Görüş Bildir
Haberler
Blazer Ceket ile Tamamlanan 9 Kombin

etiket Blazer Ceket ile Tamamlanan 9 Kombin

Pimood
24.03.2014 - 01:50 Son Güncelleme: 28.04.2022 - 13:04

Blazer ceket mevsimi geldi!

Mart ayının son haftasına girmiş bulunmaktayız. Güneşin bulutların arasından kendini gösterdiği bugünlerde, havaların da ısınmasıyla birlikte kabanları üzerimizden çıkardık. Tekrar giyer miyiz bilinmez ama, benim için blazer ceket mevsimi gelmiştir. 

Trend listelerinden hiç düşmeyen blazer ceketler, günlük sokak stiline çok kolay adapte edebileceğimiz parçalardan. Her türlü kombine ayrı bir şıklık katan blazer ceketler, jeanlerle, eteklerle ve kumaş pantolonlarla rahatlıkla giyildiği gibi, elbiselerin üzerine tercih edilenler ise kıyafeti bambaşka bir havaya sokmakta. Özellikle boyfriend veya skinny jeanlerin üzerine giyilenoversized blazer ceketler ise benim favorim. 

Her gardropta siyah başta olmak üzere, en az 2 tane blazer ceket bulunması ise, bu mevsimlerin kaçınılmaz kurtarıcı parçası. Tabi mevsim bahar olunca, siyah renkleri gece gezmelerine saklayıp, daha pastel tonlarda seçeceğiniz özellikle oversized blazer ceketlerle kombinlerinizi oluşturabilirsiniz.

2014 ilkbahar-yaz sezonu trend listesinde yer alan pastel tonları ceketlerine taşıyan trend avcıları, bazen de daha iddialı ve patlayan renklerden seçtikleri ceketlerle kombinlerini tamamlamışlar. Dünyaca ünlü bloggerların bahar günleri için tercih ettikleri renk seçimlerine ve kombinlerinebakmaya ne dersiniz? Sizin favori kombininiz hangisi oldu, çok merak ediyorum ve cevaplarınızı bekliyorum.

Kaynak: http://pimood.com/blazer-ceketle-tama...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mirror of Fashion

The Fashion Through My Eyes

Madame Julietta

Bang Bang Blonde

Yuzi Katrina

İçeriğin Devamı Aşağıda

A Fashion Love Affair

B* a la Moda

Style Scrapbook

Fashion Painted Dream

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın