Görüş Bildir
Haberler
Bu 10 Soruluk Genel Kültür Testine Göre Sayısalcı mısın Yoksa Sözelci mi?

etiket Bu 10 Soruluk Genel Kültür Testine Göre Sayısalcı mısın Yoksa Sözelci mi?

Bu 10 soruluk genel kültür testi senin bilinçaltına inerek aslında hangi beyin lobunun daha aktif olduğunu test edecek. Hem zeka hem de IQ soruları içeren bu genel kültür testinde bakalım sonuç ne çıkacak?

Eğer merak ediyorsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangisi tarihteki Türk devletlerinden biri değildir?

1. Hangisi tarihteki Türk devletlerinden biri değildir?

2. Aşağıdaki cümlelerden hangisinin öznesi, sıfat tamlamasından oluşmaktadır?

3. Türkiye’nin en eski şehri hangisidir?

4. 2018 yılında ismi açıklanan ve Türkiye’nin ilk genel amaçlı helikopterinin ismi nedir?

4. 2018 yılında ismi açıklanan ve Türkiye’nin ilk genel amaçlı helikopterinin ismi nedir?

5. Kurduğu okulun girişine "Matematik Bilmeyen Giremez" yazdıran matematikçi kimdir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Thales Matematik Müzesi hangi ilimizdedir?

6. Thales Matematik Müzesi hangi ilimizdedir?

7. Türkiye'nin yüz ölçümü en büyük olan komşusu hangisidir?

8. Hangi bitki buğdaygiller ailesinden değildir?

9. Elektrik akımı ölçü birimi bunlardan hangisidir?

10. "Fe" hangi elementin simgesidir?

10. "Fe" hangi elementin simgesidir?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sayısalcısın!

Sayısalcısın!

Sen tam bir sayısalcı beynine sahipsin!! Yani beyninin sol tarafı daha gelişmiş durumda diyebiliriz. Rakamlarla aran o kadar iyi ki her şeyde mutlaka kullanıyorsun. Bir şey düşünürken veya hafızanda tutmaya çalışırken bunları sayılarla kodlayarak hafızanda tutuyorsun. Her zaman olayların neden sonuç ilişkisini analiz ederek hareket ediyorsun. Mantığına yatmayan hiçbir şeyi kabul etmiyorsun. Mutlaka senin için bir açıklaması olması gerekiyor. Analiz etmek senin hayatının bir parçası haline gelmiş. Kendi kafanda bir sürü analiz yapıyorsun. Gerek ilişkilerinde gerek işinde gerek başka bir durumda. Sayısal verilerle uğraşmak senin en sevdiğin şeylerden biri. Hayata tamamen matematik gözüyle bakıyorsun. Bu işin matematiğini çözdüğünde senin için her şey çok daha kolay oluyor. Ezberden ziyade, kafanın içinde soruna çözüm getirmeyi ve aklına yatmasını istiyorsun. Analitik zekan oldukça gelişmiş durumda diyebiliriz. Bu yüzden net bir şekilde sayısalcı bir beyne sahipsin.

Sözelcisin!

Sözelcisin!

Sen tam olarak sözelcisin! Sözcüklerle, insan iletişimiyle ve tarihle çok ilgili bir insansın. Bu da seni sosyal alanlarla da oldukça başarılı bir insan yapıyor. Hatta ikna kabiliyetin o kadar güçlü ki sana karşı çıkabilene gerçekten helal olsun! Olayları yorumlamak ve her şeyden bir anlam çıkarmak senin karakterinin bir parçası haline gelmiş. İnsanları çok iyi analiz ediyor, istediğini verebiliyorsun. Bu durum seni birçok alanda başarılı kılıyor. Kendinin farkındasın ve öz güvenin oldukça yüksek. Sanatsal şeylere olan ilgin de oldukça fazla diyebiliriz. Gerek müzik kulağın gerek görsel olarak tarzın hep dikkat çekecek nitelikte. Gerek kıyafet tarzın gerek müzik tarzın her zaman beğeniliyor. İnsanlara liderlik etmeyi de seven bir yanın var. Sözlerinle onları etkileyebiliyor, yönlendiriyorsun. Bu senin yaşam tarzın haline gelmiş açıkçası. Farkında olmadan bir ortamın muhabbetini bile yönlendirebiliyorsun. Söylenilen her şeyi çok çabuk kavrayarak ortaya yaratıcı işler çıkarabiliyorsun. Hayal gücün o kadar kuvvetli ki seninle her şey daha da güzelleşiyor. İşte bu yüzden sen net sözelci bir beyne sahipsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
698
213
160
126
60
46
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Armağan Yıldız

Sözelciyim ama sayısalcısın dedi 🤷‍♀️😂

Berna

Sayısal

beno sher

ea ama sayısal cıktı