaşların teker teker evlenirken onların artık yuvadan uçmasına üzülür müsün?

8. Arkadaşların senin hakkında yüzüne karşı olumsuz eleştiriler yapsa?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Herkesin sana değersiz hissettirmesi...

Senin en büyük sorunun etrafındaki insanların sana değersiz hissettirmesi. Herkese çok iyi davranan, onları mutlu etmek için elinden geleni yapan ve onlara kendilerini değerli hissettirmeye çalışan bir insansın. Fakat sen kendini o kadar çok değersiz hissediyorsun ki, insanların seni çıkarları için kullandıklarını düşünüyorsun. Sanki kimse gerçek duygu ve düşünceleriyle sana yaklaşmıyormuş gibi hissediyorsun. Sen kim olursa olsun insanların yanında olmaya çalışıyorsun ve elinden gelenin fazlasını yapıyorsun. İyi olmaları için çabalıyorsun. Senin için sevgi, emekten geçer ve bunun için emek veriyorsun. Sen ne kadar emek verirsen ver, karşılığını alamadığın için içten içe üzülüyorsun. İnsanların sana değer vermediğini hissettikçe kimseye güvenemiyorsun. Kendine olan güvenin de azalıyor. Artık hayal kırıklığına uğramaktan bıkmışsın. Hayatına giren insanları daha dikkatli seçmeye çalışıyorsun. Olması gereken de kesinlikle bu. Çünkü sen bunların hiçbirini hak etmiyorsun.

Kendini yalnız hissetmek...

Senin en büyük sorunun kendi içinde yalnız olduğunu hissetmek. Etrafında bir sürü insan olmasına rağmen kimsenin seni anlamadığını düşünüyorsun. Bu durum senin her geçen gün daha da içine kapanmana sebep oluyor. Sanki zaman geçtikçe daha da içine kapanıyor, herkesten uzaklaşıyorsun. Üzüntünü de sevincini de kendi içinde yaşıyorsun. Seni anlamayan insanlarla duygularını paylaşmak saçma geliyor. O yüzden artık kendi köşene çekilmişsin ve öylece yaşıyorsun. İçinde kopan fırtınalara rağmen güçlü bir şekilde ayakta durmaya çalışıyorsun. Bu yalnızlık hali her geçen gün seni daha güçlü kılıyor. Ama yanında güvenebileceğin ve derdini paylaşabileceğin insanların olmasını da istiyorsun. Kimseye güvenmiyor, sırrını paylaşmıyor ve kendi içinde tutuyorsun. Bu durum psikolojik olarak kendini yapayalnız hissetmene sebep oluyor. Artık hayatına sadece seni anlayan insanları almak istiyorsun.

Her şeyi takıntı haline getirmek...

Senin en büyük sorunlarından biri her şeyi kendi içinde takıntı haline getirmek. O kadar çok kafaya takıyorsun ki bazen o düşüncelerinin içinde kendini kaybediyorsun. İnsanlar dışarıdan seni aşırı eğlenceli ve umursamaz görüyorlar. Fakat içten içe her şeyi ne yazık ki takan bir insansın. Çok duygusal ve hassas bir kişiliğin var. Kimseye bu yanını gösteremesen de yalnız kaldığında her şeyi tekrar tekrar düşünüyorsun. Sen nasıl ki onlar üzülmesin diye çok dikkatli davranıyorsan onların da sana karşı dikkatli olmalarını istiyorsun. Aslında bu bir yandan insanlar için ne kadar değerli olduğunu da gösteriyor. Tabii etrafındaki insanların bu kadar derin olmaması ve düşüncesizce davranması seni üzüyor. Bunu ister istemez takıntı haline getiriyorsun. Bütün sorunu kendinde arıyorsun ve işin içinden çıkamıyorsun. İnsanların seni, onları önemsediğinden daha az önemsediğini düşünüp kendini yıpratıyorsun. Sanki kimse seni sevmiyormuş gibi hissediyorsun. Bu yüzden psikolojik olarak kendini iyice dibe düşürüyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
908
401
332
325
203
169
166
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın