Görüş Bildir
Haberler
Bu 8 Soruluk Test Senin Ne Kadar Psikopat Olduğunu Söylüyor?

etiket Bu 8 Soruluk Test Senin Ne Kadar Psikopat Olduğunu Söylüyor?

Bakalım ne kadar psikopatsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım! Arkadaşın var mı?

2. Yaşadığın hayatı nasıl tanımlarsın?

3. Çabuk sinirlenir misin?

4. Senin sabrın ne zaman taşar?

5. Hangisi senin en sevmediğin kötü özelliğindir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sosyal medyadaki bir gönderinde seninle zıt düşünceye sahip bir yorum gördün ve sinirlendin. Ne yaparsın?

7. Evinize gelen misafir çocuğu yaramazlık yapsa, tavrın ne olurdu?

8. Geldik son soruya. Hangi tür filmler hoşunuza gidiyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Üst seviye psikopatsın!

Üst seviye psikopatsın!

Sende üst seviye bir psikopatlık mevcut! Normal zamanlarında bile illaki bir sorunla karşılaşıyorsun. Yanında kimseyi istemiyor yalnızlık en çok tercih ettiğin şey oluyor. Kafanda türlü türlü senaryolar üretiyor ve ürettiğin şeylere de hayliyle inanıyorsun! Hiç birimizin senin kadar hayal gücü güçlü değil. Aklından geçenleri hayata geçirme yeter! Senden tek istediğimiz şey bu. Deliler bile senin önünde saygı duruşuna geçer bir metre yakınına yaklaşmazlar. Çılgınlığın ötesinde ki hayatında sana başarılar diliyoruz. Biraz sakinleşmenin bence tam zaman! :)

Psikopatlık senin göbek adın!

Psikopatlık senin göbek adın!

Sende psikopatlık doğuştan gelen bir özellik. Belki bunu sevmiyor, sevmeyerek yapıyorsun belki de deli gibi hoşuna gidiyor, isteyerek yapıyorsun bilemeyiz ama bu senin kanında olan bir şey. Sosyallik sana göre değil bu yüzden yalnızsın. Yalnızlık hoşuna gidiyor, tek başına vakit geçirmekten haz duyuyorsun. Çünkü insanların sana ufak bir eleştirisine bile katlanamıyorsun. Empati denilen şeyi yapamıyor, ama herkesin sana karşı empati yapmasını bekliyorsun. Kendi doğruların dışına çıkmıyor, kimsenin de doğrularının sınırına çıkmasını istemiyorsun. Hayatını kendi kendine zorlaştırıyorsun fakat bundan asla şikayet etmiyorsun. Bu şekilde mutlusun daha mutlu olacak yollar bulmanı dileriz. :)

Sana tam bir psikopat diyemeyiz!

Sana tam bir psikopat diyemeyiz!

Sana tam anlamıyla psikopat diyemeyiz ama insanlar seni bir ince delirtmiş! O kadar çok kazık yemişsin ki başka çare bırakılmamış sana. Sosyal mesafeni koymuşsun, kimseyle gereksiz samimiyete girmeyi tercih etmiyorsun. Gerektiği zaman can yakıyor, hak edilmedikçe kimseye bulaşmıyorsun. Yani sen kimsenin hayatını boşuna mahvetmiyorsun! Bizce sen şuanda geçiş dönemindesin. Özünde sıcakkanlı, arkadaş canlısı bir insansın. Umarız en kısa zamanda eski özüne dönebilirsin. Güvensizliğini yener, sadece temkinli davranarak sakinliğini koruyabilirsin. :)

Sende psikopatlığın 'P'si bile yok!

Sende psikopatlığın 'P'si bile yok!

Senin bu testi girip çözmene gerek bile yokmuş. Sende psikopatlığın zerresi yok yahu! Sen son derece sakinliğini koruyan, kimsenin dediklerine kulak asmayan ve hayatını istediğin gibi yaşayabilen bir insansın. Kimsenin seni sinirlendirmesine izin vermiyorsun. Aslında sen kendini çok iyi tanıyorsun. Bu yüzden kulağına gelen söylentiler sana sinek vızırtısı gibi gelip geçiyor! Kendi mutluluğuna önem veriyorsun bu yüzden karşında ki insanın mutluluğu da senin için önemli. İnsanların mutluluğuyla mutlu olmayı biliyor, negatif enerji almak istemiyorsun. Yani senin kendine dert edecek hiçbir şeyin yok! Psikolojik açıdan bu kadar sağlıklı kalabildiğin için seni tebrik ediyoruz. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
677
385
148
146
76
75
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Üst seviye psikopatsın! Hamd Olsun Yine Soy Adımın Hakkını Verdim!

Süleyman Güzel

Hangi cevabı seçerseniz seçin aynı sonuç çıkıyor. Üst düzey psikopatsın cevabı. Resmen salak yerine koyuyorlar veriyorlar gazı gönderiyorlar

Beyza Mutlu

Her zaman öyle değil. Mesela bana psikopatlığın P si bile yok dendi,o şekil.