Görüş Bildir
Haberler
Bu 30 Maddeden 25'ini Yapıyorsan Sen İflah Olmaz Bir Telefon Bağımlısısın!

Bu 30 Maddeden 25'ini Yapıyorsan Sen İflah Olmaz Bir Telefon Bağımlısısın!

Aburoski
07.11.2020 - 13:00

Eller titremeye başladıysa testimizi çözelim hemen...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Yaptığın her şeyi seç bakalım!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Ayarında kullanıyorsun!

Seçtiğin madde sayısına göre sen telefonu ayarında kullanan birisin. Senin için bağımlı demek imkansız. İhtiyaçların dahilinde bazen de eğlence için telefonunu kullanıyorsun. Telefona çok fazla anlam yüklemiyorsun. Hayatında daha güzel şeylerin olduğunun farkındasın ve bu nedenle telefon senin hayatında önemli bir yere sahip değil. 

Hayatı telefon ekranından değil, gözlerinle yaşamaya kıymet veriyorsun. Bunlarla birlikte telefonu elinden düşürmeyen insanlar senin çevrende barınamaz. Bir buluşmada hiç telefonu eline almak istemiyorsun ve karşındaki insanın da bu şekilde davranmasını bekliyorsun. Telefona bağımlı bir şekilde yaşayan insanların bu hayattan tat aldıklarını zannettiklerini fakat hiçbir şekilde gerçek yaşamın güzelliğine erişemediklerini savunuyorsun.

Sınırdasın, bu bataklığa girmek üzeresin!

Seçtiğin madde sayısına göre sen bağımlı olma yolunda ilerliyorsun. Birkaç tane daha madde seçseydin direkt bağımlı sonucuna götürecektim seni. Şanslı günündesin... hayatı telefon ekranında yaşamayı seviyorsun. Birçok şeyini telefondan hallediyorsun fakat yine de sana bağımlı demek biraz abartı olur. Telefonu olması gerektiğini kullanan insanlardan biraz daha ileridesin. Merak etme milyonlarca insan böyle hatta daha kötü durumda. 

Sen yine de ara ara kendisini frenlemelisin. Bağımlı olduğun vakit bu hayatın tadını çıkaramazsın. Daha önünde göreceğin birçok güzellik var kafanı kaldır ve etrafına bak. Anı yaşamayı öğrenmelisin artık. Böyle ot gibi yaşamayı bırak artık!

İflah olmaz bir bağımlısın!

Seçtiğin madde sayısına göre sen tam bir iflah olmaz telefon bağımlısısın! Sana artık bir çare yok. Bu şekilde devam edeceksin büyük ihtimalle. Artık o telefonu senin elinden hiç kimse alamaz. O senin hayat enerjin olmuş durumda. Onu kaybettiğin vakit senin de şarjın resmen yavaş yavaş bitecek seviyeye gelir. 

Sana ne söylersen bir kulağından girip diğerinden çıkacak bunu biliyorum. Bu nedenle hiç kendimi yormayacağım. Ne halin varsa gör yani. Biraz seni kendi haline bırakıyorum. Umarım zamanla sıkılıp gerçek dünyaya dönebilirsin. O, sanal alemden bir an önce kopup bize dönmen dileğiyle. Öptüm seni...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
143
91
40
34
23
11
9
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
zekim

Ayarında kullanıyorsun

Sekran

Afferin bana . Ayarında kullaniyorum

Duru KESKİN

Ayarında kullanıyorsun! Seçtiğin madde sayısına göre sen telefonu ayarında kullanan birisin. Senin için bağımlı demek imkansız. İhtiyaçların dahilinde bazen... Devamını Gör