Görüş Bildir
Haberler
Bu 10 Soruluk Öfkelenirim/Öfkelenmem Testine Sen Hangi Duygunun Esirisin?

etiket Bu 10 Soruluk Öfkelenirim/Öfkelenmem Testine Sen Hangi Duygunun Esirisin?

Sana verdiğimiz hikayelerin başına geldiğini düşün ve bu durumlarda öfkelenir misin yoksa öfkelenmez misin cevap ver. Verdiğin cevaplara göre de ne tür bir ruh hastası olduğunu öğren! 

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İş yerinde birlikte çalıştığın ve samimi olduğun bir arkadaşının sana maaşı konusunda yalan söylediğini öğrendin. Aslında aynı pozisyondasınız ve hiçbir farkı yok. Bu durumu öğrenince öfkelenir misin?

2. Erkek/Kız arkadaşının senden habersiz eski sevgilisiyle görüşüp kahve içtiğini öğrendin. Bu durumda?

3. Birinden borç aldın ve 6 ay sonra geri ödeyeceğini söyledin. Aradan 2 ay geçti ve senden borcunu ödemeni istiyor?

4. Erkek/Kız arkadaşınla 1. yıl dönümünüz geldi. Sen ona sürprizler hazırlarken onun bunu unutmasına ve iş yemeğine gitmesine öfkelenir misin?

5. Flört ettiğin kişiyle daha adını koymadığınız bir ilişkiniz var. Birbirinizle güzel vakit geçiriyor, eğleniyorsunuz. Sonrasında sana gelip başka biriyle konuştuğunu söylüyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Erkek/Kız arkadaşın sana haber vermeden aniden ailesiyle seni tanıştırmaya götürüyor. Kendini bir anda onların evinin önünde buluyorsun. Bu durumda sevgiline öfkelenir misin?

7. Çalıştığın yerde çok büyük bir hata yaptın ve patronun sana herkesin ortasında iğneleyici laflar söyledi. Bu durumda patronuna öfkelenir misin?

8. Yakın arkadaşının seni Instagram hesabından takip etmeyi bıraktığını gördün. Nedenini sorduğunda ise sana erkek/kız arkadaşının kafasına göre çıkardığını söylüyor. Bu duruma öfkelenir misin?

9. Arkadaşlarınla birlikte hafta sonu kafa dinlemek için kamp yapacağınızı kararlaştırdınız. Karara göre de cuma akşamdan yola çıkacaksınız. O gün geldiğinde arkadaşlarından ikisi son anda gelemeyeceğini söyledi. Bu duruma öfkelenir misin?

10. Son olarak, uzun zamandır görmediğin ve pek de hoşlanmadığın bir kişiyle karşılaştın. Muhabbet esnasında şakayla karışık sana 'görmeyeli ne kadar çok kilo almışsın ya' dedi. Bu duruma öfkelenir misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen yalnızlık duygusunun esirisin!

Bu öfke testine göre seni etkisi altına alan ve hayatını yönlendiren duygu şu anda yalnızlık! Kendini çoğunlukla yalnız hissediyor ve içine kapanıyorsun. Sevdiklerinle konuşmak bile bazen sana keyif vermiyor. Belki karşındaki insanların seni anlamadığını düşünüyorsun. O yüzden muhabbet edebilmek bile sana eziyetmiş gibi gelebiliyor. Kendi başına olmak, düşünmek ve yorumlamak seni daha iyi hissettiriyor. Duygularını birileriyle paylaşmak istemiyorsun. Düşündüğün veya hissettiğin şeyleri tek başına yaşamak istiyorsun. Bu da senin yalnız olduğunu ya da olmak istediğini gösteriyor. Hayatına kolay kolay insan almıyorsun. Eğer alacaksan fazlasıyla temkinli davranıyorsun. Kalabalığı sevmiyor, sakin ortamlarda olmaktan keyif alıyorsun. Kendi alanına kimsenin girmesine izin vermiyorsun. Bu bazen seni iyi hissettirse de bazen de kötü hissettirebiliyor. İnsanların ne düşündüğü ya da söylediği pek umrunda değil. Yani bir şeyler anlatıyorlar ama boşluğa söylüyorlar gibi hissediyorsun. O yüzden sen yalnızlık duygusunun esiri altındasın...

Sen kaygı duygusunun esirisin!

Bu öfke testine göre sen kaygı çekme duygusunun esiri altındasın. Hayatını yönlendiren ve bedenini etkisi altına alan bu duygu peşini bırakmıyor. Her olayda veya düşüncede olayların en kötüsünü düşünüyor ve ne yapacağını bilemiyorsun. İnsanlar zaman zaman bu dönemlerden geçer ve geleceğini düşünmekten kendini alıkoyamaz. Sen de son zamanlarda bir panik halindesin. Sürekli karamsarlığa odaklanıp, kendini dibe çekiyorsun. Belki de fark etmeden hayatını bu duyguyla şekillendiriyorsun. Yaşadığımız olumsuz şartlar psikolojik olarak hepimizi etkiledi aslında. Kimimiz kendimizi kontrol edebilirken kimimiz de bu akıntıda sürüklenip gidiyoruz. Ortada hiçbir şey yokken, hayatında olan olayları ve kendini sorgularken bulabiliyorsun. Yani sürekli bir düşünce halindesin ve bundan kaçamıyorsun. Bir anın bir anını tutmuyor. Sık sık duygu değişikliği yaşayabiliyorsun. Akışa bırakmak yerine bazı şeyleri takıntı haline getirebiliyorsun. Söylenilen tek bir söz senin gününü veya bütün haftanı etkileyebiliyor. O yüzden seni etkisi altına altına alan duygu şu anda kaygı diyebiliriz...

Sen gurur duygusunun esirisin!

Bu öfke testine göre sen gurur duygusunun esiri altındasın! Senin hayatında kendi düşünce yapın, kararların ve prensiplerin var. Bunların dışına çıkmak istemiyorsun. Bu aslında kendini bilmekle alakalı diyebiliriz. Kimsenin yönlendirmesine, hayatına müdahale etmesine ihtiyacın yok. Eğer bir yola baş koyduysan oradan geri dönmezsin. Emin adımlarla yoluna devam edersin. Mantıkçısın ve her şeyi kafanda oturtup, ona göre hareket edersin. Laubali ve samimiyetsiz insanlardan hiç hoşlanmazsın. Mümkün olduğunca aranıza mesafe koyarsın. Hayata, insanlara veya fikirlere karşı olan tavrın her zaman nettir. Kimseye eyvallahı olmayan ve şu hayatta karakterinden hiçbir zaman ödün vermeyen bir insansın. Bu senin için her zaman çok önemlidir. O yüzden senin hayatını etkisi altına alan duygu kesinlikle gururdur..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
404
77
66
62
34
31
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Sen yalnızlık duygusunun esirisin!

Nihat Baran

Jeieijejskkeje

Severus Snape

Yalnızlık duygusunun esiri..