Görüş Bildir
Haberler
Bu 10 Soruyu Cevapla, Sana Hak Ettiğin Değeri Söyleyelim!

etiket Bu 10 Soruyu Cevapla, Sana Hak Ettiğin Değeri Söyleyelim!

Hak ettiğin değeri görmüyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsiyetini söyle bakalım

1. İlk olarak, şu an bir sevgilin var mı?

2. Peki bir insanda olması gereken en temel özellik bunlardan hangisi?

3. Şimdi zor bir soru geliyor.. Daha önce hiç aldatıldın mı?

4. Peki bu hayatta gerçekten güvendiğin kaç kişi var?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Dünyayı iyiliğin kurtaracağına inananlardan mısın?

6. Arkadaş ortamında sen hangisisin?

7. Sence insanlar gerçekten hak ettiğini mi yaşar?

8. Senin en büyük korkun bunlardan hangisi?

9. Peki mantığın mı duyguların mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Ve son olarak, bu sözlerden birini seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen her şeyin fazlasını hak ediyorsun!

Sen gerçekten her şeyin fazlasını hak ediyorsun. Çünkü senin kalbinde kötülüğe hiç yer yok. Herkesin iyiliğini düşünüyorsun. Ve bunun için de uğraşıyorsun. Hiç ama hiç gocunmuyorsun.  Elinden gelenin fazlasını yapmaya her zaman hazırsın. Genelde böyle olduğun için insanlar tarafından çok üzülüyorsun. Senin değerini bilmeyen insanlar var. Ama sen ne olursa olsun olduğun gibi davranmaya devam ediyorsun. Hayata karşı hem iyimser hep güzel bakmayı başarıyorsun. Çünkü bu sensin, senin kişiliğin bu. Bunu sende çok iyi biliyorsun. Hayallerin için elinden geleni yapıyorsun. Sürekli çabalıyorsun. Daha mutlu olabilmek için çok ama çok uğraşıyorsun. Aslında etrafındaki herkes bunun farkında. Ama ne yazık ki seni çekemeyen çok fazla insan var. Senin bu çabanı görüp seni engellemeye çalışan bir sürü kişi. Ama sen bunlara aldırış etmeden ve yine iyilik ile yaklaşarak devam ediyorsun hayatına. Senin için mutluluk bu. İnsanları kırmadan yoluna devam etmek. Keşke herkes senin gibi olabilse. O yüzden sen her şeyin en en güzelini hak ediyorsun!

Sen hak ettiğinin fazlasını hak ediyorsun!

Çünkü sen gerçekten müthiş bir insansın. Hayattaki başarın, cesur oluşun ve güler yüzünle çok şey hak ediyorsun. Şu an hak ettiğin değer sana az kalıyor yani. Daha fazlasını görmen gerekir. Çünkü sen inanılmaz bir insansın. O kadar yardımsever bir insansın ki herkes senin mutluluğunu istiyor. Herkesin yardımına koşuyorsun. Herkesi çok seviyorsun ve bunu fazlasıyla hissettiriyorsun. Bunu nasıl başarıyorsun? İnsanlar sana gerçekten hayran kalıyor. Şu an hayatından çok memnunsun. Çünkü her şey yolunda gidiyor. Tüm sevdiklerin senin yanında. Ama bazı durumlar var ki seni çok üzüyor. İşte bunları hiç ama hiç hak etmiyorsun. Çünkü sen çok özel bir insansın. Herkes senin değerini bilmeli ve ona göre davranmalı. Gerek okul hayatında gerek iş hayatında da oldukça başarılısın. Ailen ve diğer insanlar seninle gurur duyuyor. Ama sen bunların çok daha fazlasını hak ediyorsun!

Sen artık mutlu olmayı hak ediyorsun!

İnsanlar senin değerini gerçekten bilmiyorlar. Neden böyle olduğunu sende anlamıyorsun. Çünkü sen hep onlar için hep daha iyisini düşünüyorsun. Hep daha iyi olması için elinden geleni yapıyorsun. Ama üzülen taraf hep sen oluyorsun. Artık sen de kendi köşene çekilmişsin. Çünkü bunların hiçbirini hak etmediğini düşünüyorsun. Ve çokta doğru düşünüyorsun. Çünkü sen mutluluğu hak ediyorsun. Artık bir şekilde karşılığını almak istiyorsun. Her ne kadar elinden geleni yapsan da bir türlü anlamıyorlar değil mi? Sen onları boşver artık. Hayatına seni gerçekten anlayan ve değer veren insanlar almalısın. O zaman çok daha mutlu olacağını görürsün. Ve böylece hak ettiğin değeri fazla fazla alacağını da göreceksin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
937
468
192
102
64
40
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
irem güneş

Sen her şeyin fazlasını hak ediyorsun! sadece onedio böyle düşünüyor

Tilkisever

hak ettiğinin fazlasını hak ediyorsun derken... yani hak ettiğimin fazlasını hak ediyorsam hak ettiğim ikinci değer oluyor... yani ondan da fazla olmalı... d... Devamını Gör

Onur

Sen hak ettiğinin fazlasını hak ediyorsun! Çünkü sen gerçekten müthiş bir insansın. Hayattaki başarın, cesur oluşun ve güler yüzünle çok şey hak ediyorsun. Ş... Devamını Gör