Görüş Bildir
Haberler
Bu 10 Soruyu Çöz, Sana Senin İlginç Özelliğini Söyleyelim!

Bu 10 Soruyu Çöz, Sana Senin İlginç Özelliğini Söyleyelim!

Acaba en ilginç özelliğin ne?

 Haydi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsiyetini öğrenelim önce!

1. İlk olarak bu ünlü tablolardan hangisini daha çok beğendiğini söyle bakalım.

2. Genelde daha çok bunlardan hangisi ile vakit geçirmeyi seviyorsun?

3. Bu hayatta seni en çok bunlardan hangisi korkutur?

4. Peki çok sinirli misindir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Günlerin nasıl geçiyor?

6. Dünyada her şeyin bir açıklaması olduğuna inanır mısın?

7. Peki sence ne kadar dürüst bir insansın? Puanla bakalım.

8. Peki empati yapabildiğini düşünüyor musun?

9. Peki genelde insanları dinleyen taraf mısın yoksa konuşan taraf mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Ve son olarak, hislerine ne kadar güvendiğini söyle bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gerçekten inanılmaz sabırlı bir insansın!

Sen gerçekten inanılmaz bir insansın. Çünkü her şeye rağmen o sabırlı duruşun yok mu? İnsanlar senin bu ilginç özelliğine bayılıyorlar açıkcası. Nasıl başarıyorsun böyle olabilmeyi. Onca insan arasında sabrını inanılmaz bir şekilde koruyorsun. Oysa ki seni sinirlendirecek, sabrını zorlayacak bir sürü insan var etrafında. Çok sosyal bir insan olduğundan dolayı sürekli kalabalık içerisindesin. Farklı farklı bir sürü arkadaş grubuna sahipsin. Bazen çok yorulduğunu hissetsen bile insanları hiçbir şekilde kırmıyorsun. Çünkü kalabalığın içeresinde anlaşılmak veya anlamak gerçekten çok zor bir iş. Sen bunu ustalıkla yapıyorsun. İnsanlarla olan iletişimin bundan dolayı çok iyi mesela. Bunu sende çok iyi biliyorsun. Senin için resmen peygamber sabrı var diyorlar. Bunu yapabilmenin en büyük  sebebi insanları gerçekten anlamaya çalışman ve anlayışla karşılaman. Hal böyle olunca da sabır taşı gibi oluyorsun. Maşallah.

Sen konuşmayı hiç sevmiyorsun!

Sen konuşmaktan nefret eden bir insansın. Bir ortamda ilginç bir şekilde konuşmaz sadece insanları dinlersin. Bunu nasıl yapabildiğini insanları anlamaya çalışıyor. Ama seni yapın gereği konuşmaktan hoşlanmıyorsun. Dinlemeye odaklanıyorsun. Genelde çok yakın olduğun insanlar ile iletişim kurarsın. Onda bile çok az konuşursun. Az ve öz konuşmayı seviyorsun. Belki senin için bu çok normal geliyor. Fakat insanlar tarafından ilginç görünüyor. Çünkü millet olarak konuşmayı seven insanlarız. Böyle senin gibi susmayı seven insanlara alışkın değiliz. Belki de senin için iletişim sorunu var bile diyebilir. Ama öyle olmadığını çok iyi biliyorsun. Ve konuşmamaya devam ediyorsun. Gerçekten müthiş bir özelliğe sahipsin. Keşke bazı insanlarda senin gibi konuşmasa değil mi? Çünkü etrafta o kadar gereksiz konuşan insan var ki dinlenmeye gelmiyor. Zaten öyle insanların olduğu ortamlarda da çok bulunmuyorsun. Böyle konuşmama gibi ilginç bir özelliğe sahipsin. Bravo!!

Sen hiç ama hiç uyuyamıyorsun!

Sen hayatın boyunca geceleri uyumuyorsun. Nedenini sen de bilmiyorsun ama böyle bir özelliğin var. Uyumak sana oldukça gereksiz geliyor. Sanki hayatının akışını bozuyormuş gibi hissediyorsun. O yüzden gündüzleri yapmadığın bütün işleri gece hallediyorsun. İnsanlara bu durumu anlattığın zaman şaşırıyorlar. Nasıl yani uyuyamadan durabiliyor musun? gibi sorularla karşılaşıyorsun. Senin için günde 2 saat uyumak yeterli oluyor. Bunun fazlası senin için gerçekten gereksiz. Yok yani deniyorsun ama olmuyor. Uyuyamıyorsun. Belki de psikolojik olarak böylesin.  Bunu sen de pek bilmiyorsun. Ama böyle olmayı seviyorsun. Çünkü geceleri bütün işlerini hallediyorsun. Ve gündüzleri de geziyorsun. Müthiş bir olay gerçekten. Belki de bunu yapan tek insansın. Ama sağlık için ne kadar zararlı olduğunu biliyorsun değil mi? Çünkü bu kadar az uyku değil. Sağlıklı değil en azından. Ama sen kendini böyle daha iyi hissediyorsan bir şey diyemeyiz. Bu da senin ilginç özelliğin işte.

Sen acıyı hiçbir şekilde hissetmiyorsun!

Sen resmen acıyı hissetmiyorsun! Bu nasıl bir şey gerçekten kimse bilmiyor. Yani böyle ilginç bir  özelliğe sahip olmayı herkes ister. Ama o kadar şanslısın ki bu özelliğe sen sahipsin. Bu sebepten dolayı hiçbir şeyden korkun yok. Bu hayatta başına ne gelirse gelsin umurunda olmuyor. Genelde gülüp geçiyorsun. Hayat felsefen bu senin. E bizimde böyle bir özelliğimiz olsa biz de senin gibi rahat takılabilirdik. Başına gelen en acı olayda bile hissizleşebiliyorsun. Bu hem ruhani hem de fiziksel olarak geçerli bir durum. Çocukken düşsen dizin kanasa ağlamazdın. Ama senin yaşındaki çocuklar tabi bir yeri kanasa ağlamaktan helak olurdu Herkes senin bu haline şaşırıyordu açıkcası. Müthiş bir durum gerçekten. Sen de bununf farkındasın ve aklına eseni yapıyorsun. Bütün tehlikeli işlerde seni görüyorlar. Çünkü hem acıyı hissetmiyorsun hem de korkmuyorsun. Ama sen yine de dikkatli ol :)

Sen insanların ne düşündüğünü gerçekten harfi harfine tahmin edebiliyorsun!

Sen insanlar hakkında önceden ne hissediyorsan gerçekleşiyor. Resmen geleceği görüyorsun.Özellikle son zamanlarda bu olayı fazlasıyla yaşıyorsun. Bugün aklından bir şey geçirsen ertesi gün bir bakıyorsun aynısını yaşıyorsun. Bazen bu durumdan korkuyor kendinden şüpheleniyorsun. Zaten çok da normal bir durum değil. Bir arkadaşın sana yaşadığı bir olayı anlattığı zaman sen şaşıp kalıyorsun. Çünkü zaten sen bunu hissetmiştin. Ve aynı zamanda düşünmüştün de..  Kimi zamanda rüyalarında gördüklerinin harfi harfine tuttuğunu görüyorsun. Bu aslında gerçekten korkutucu bir durum. Ve sen de tedirgin oluyorsun. Bundan dolayı düşündüklerini dile getirmeye çekiniyorsun artık. Çünkü her zaman güzel şeyler olmuyor. Doğal olarak üzülüyorsun. Ve susmayı tercih ediyorsun. Böylesi ilginç bir özelliğe sahip olduğun için çok şanslı mısın tartışılır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1599
1461
555
472
312
230
173
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Apollonia corleone

acıyı hissetmiyorsun.E tabi gelen geçen vurdu en son nasır tuttu arada bir de kendim vuruyorum hissetmiyorum öyle

Zeynep Karabaş

Sen konuşmaktan nefret eden bir insansın. Bir ortamda ilginç bir şekilde konuşmaz sadece insanları dinlersin. Bunu nasıl yapabildiğini insanları anlamaya çal... Devamını Gör

Omeryıgıt Gul

doğru cıktı hiç gonuşmuyom