Görüş Bildir
Haberler
Bu 20 Davranıştan 10’unu Sergiliyorsanız Seks Bağımlısı Olabilirsiniz!

Bu 20 Davranıştan 10’unu Sergiliyorsanız Seks Bağımlısı Olabilirsiniz!

Aburoski
16.10.2018 - 20:26 Son Güncelleme: 10.01.2019 - 12:07

Seks bağımlısı olup olmadığınızı merak ediyorsanız bu test tam size göre! 

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bunlardan hangilerini yapıyorsun? Seç bakalım!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seks bağımlılığıyla alakan yok!

İşaretlediğin şıklara göre sen seks bağımlısı değilsin. Sen normal insanlar gibi seksi düşünüyorsun. Ne fazla ne de az. Ayarında düşünüyorsun. Seksle ilgili düşüncelerin senin hayatını çok fazla etkilemiyor. Hatta hiç etkilemiyor bile diyebiliriz. Sen biraz uslusun bu konuda. Standartı yaşıyorsun. Böyle olmak senin için iyi. Biliyorsun her şeyin fazlası insana zarar. Çok fazla abartmadan hayatını yaşa. İsteklerin hayatını zora sokacak şeyler olmasın. Her zaman partnerinin isteklerini dikkate al. Onunla konuş, istekleriyle ilgili sohbet et. O zaman yaşadığın seksten daha fazla keyif alacaksın emin olabilirsin.

Yaklaşıyor gibisin!

İşaretlediğin şıklara göre sen seks bağımlılığına biraz yaklaşıyor gibisin. Senin için tehlike çanları çalıyor sanki. Biraz düşüncelerini, isteklerini kontrol etmelisin. Aksi halde sosyal yaşantın biraz zora girebilir. Bu nedenle biraz daha dikkat etmelisin. Sadece biraz daha kendini kontrol ederek bu düşüncelerini engeleyebilirsin. İstemiyorsan bir uzmana da danışabilirsin. Biz baştan uyarımızı yapalım. Bu durumdan hoşnut da olabilirsin. Ona diyecek hiçbir lafımız olmaz elbette ki. Nasıl istiyorsan o şekilde devam edebilirsin.

Seks bağımlısısın!

İşaretlediğin davranışlara göre sen tam bir seks bağımlısısın! Bu durumdan memnun musun bilmiyoruz fakat hayatını zora sokuyorsa bir an önce uzman biriyle konuşmalısın. Seksle ilgili düşüncelerin, davranışların günlük yaşantını zora sokmasın. O zaman katlanması zor bir durum olur senin için. Bu zamana kadar farkettin mi bilmiyoruz fakat artık farkındasın ve buna göre yolunu çizmelisin. Yeter ki bu durumun hayatını olumsuz yönde etkilemelisin. Gerisi pek de önemli değil...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
123
94
50
40
38
38
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın