Görüş Bildir
Haberler
Bu 10 Soruda Senin Gerçek Kimliğini Söylüyoruz!

etiket Bu 10 Soruda Senin Gerçek Kimliğini Söylüyoruz!

Bu 10 soruyu cevapla senin gerçek kimliğini ortaya çıkaralım! 

Haydi başla;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Söyle bakalım, daha önce sevdiğin bir insanı hiç aldattın mı?

4. Peki sana ömrün boyunca bitiremeyeceğin bir para teklifi etsek ama karşı cinsten biriyle aşk yaşayamayacağını söylesek, kabul eder misin?

5. Kendine bir konuda iyilik yapacak şansın olsaydı hangi iksiri tercih ederdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Genelde yalnız kaldığın zamanlarda daha çok neyi düşünürsün?

7. Senin için bir ilişkide önemli olan esas nokta bunlardan hangisidir?

8. Peki bu yerlerden hangisinin senin ruhuna iyi geleceğini düşünüyorsun?

9. Hangisi senin için daha zor?

10. Ve son olarak, bu ünlülerden hangisiyle ıssız bir adada yalnız kalmayı isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen aslında kendini tanıyamıyorsun!

Sen aslında kendini hiçbir zaman tanımadığını düşünen bir insansın. Zaman geçtikçe ve insanlarla arandaki ilişki farklılaştıkça sürekli değişen bir şeylerin olduğunu görüyorsun. Kendine göre kuralların olmasına rağmen çoğu zaman bunu çiğniyorsun. Etrafındaki insanlara bu yanını belli etmesen de kendin ile baş başa kaldığında çok düşünüyorsun. Özellikle geceleri hayata dair, geleceğe dair ne yapacağın hakkında tereddüt ediyorsun. Bazı şeyler seni içten içe korkutuyor gibi. Dışarıdan o korkusuz, cesur ve güler yüzlü suratının aslında içinde neler yaşadığını kimse göremiyor. Çünkü bu gibi durumları insanlarla paylaşmayı çok sevmiyorsun. En yakın arkadaşlarına bile anlatmadığın bazı noktalar var. Bu insanlara olan güven probleminden de kaynaklanıyor. Sen onlara ne kadar güveniyormuş gibi yapsan da aslında içten içe güvenmediğin noktalar oluyor. Bu da aranızda kocaman bir çizginin olduğunu gösteriyor. Bu çizgiyi aşmamaya özen gösteriyorsun. Aşk konusunda da son zamanlarda epey bir durulmuşsun. Karşına gerçekten seven birinin çıkabileceğini düşünmüyorsun. Çünkü bu zamana kadar birlikte olduğun kişiler seni hayal kırıklığına uğrattı. Hem de hiç beklemediğin insanlardan hiç beklemediğin şekilde darbe aldın. Tabii ki de karşı cinsle flört ediyorsun. Ama işin ciddiye binmesi seni içten içe korkutuyor gibi. Ama sana şunu söyleyelim; her insan aynı değildir. Bir şeyler hissettiğin kişiye şans verebilirsin. Belki de hayatının aşkını bulacaksın. Kendini olumsuz olaylara kaptırmadan sadece bunlardan ders çıkararak yoluna devam etmelisin. Bizden söylemesi.

İçinde yaşattığın farklı bir kişilik var!

Senin içinde kimseye göstermediğin gizli bir kişiliğin var. Etrafındaki insanlarla çok fazla muhabbet etmezsin. Eğer onlar senin yanına gelirse, bir şey sorarlarsa konuşursun. Kendi içine kapanmış bir insansın. Her ne kadar insanlarla konuşmasan bile aslında her detayı kafayı takıyorsun. En yakın olduğun insanlar da dahil olmak üzere. Dışarıdan ciddi görünen bir yapın olsa da içinde gizli kalmış kırılgan bir çocuk var. Bu yanını sadece seni gerçekten çok iyi tanıyan ve seven insanlar bilir. Aslında bunların altında yatan kocaman bir korku var. Bu sorun seni, yapmak istediğin şeylerden genelde alıkoyuyor. 'Acaba dışarıdan insanlar benim hakkımda ne düşünüyor?' diye düşünmekten bazı şeyleri kendince kısıtlamışsın. Kendini dışarı kapatmış, içindeki çocuğa söz dinlettirmeye çalışıyorsun. Aşk konusunda da oldukça çekingensin. Çünkü kendi içinde yaşadığın tüm bu çelişkiler duygularına yansımış durumda. Birine karşı ne kadar bir şeyler hissedersen hisset, hiçbir zaman onu dile getiremiyorsun. Korkuların sana engel oluyor. Yaşamak istediğin güzel günler sana göre çok uzakta gibi duruyor. Ama kendini tam anlamıyla açtığın zaman her şeyin yoluna gireceğini sen de çok iyi biliyorsun. Yapman gereken aslında her şeyi geride bırakıp, korkularının üzerine gitmek. Kendinde bunu yapacak cesareti bulduğun an senin için aşk kaçınılmaz olacak.

İçinde fırtınalar kopuyor!

Sen dışarıdan inanılmaz eğlenceli, insanları umursamayan ve kendi halinde takılan bir insan gibi gözüksen de içinde fırtınalar kopuyor. Aslında bu içinde kopan fırtınanın asıl sebebi geçmişte yaşadığın ve geri dönüşü olmayan şeyler. Bunun üstesinden nasıl geleceğini hiçbir şekilde bilmiyorsun. Bazen her şeyin değiştiğini, tüm olan biteni unuttuğunu düşünsen de bazı anılar gün yüzüne çıkabiliyor. İşte tam da böyle zamanlarda  kendine engel olamıyorsun. Yalnız kaldığında olan biten her şeye çok kızıyorsun. Öyle bir öfkeleniyorsun ki, sonrasında çok şaşırıyorsun. Ertesi gün mutlu kalktığında bile gün içerisinde duygu karmaşası yaşayabiliyorsun. Bu gelgitlerin çok fazla oluyor. Böyle olunca da kendini fazla yıpratıyorsun. Bazen bunların üstesinden gelebilmek için yeni bir sayfa açmaya karar veriyorsun. Açmak istediğin bu sayfada sadece mutlu olmak istiyorsun. Fakat gerçekten mutlu olmak. O dışarıdan görünen eğlenceli ve umursamaz insanı gerçek anlamıyla yaşatmak istiyorsun. Buna başaracağına inanıyoruz. Sen yeter ki inan. Aşk konusuna gelince de kimseye bağlanamıyorsun. Belki de bağlanmak istemiyorsun. Çünkü özgür ruhlu bir insansın. Bir başkasının buna engel olması seni çileden çıkartmaya yetiyor. O yüzden hayatına girecek kişinin senin gibi oması çok önemli.

Sen çok farklı bir insansın!

Sen sevdiklerine içten içe çok bağlı bir insansın. Bunu onlara çok gösteremiyorsun. Çünkü bunu gösterdiğin zaman seni kırabileceklerini, üzebileceklerini düşünüyorsun. Anlayacağın, içindeki duyguları tam anlamıyla yaşayamıyorsun. Etrafındaki insanlar seni gördüğünde bir enerji alırlar. Bu enerjinin sebebi aslında senin içinde yaşattığın o sevgiden kaynaklanıyor. Her ne kadar onlar bunu anlamasa da bunun en büyük sebebi senin sevgin. Sevginin gücünü burada da görebilirsin. Senin daha çok insanlar tarafından saygı duyulmak istemen sevginin önüne geçiyor. Çünkü her zaman güçlü bir karaktere sahip olmak istiyorsun. Bu durum seni daha güvende hissettiriyor. İnsanların senin hakkında kolay kolay yorum yapmalarını istemiyorsun. Aslına bakarsan, bunun bir diğer sebebi de eleştirilere çok açık olmamandan kaynaklanıyor. Aşk konusunda baskın taraf olmayı istiyorsun. Karşındaki insanın fikirlerine saygı duyarsın ama son sözü mutlaka sen söylemelisin. O yüzden hayatına giren kişilerle de çok anlaşamadığını söylemeliyiz. Bir gün karşına öyle bir insan çıkacak ki senin bütün tabularını yıkacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
769
239
89
78
52
42
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Insan

ilk defa bi onedio testi bu kadar dogru olabilirdi

Hilal

ilginç.. ilk defa neredeyse hepsi doğru olan bir sonuçla karşılaşıyorum. onedio aferim

Aleyna çakıl

ilk defa bu kadar şaşırdım tam yaşadığım şeyleri söyledi