Görüş Bildir
Haberler
BlackBerry Leap Tanıtıldı

BlackBerry Leap Tanıtıldı

Batuhan
03.03.2015 - 11:35
İçeriğin Devamı Aşağıda

BlackBerry, bu sabah gerçekleştirdiği etkinlikte, yeni tam dokunmatik ekranlı modelini tanıttı. İşte BlackBerry'nin fiziksel klavyesi olmayan en yeni modeli, BlackBerry Leap.

Samsung ve HTC kadar heyecan yaratmamış olsa da, BlackBerry 'de MWC 2015 kapsamındaki etkinliğinde güçlü bir akıllı telefon modelini tanıttı.

Özelliklerine bakıldığında Passport ya da Classic kadar güçlü olmayan akıllı telefon, görünüşe göre BlackBerry 'nin uygun fiyatlı bir modeli olacak.

Önünde 5 inç boyutta 720p HD çözünürlüklü IPS LCD ekranın yer aldığı BlackBerry Leap , 5x dijital zoom yapabilen 8 megapiksel arka kamerası ile Full HD video çekimleri yapabiliyor.

Pil ömrünün tam dolumda 25 saat olduğu belirtilen akıllı telefon, çıkarılamayan 2800 mAh bataryaya sahip.

16 GB depolama , 2 GB RAM , 128 GB kadar MicroSD kart desteği sunan akıllı telefonun içerisinde, Qualcomm 'un artık biraz eskidiğini söyleyebileceğimiz 1.5 Ghz hızda 4 çekirdekli Snapdragon S4 Plus MSM8960 işlemcisi yer alıyor.

Selfie severlerinde düşünüldüğü BlackBerry Leap , önünde HD video kaydı ve 3x dijital zoom özelliği sunan 2 magapiksel kamera ile başarılı selfieler yakalayabilir.

Muhtemelen Snapdragon S4 Plus nedeniyle Wifi AC desteği olmayan akıllı telefon, 4G LTE desteğine sahip.

9.5 mm kalınlıkta ve 170 gram ağırlıkta olan telefonun çıkış tarihi ve fiyatı açıklanmazken, BlackBerry Leap belirtilene göre BlackBerry 'nin gençlere yönelik tam dokunmatik ekranlı bir modeli olacak.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/blackberry-lea...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0