Görüş Bildir
Haberler
Bozcaada'dan Sonra Gökçeada Koyları da Kurtuldu

Bozcaada'dan Sonra Gökçeada Koyları da Kurtuldu

Deniz Gök
18.11.2016 - 19:31 Son Güncelleme: 18.11.2016 - 22:49

Bozcaada’nın Sulubahçe ve Habbele koyları ihalelerinin iptalinden sonra Gökçeada’daki Gizli Liman ve Laz Koyu’nun bu ay yapılacak olan ihalelerinin de iptal edildiği öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bozcaada’nın Sulubahçe ve Habbele koylarının ihaleye çıkarılmasının duyulmasıyla vatandaşlar sosyal medyada tepkilerini dile getirmiş ve “#bozcaadabizim” etiketi altında çok sayıda mesaj paylaşmıştı.

Bu tepkiler üzerine bakanlık da geri adım atmış, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, ihalelerin iptal edildiğini açıklamıştı.

Diken'in haberine göre Gökçeada’nın MHP’li belediye başkanı Ünal Çetin, 21 Kasım’da yapılması planlanan Laz Koyu ve 22 Kasım’daki Gizli Liman ihalelerinin iptal edildiğini söyledi.

3 yıllığına işletmelere kiralanacaktı

3 yıllığına işletmelere kiralanacaktı

İhaleler iptal edilmeseydi bu koylara sosyal tesis amaçlı yapılaşma izni verilmesi ve 3 yıllığına özel şahıslara devredilmesi gündeme gelecekti.

9 bin 858 metrekarelik Laz Koyu'nda, 2 adet 6 metrekarelik büfe, 2’şer adet tuvalet, soyunma kabini, duş, 2 adet gölgelik, şemsiye ve şezlong alanı ihalesi yapılacak ve 3 yıl süreyle işletilecekti. 

İhalenin yıllık muhammen bedeli 30 bin 191 liraydı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

52 bin 229 metrekarelik Gizli Liman Koyu'nda ise 4 adet 6'şar metrekarelik büfe, 4 adet bay/bayan duş, 4 adet bay/bayan tuvalet, 4 adet bay/bayan soyunma kabini, 5 adet cankurtaran kulesi, şemsiye ve şezlong alanı yapılacak ve 3 yıl süreyle işletilecekti. İhalenin muhammen bedeli, yıllık 123 bin 783 liraydı.

Diken ve Sözcü

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
19
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gökhan gök

İyi bari eğer tepki gösterirsek hükümetin popomuzu satmaya çalışmasına engel olabileceğimizi öğrendik.

atlas kadar

Yazık oldu.

AL PACİNO

Niye yazık oldu o canım gizli limanı zaten haşemalılarla doldurarak içine sıçtınız zaten, herhalde limana mesçit falanda açardınız. Yıllar evvel İstanbuldan ... Devamını Gör