Görüş Bildir
Haberler
Bize Nasıl Bir Tatil İstediğini Söyle, Sana En Uygun Tatil Beldesini Söyleyelim!

etiket Bize Nasıl Bir Tatil İstediğini Söyle, Sana En Uygun Tatil Beldesini Söyleyelim!

Herkesin tatil yapma şekli farklı. Peki sen nasıl bir tatilden hoşlanıyorsun? Sevdiğin tatil tarzını anlat, sana en uygun tatil beldesi neresi söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Önce tatili nasıl geçirmek istersin onu öğrenelim...

2. Peki tatilde nasıl aktiviteler senin tarzın?

3. Her plajımız ayrı güzel ama senin plaj tercihin ne?

4. Gittiğin tatil beldesinde senin için ne olmazsa olmaz?

5. Konaklayacağın yerle ilgili de bir soru da soralım. Konaklayacağın yer nasıl olmalı?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Gittiğin tatil beldesinde canlı müzik olmalı mı?

7. Yemek sorusu sormazsak olmaz. Tatilde nasıl besleniyorsun?

8. Son bir soru daha. Tatilin ne kadar sürüyor?

Sen Kalkan'a gitmelisin!

Sen Kalkan'a gitmelisin!

Senin aradığın doğayla iç içe bir tatil. O yüzden Kalkan tam senlik. Doğal güzellikleri ve muhteşem manzaralarıyla Kalkan'a doyamayacaksın. Tatilde sen öyle bangır bangır müziğe, sürekli eğlenceye hiç gelemiyorsun. Senin tatilden anladığın tek şey sessizce oturmak ve dinlenmek. O yüzden sana Kalkan çok iyi gelecek, inanıyoruz! Kalkan'da sana uygun çok şey var. Doğa yürüyüşleri yapabilir ve yeşile doyabilirsin. Tabii Kalkan'da sadece doğa yok, mis gibi bir deniz de var. Buraya gittiğinde sessiz plajlarda yüzebilir, gün batımının keyfini yaşayabilirsin. Tatilde sakinlik arıyorsan adresin Kalkan olmalı!

Sen Fethiye'ye gitmelisin!

Sen Fethiye'ye gitmelisin!

Macera arayanların adresi Fethiye, senin için de ideal beldelerden. O yüzden sen tercihini Fethiye'den yana kullanabilirsin. Adrenalin tutkunları için Fethiye'de çok seçenek var. Yamaç paraşütü yapabilir ve Ölüdeniz'i yukarıdan izleyebilirsin. Benim havada işim olmaz diyorsan da dalış yaparak su altı dünyasını keşfedebilirsin. Yani Fethiye'de aktivitelerle dolu tatil yapmak isteyenler için çok seçenek var. Senin tatil anlayışın oturup dinlenmek olmadığı için Fethiye tam senlik diye düşünüyoruz!

Sen Bodrum'a gitmelisin!

Sen Bodrum'a gitmelisin!

Bodrum demek eğlence demek, bunu hepimiz biliyoruz. Sen de bir sosyal kelebek olarak bir yere tatile gideceksen burası elbette Bodrum olmalı. Bodrum'da her an hareketli geçiyor, çünkü bir sürü sosyal aktivite var. Bodrum'a gittiğinde gün içinde plajda yüzebilir, akşamları ise hareketli caddelerin tadını çıkarabilirsin. Burada sadece eğlence yok elbette, lezzetli yemeklerin yapıldığı restoranlar da var. Ayrıca sevdiklerine hediyeler almak için birçok dükkan da bulman mümkün.

Sen Göcek'e gitmelisin!

Sen Göcek'e gitmelisin!

Göcek, yatlarıyla ünlü bir tatil beldesi. Yat tatili isteyenlerin tercih edebileceği Göcek beldesine gittiğinde yat turlarına katılarak kimsenin olmadığı eşsiz güzellikteki koylarda yüzmenin keyfine varabilirsin. Saklı güzellik olarak nitelenen bu koylara aşık olacağın kesin! Göcek'te katıldığın tekne turları hem dinlenmeni hem de eğlenmeni sağlayacak. Göcek'in muhteşem doğa manzaraları eşsiz bir tatil deneyimi yaşamanı garantiliyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın