Görüş Bildir
Haberler
Bomba Gibi Dönüyor! Söz Dizisinin 3. Sezonunda Kadroya Dahil Olan Ünlü İsimler

Bomba Gibi Dönüyor! Söz Dizisinin 3. Sezonunda Kadroya Dahil Olan Ünlü İsimler

Söz Dizisi, 3. sezona bomba gibi isimlerle dönüyor. Bu isimler kimmiş, gelin birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Deniz Baysal (Savcı Derya)

1. Deniz Baysal (Savcı Derya)

Söz dizisine yeni katılan oyuncu, Derya karakterine hayat verecek. Derya dizide bir Cumhuriyet Savcısı'nı canlandırıyor. Okulu birincilikle bitiren Derya, doğuda teröristlerle ilgili girdiği davalarda görev yaparak derece kazanmıştır.

Derya ülkenin içinde bulundu bu zamanda korkusuz olmanın ve terör örgütlerinin üzerine gitmenin ne kadar önemli olduğunun farkındadır ve terörün en yoğun kendini hissettirdiği Karabayır’a tayin ister. Derya çok deneyimli bir savcı değildir, mesleğinin başındadır ama suçluyu ve masumu yüzüne bakınca ayırt edecek kadar deneyimlidir.

2. Sarp Akkaya (Dragon Ratkoviç)

2. Sarp Akkaya (Dragon Ratkoviç)

Sarp Akkaya’nın hayat vereceği 'Dragan Ratkoviç', doksanlı yıllarda bir ülkedeki iç savaş sırasında birçok Müslüman’ın katledildiği eylemlerin baş sorumlusudur. Yurt dışında yabancı devletler tarafından eğitilip, yine onlara hizmet etmesi için yetiştirilmiştir.

Kadın, çocuk, yaşlı demeden karşısına çıkan her insanı kesip biçmiş, kurşuna dizdirmiş azılı bir katildir. ‘Kasap’ lakabı da buradan gelmektedir. Dragon ülke güvenliğini tehdit edecek hain bir plan için Türkiye’dedir.

3. Ece Çeşmioğlu (Melisa Yılmaz)

3. Ece Çeşmioğlu (Melisa Yılmaz)

‘SÖZ’de, Ece Çeşmioğlu sürprizlerle dolu bir karaktere hayat verecek. Heyecan ve aksiyon dolu hikayesiyle yeni sezona da damgasını vuracak olan ‘Söz’ dizisinde Çeşmioğlu, Melisa karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Melisa karakteri ile ilgili pek bilgi yok.

4. Selin Deveci (Nadya)

4. Selin Deveci (Nadya)

Söz dizisine yeni sezonda katılan Kasap Dragon Kadkoviç’in sevgilisi bu karakter.

5. Mine Çayıroğlu

5. Mine Çayıroğlu
  • Mine Çayıroğlu’nun canlandırdığı ‘Nisan’ karakteri, Türkiye’de ve yurt dışında faaliyet gösteren bazı terör örgütlerinin gizli liderinin zengin kızıdır.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Atsız Karaduman

6. Atsız Karaduman

Atsız Karaduman’ın henüz nasıl bir rol ile diziye dahil olacağını öğrenemedik. İki ihtimal öngörüyoruz: İlki -ki bu bizce en kuvvetlisi-, malum Üsteğmen Yavuz artık yer altına indi. Öldü sanıldığı için bir süre gizli kalacağından ‘Yalnız Kurt’ istihbaratta görev yapacak. Hal böyle olunca da Atsız Karaduman’ın devlet kanadında yer alan derin ve görmüş-geçirmiş bir karakteri oynaması daha mümkün. Bir diğer ihtimal ise, yurt dışında yabancı devletlerin eğittiği Dragan Ratkoviç’in o yurt dışında ki akıl hocalarından biri olması..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
8
5
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın